Du fortsætter med at bruge det ord "kreativt" ...

du fortsætter med at bruge det ord

Robert Half Technology og Den kreative gruppe offentliggjorde en undersøgelse og infografik, Digital markedsføring af uoverensstemmelse, hvor 4 ud af 10 CIO'er siger, at deres virksomhed mangler den nødvendige support til digitale marketingprojekter.

Selvom jeg ikke tvivler på, at det er nøjagtigt, opdager undersøgelsen nogle af dataene i to spande, IT-ledere og kreative ledere. Jeg er ikke sikker på, at jeg mener, at der er en form for sammenhæng mellem at være en it-person eller være en kreativ person. Jeg har arbejdet i denne branche i 25 år og har mødt nogle utrolige procesdrevne, sikkerhedsbevidste IT-ledere med top-knap, der var utroligt kreative.

Du fortsætter med at bruge dette ord, jeg tror ikke, det betyder, hvad du synes, det betyder.

Inigo Montoya fra Prinsessen Bruden

Folk betaler mig undertiden komplimentet for at være kreativ. Jeg tror faktisk ikke på, at jeg er det. Jeg kender mange reklamer, og de sprænger mig væk med deres evne til at tænke på kreative løsninger på vanskelige problemer. Det betyder dog ikke, at jeg ikke lykkes. Imidlertid er mine midler til at komme med en løsning ikke igennem kreativitet, det er igennem vedholdenhed. Jeg har opbygget et ry for at finde ud af, hvordan jeg får tingene til at fungere med alle virksomheder, jeg har arbejdet med.

Der er masser af analogier som denne i historien. Mange succesrige mennesker vil fortælle dig, at det ikke var deres evne til at komme med en fantastisk løsning, det var, at de logisk fejler og arbejdede gennem scenarier igen og igen, indtil de kom op med en løsning. Mange gange kommer disse løsninger gennem at have et stærkt og kyndigt netværk. Når vi mødes med en gruppe, er det altid forbløffende, hvordan vi er i stand til at nå frem til kreative løsninger. Var vi kreative? Eller var det simpelthen en kombination af ressourcer, der gav de rigtige ingredienser til, at en kreativ løsning kunne opstå? Jeg tror, ​​det er sidstnævnte.

Heldigvis er vedholdenhed en god erstatning for talent.

Steve Martin, Born Standing Up: A Comic's Life

For mange år siden fik jeg at vide, at der er tre typer medarbejdere, løftere, pushere og pullere. Nogle virksomheder mener, at det er bydende nødvendigt, at de har alle løftere - kreative tænkere, der konstant leverer nye løsninger eller ideer. Disse mennesker kan være utroligt kreative. Men hvis du altid kommer med nye ideer, mangler du de ressourcer, du har brug for til at etablere de løsninger og processer, der skal kontrolleres fuldt ud og sættes i produktion.

At have ledere til at trække holdet til mål og have pushere, der kører der, er lige så vigtigt. Så har du virkelig brug for kreative ledere? Eller har du brug for en kombination af ledere, der skal løfte, trække og skubbe projekter fremad, så virksomheden kan realisere sin vision? Tenacity får ærligt talt min stemme over kreativitet enhver dag.

Digital Marketing Kreativitet

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.