Din Analytics mangler mærket

Skærmbillede 2014 10 19 ved 12.29.23 AM

Fredag ​​talte jeg kl eduDEV, en konference med universitetspædagoger og marketingafdelinger om brugen af ​​Analytics. En stor del af publikum bruger Google Analytics, så præsentationen blev ændret til den. I stedet for at lave en anden kedelig præsentation på Google Analytics, ville jeg give publikum en indflydelse på, hvad deres analytics applikationer manglede, og hvilke andre værktøjer der var derude til at udfylde hullerne.

De værktøjer, som jeg nævnte i min Analytics præsentation:

Jeg formoder, at jeg skulle nævne Slideshare såvel! Slideshare giver statistik om, hvordan dine præsentationer ses og distribueres online.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.