Skrivning til folk, der ikke læser

følelser

Denne uge svarede jeg på en Facebook-kommentar (ok ... det var et argument), og forfatteren svarede straks ... ”Så vi er enige!”. Det fik mig til at gå tilbage og læse hans kommentar igen. Jeg var flov over at se, hvor frygtelig min kommentar var som svar på hans - jeg savnede hans nøglepunkter fuldstændigt.

Senere fandt jeg en kommentar på min blog, der sprængte mig ... men adskiller sig faktisk ikke med min mening, som jeg havde skrevet. Det peger virkelig på et stort problem på nettet - folk læser ikke længere. Det er ikke et spørgsmål om dovenskab, det er heller ikke dumhed ... Jeg tror virkelig, det er tid. Folk når din side, ser på og kommer til en konklusion.

Hvad det virkelig peger på er et behov for, at din onlinemeddelelse er designet til maksimal forståelse. Dit websted har brug for visuals - enten billeder eller video - så læserne kan kigge på indholdet kombineret med billedet og fuldt ud bevare de oplysninger, du prøver at formidle gennem budskabet. Det er ikke nok at skrive et 500 ord indlæg længere.

Jeg råder klienter til at gøre en 2 sekunders regel på deres sider. Har nogen, der aldrig har været på dit websted før webstedet, nede, og flash webstedet til dem i 2 fulde sekunder.

  • Hvad så de?
  • Var der en central besked?
  • Har de opbevaret nogen af ​​oplysningerne?
  • Vidste de, hvad de skulle gøre næste gang?

Det er ikke det, at alle ikke tager sig tid - men mange gør det ikke. Og netop disse læsere kan være en perfekt kandidat til dine produkter eller tjenester.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.