Yahoo! Search Marketing ... Du mistede mig!

Direct Mail er et dyrt medium. Fordi det er dyrt, kan det ikke gøres tilfældigt. Jeg plejede at fortælle mine klienter, at muligheden for at få en persons opmærksomhed med Direct Mail var direkte relateret til afstanden mellem deres postkasse og deres skraldespand. Den eneste del af en direct mail-kampagne, der er vigtigere end målet og stykket, er evnen til at udføre på kampagnen.

I dag modtog jeg et smukt oprettet Direct Mail-stykke fra Yahoo! Søgemarkedsføring. Tilbuddet var en $ 75 kredit til nogle søgeord markedsføring på Yahoo! søgemaskine. Siden jeg lige lancerede en socialt netværk for Navy Veterans, Jeg har testet med nogle søgeordskøb.

Yahoo! Søg Marketing Direct Mail-kampagne

Det med småt er naturligvis, at du skal lægge et ikke-refunderbart depositum på $ 30 på kontoen. Det er stadig $ 45 værd for klik, som jeg dog kunne have brugt, så jeg forsøgte at tilmelde mig. jeg siger forsøgte fordi jeg blev mødt af denne fejlmeddelelse ikke mindre end 4 gange i registrerings- og betalingsprocessen:

Yahoo! Fejl

Direct Mail har en ting til fælles med enhver reklame. Du skal være i stand til at levere dit produkt eller din tjeneste, så snart udsigten går igennem døren. Manglende evne til at levere skader mere end slet ikke at annoncere. Jeg håber, at denne Yahoo! kampagne var en prøvekampagne sendt til nogle få folk for at teste deres systems evne til at håndtere registrering og køb ... men sandheden er sandsynligvis den modsatte. De mistede mig! Efter 4 forsøg vender jeg ikke tilbage.

Yahoo! brugte sandsynligvis hundreder af tusinder af dollars på dette direct mail-stykke. Og den dårlige marketingdirektør, der designede et fantastisk stykke, får sandsynligvis skylden for kampagnens dårlige præstation.

Medmindre naturligvis Yahoo! tilfældigvis læser min blog. 🙂

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er altid forbløffet, når store virksomheder skruer op for tingene sådan. De er heldige, du gav dem fire chancer, de fleste ville have stoppet første eller anden gang. Desværre for den “lille fyr”, hvis vi laver en fejl som denne, vil vores potentielle kunder sjældent give os en ny chance.

 2. 2

  Ja, men Direct Mail er kun dyrt, hvis det ikke gøres ordentligt. Hvis det gøres godt, kan det være omkostningseffektivt. Det koster måske flere penge end noget billigt / gratis som e-mailmarkedsføring, men har tendens til at være mere succesfuldt. Det er målbart, kan tilpasses og kan testes. Lad os se radio eller tv gøre DET. (Så siger DM-eksperten! 😉)

  Erik Deckers
  VisionDirect

  • 3

   Eric,

   Jeg er enig! Jeg skulle have sagt 'betydelige investeringer' snarere end 'dyre'. Det er ikke rigtig en udgift, når det gøres korrekt og hjælper med at skabe så store indtægter. Heck, jeg var klar, villig og i stand til at svare på dette stykke!

   Doug

 3. 4

  Eric,

  Store kommentarer. Yahoos marketinggruppe har for nylig mistet mange af deres bedste mennesker til startups og konkurrenter. Jeg har altid troet, at en af ​​de bedste direkte markedsføringsguruer er Jay Abraham - måske skulle de ringe til ham.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.