Du vil læse hvert indlæg, hvis jeg ...

Intens læsning af den bærbare computerMin administrerende direktør har ansat en ressource på deltid til at producere den marketingkopi, vi har brug for, når vi implementerer vores nye marketingwebsted. Den person, der er blevet ansat, har en stærk marketingbaggrund, men ikke en webmarkedsføringsbaggrund - jeg er sikker på, at de let kan hente det (jeg håber det!).

For at give lidt vejledning har jeg givet tekstforfatteren nogle gode ressourcer til at skrive indhold. En af ressourcerne er Junta42's Top Content Marketing Blogs. Jeg har ikke tjekket alle blogs på den liste, men det har en vis troværdighed, da jeg fandt det CopyBlogger der! Jeg gennemgår snart de andre sider.

Tips til skrivning af kopi til dit websted eller din blog:

Uden videre er her de bedste tips til tekstforfatning. Jeg skulle starte med at sige, at jeg er skyldig i ikke at bruge disse på alle mine blogindlæg. Forhåbentlig vil du gøre et bedre stykke arbejde, end jeg har. Du vilje høste frugterne!

 • Fængslende overskrifter - vælge overskrifter, der ikke ligner en avis, men derimod spidser læsernes interesse, når de springer gennem søgemaskineresultater og skummer deres RSS -feeds.
 • Chunking indhold - hvidt rum er vores ven. For at gøre din kopi læsbar ... eller skimmelig ... undgå de afsnit, du lærte at skrive på college. Vælg i stedet en stærk overskrift eller underoverskrift efterfulgt af et afsnit på 1 eller 2 meget stærke sætninger. Brug punktlister eller nummererede lister.
 • Link liberalt - internt linke til dine egne artikler ved hjælp af de nøgleord, der vil drive trafik. Link også eksternt, promover andre blogs, der betaler dig tilbage en dag. Dette styrker din søgemaskineindeksering, hjælper med at holde besøgende på dit websted længere og fremmer andre blogs - udsætter dit publikum for deres og omvendt.
 • Brug nøgleord og nøglefraser - at forstå, hvad folk leder efter på nettet, er nøglen til at forstå, hvordan dit websted vil blive fundet via søgemaskiner. Brug af søgeord og vigtige sætninger i hele dit indhold hjælper med at drive dette indhold i søgemaskiner og bringe folk til dit websted, der ledte efter det, du har givet.
 • HVER side er en destinationsside - Web -marketingfolk taler ofte om destinationssider, og de identificeres løst som, hvor du leder en besøgende fra en e -mail eller reklame. Da dit websteds eller blogs indhold (forhåbentlig) er individuelt indekseret med søgemaskiner, betyder det, at hver side, der er indekseret separat, bliver en destinationsside! Når det er sagt, er det vigtigt, at du behandler hver side, som om læseren aldrig har været på dit websted før. Især med en blog! Mindre end 10% af mine nye besøgende kommer til min blog via min hjemmeside.

Sidste år skrev jeg, Stop med at skrive til søgemaskiner. Det var en stærk holdning mod at skrive dit indhold udelukkende for at tiltrække søgemaskiner, fordi det ville slå læsere fra. Jeg står ved dette indlæg; Jeg tror dog, at der er balance, når du skriver dit indhold.

Hvis du kan skrive dit indhold, så læserne kan finde det, nyde det OG få opmærksomhed fra søgemaskiner, har du fundet den perfekte balance.

En kommentar

 1. 1

  Tak for disse tip,
  Jeg overvejede aldrig engang at behandle hver side, som om det var en startside.
  Det giver mening, at ikke alle kommer ind fra hjemmesiden.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.