Du undervurderer sociale medier

hvidpapir med rundpindRoundpeg lavede for nylig en social media-undersøgelse og sammensatte en fantastisk whitepaper på resultaterne. Da jeg læste igennem siderne, slog et af resultaterne mig virkelig. Mere end 70% af de adspurgte virksomhedsejere sagde de sociale medier genererer 10% eller mindre af deres samlede forretning.

I sandhed tror jeg ikke disse kunder ved, hvor stor en indflydelse sociale medier havde på deres forretning. Når jeg ser på direkte anmodninger fra ressourcer på sociale medier, har selv min sociale mediefirma få få kundeemner genereret. Men det er ikke det rigtige billede. Jeg ved, at jeg har udsigter, der har undersøgt mig online inden jeg ringer. Af alle de kundeemner, jeg har haft det sidste år, har der kun været 2, der var direkte mund til mund, der ikke havde fundet mig online.

Men af ​​disse to talte de faktisk til mig, fordi den person, de fandt ud af om mig fra var forlovet med mig på sociale medier. Så ... der er faktisk to måder at stille og besvare spørgsmålet om indflydelse på sociale medier:

  1. Hvilken procent af kundeemner får du fra sociale medier?
  2. Hvilken procent af dine kundeemner har undersøgt dig via sociale medier eller fundet dig gennem dit udvidede online sociale netværk?

Svaret på nr. 1 er lavt, selv for mig! Svaret på nr. 2 er dog 100%. Indrømmet, som en bureau på sociale medier, vi er en undtagelse. Dog ville jeg være villig til at satse på, at de fleste af dine kundeemner, der kommer ind har undersøgt dig online - inklusive inden for dit sociale netværk. Det betyder, at sociale medier måske ikke driver hele din virksomhed, men det påvirker din virksomhed.

Sociale medier har også åbnet andre muligheder - herunder offentlige taleforpligtelser og endda skrivning af en blogging bog. Disse taleforpligtelser har bragt kundeemner ... og jeg gætter på, at bogen også vil. Det hele stammer fra den indsats, jeg har lagt i sociale medier.

Når du får muligheden, så spørg dine kundeemner, om de har undersøgt dig online igennem søgning, sociale medier eller inden for deres virksomhedsnetværk. Mit gæt er, at du vil blive overrasket over resultaterne!

En kommentar

  1. 1

    Du berørte et virkelig interessant punkt. De fleste ejere af små virksomheder ved ikke rigtig, hvor deres virksomhed kommer fra. For eksempel. Jeg møder nogen på en Rainmaker-begivenhed. De bliver ikke klient, men de introducerer mig til nogen, der introducerer mig til nogen, der gør .... Da har jeg glemt, at den oprindelige forbindelse kom fra Rainmakers.

    Eller mine ordregivende kunder, der fortæller mig, at de får forretning fra de gule sider, men spørg aldrig, hvorfor ud af alle de børsnoterede virksomheder kaldte kunderne dem. Normalt er det fordi de havde hørt om virksomheden og bare ledte efter deres telefonnummer.

    Enhver virksomhedsejer bør gøre det til en vane at stille spørgsmålet igen og igen, hvis de vil vide, hvilke af deres marketingaktiviteter der virkelig fungerer.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.