Ytringsfrihed beskytter ikke dit omdømme

Skærmbillede 2012 01 27 på 7.12.23 PM

Sam Montgomery er en læser af Martech Zone og kontaktede mig angående en historie om et ungt fodboldtalent ved navn Yuri Wright. Yuri blev aktivt rekrutteret af Michigan State ... indtil nogle folk læste hans tweets. Det tweets vises på Chat Sports og ikke sikkert til arbejde (NSFW) ... ved bare, at de er ret vulgære.

Yuri Wright, det 4-stjernede CB fra New Jersey, skulle dog engang være på vej til Michigan i 2012-klassen. Tidligere på måneden kiggede Michigan-coachingpersonalet et dybere kig på udsigten, efter at en bekymret alumn sendte skolen ordret tweets, som Yuri havde lagt ud på sin Twitter-konto, der var både racemæssigt og seksuelt uacceptable.

Jeg har faktisk talt på flere universiteter om dette og fortalt det til de studerende at alt de optager på sociale medier i dag er noget, der vil påvirke deres jobmuligheder nede ad vejen. Nogle er chokerede, mange synes, det er uretfærdigt ... men faktum er, at der Michigan rekrutter er en direkte afspejling af deres universitet.

Michigan valgte den passende handling baseret på situationen. Jeg tror også, at Mr. Wright lærte en hård lektion. Jeg er sikker på, at jeg bare gik ud for at score nogle point med sine tilhængere og få et par griner. Hvis han var komiker, ville han være okay ... men da han er ansat ved et universitet med høj synlighed, er dette det, der skete.

Hver aktivitet, du tager online, har konsekvenser. Det er derfor, der virkelig ikke er sådan noget som gennemsigtighed... det er mere uigennemsigtighed. Jeg går ikke ud af min måde at fornærme folk online, men selv mister jeg fra tid til anden tilhængere, der ikke bryr mig om min sans for humor.

mistede en tilhænger

Når jeg kvidrer noget risque, risikerer jeg ikke bare en tilhænger, jeg risikerer også sponsorerne af min blog og klienterne fra min indgående marketingbureau. Der er ingen måde, jeg kan være helt gennemsigtig på! Jeg elsker off-color vittigheder ... jo mere politisk ukorrekt, jo sværere griner jeg typisk. Det er bare min mening, men det faktum, at alle er så forbandede overfølsomme i disse dage, er forfærdeligt - især da vores liv spiller online.

Jeg kan leve med det faktum, at jeg mistede en tilhænger og måske en læser, men det generede mig stadig. Det generede mig, at der var nogen derude, som jeg troede, jeg var en, som jeg ikke var. Men jeg er nødt til at lægge det bag mig og gå videre. Jeg er ikke perfekt, jeg glider en gang imellem. Og ... nogle mennesker vil simpelthen ikke lide mig. Det er bare en simpel kendsgerning.

Men jeg er heldig... min karriere starter ikke. Jeg er ikke nogen ansat eller ansat hos nogen. Jeg kan ikke forestille mig, hvor jeg ville være i livet, hvis der var Facebook-billeder, Twitter - eller værre - Youtube, da jeg var i mine teenageår. jeg var fuldstændig ude af kontrol. Jeg ville sandsynligvis gøre hårdt arbejde et eller andet sted!

Fortjente han en anden chance? Ja ... det gør vi alle. Heldigvis fik han en, da CU hentede ham:

Jeg lavede en kæmpe fejl, ”sagde Wright. ”Jeg lærte bestemt en værdifuld lektion, og jeg lover intet lignende nogensinde vil ske igen. Alle, der kender mig, ved, at det ikke er min sande karakter, eller hvem jeg virkelig er. Jeg vil ikke sidde her og prøve at undskylde det, jeg gjorde. Jeg skal bare være en mand og sige, at jeg tog fejl, og jeg lærte af det.

Hvem ved ... en dag har du muligvis også brug for en ny chance. Lad os ikke gøre noget skørt derude, folkens! Folk ser… og mange har ikke sans for humor.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.