Du er blevet narret af MySpace

Mit rumJeg vil starte med at sige, at jeg ikke kan lide MySpace. Faktisk kan jeg ikke tåle MySpace. Jeg har en MySpace -konto, så jeg kan holde styr på min søn, hvem hans venner er, og hvad han skriver og sender. Han ved, at det er årsagen, og han er okay med det. Jeg giver ham meget frihed online, og til gengæld krænker han ikke eller bruger min tillid. Han er et fantastisk barn.

Det ser ud til, at alt, hvad jeg klikker på i MySpace, ikke reagerer eller indlæses fuldt ud. Brugergrænsefladen er ufatteligt forfærdelig. Jeg læste online, at det er et af de bedste websteder på nettet. Jeg ved ikke hvorfor, det er forfærdeligt.

Nu kommer sandheden i MySpace ...

1. MySpace er IKKE en virussucces.
2. MySpace.com er Spam 2.0.
3. Tom Anderson oprettede IKKE MySpace.Tom
4. MySpaces administrerende direktør Chris DeWolfe er forbundet med en fortid med spam.
5. MySpace var et direkte angreb på Friendster.com.

Så ... det ender med, at MySpace blot er et websted designet som en kontant ko til reklame. Ret grimt hva? Alle de uklare detaljer er i et 'fortæl alt' fra Trent Lapinski, en reporter, der har afdækket sandheden om MySpace kl. Valleywag.

Lyder skyggefuldt? Ja, det synes jeg også. Endnu nastier er, at ejerne af MySpace, Newscorp, angiveligt har forsøgt at dække over sandheden gennem chikane og juridisk slagsmål. Det er trist, at en nyhedsorganisation ... nogen beskyttet af forfatningen og bevarer af 'sandheden' ville være involveret i sådan en grim forretning. Dette er endnu et slag for en stor nyhedsorganisation ... måske endnu et sidste åndedrag fra en døende kæmpe.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.