Skrivning suger ikke, det kræver bare øvelse

kunstnervej

Min bedste vens kone, Wendy Russell, er tv-producent og forfatter. Hun var vært for en succesrig serie på HGTV kaldet She's Crafty. Vi har været gode venner i næsten 20 år nu, og jeg har været i ærefrygt for hendes kreative talent og drivkraft gennem årene.

Personligt tænker jeg ikke på mig selv som kreativ eller forfatter. Men hver dag finder jeg ud af, at jeg kommer med unikke løsninger og tager mig tid til at skrive et blogindlæg. Selvom jeg er udgivet forfatter, tænker jeg stadig ikke på mig selv som forfatter. Måske er det mine stavefejl og grammatiske fejl, der driver min tankegang.

Næsten hver dag ser jeg denne annonce køre på Facebook, og det generer mig hver gang jeg ser den.

skrive-stinker-hårdt

Jeg tror ikke skrivning sugerheller ikke tror jeg skrivning er hårdt. Hvad jeg har lært i løbet af det sidste årti er, at skrivning simpelthen kræver dedikation og øvelse.

Jeg er ikke motiveret i for mange aktiviteter - men skrivning er en af ​​de ting, der holder mig oppe om natten. Når jeg ikke har et blogindlæg, har jeg bogstaveligt talt svært ved at fokusere på mine andre prioriteter. Mange gange vil jeg arbejde en hel dag på et antal stillinger, så jeg kan fokusere på andet arbejde de næste par dage.

kunstnerens mådeWendy is en forfatter, så jeg spurgte hende, hvor svært det var for hende at skrive nogle gange. Hun sagde, at det plejede at være svært, indtil hun læste bogen Kunstnerens måde. Wendy sagde, at bogen af ​​Julia Cameron havde en enorm indflydelse på hendes skrivning - og hendes karriere. Så meget, at Wendy år senere tog en workshop med fru Cameron og takkede hende personligt.

Amazon: Med det grundlæggende princip, at kreativt udtryk er den naturlige livsretning, leder Julia Cameron og Mark Bryan dig gennem et omfattende tolv-ugers program for at genvinde din kreativitet fra en række blokke, herunder begrænsende overbevisning, frygt, selvsabotage, jalousi , skyld, afhængighed og andre hæmmende kræfter, der erstatter dem med kunstnerisk selvtillid og produktivitet.

Julia Cameron mener, at alle er kreative, og at alle har evnen til at skrive. Efter et årti med skrivning tror jeg det samme. Skrivning er ikke svært længere. Og skrivning suger ikke. Hvis du håber at være en stor marketingmedarbejder, tror jeg, du har brug for at være en god forfatter. Måske er The Artist's Way et program for dig (det er mit tilknyttede link inkluderet)!

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg kan bare ikke være enig med dig. Jeg har gjort så meget i mit liv; orkestrering og komposition, billedkunst, poesi, ledelse og skrivning af prosa har været den sværeste ting for mig at gøre. En af hovedårsagerne er, når du arbejder med en redaktør eller medforfattere, hvor dine ord er, redigeret, originalitet falder fra hinanden i redigering.

  Jeg har slavet over 500 ord langt længere og med meget mere koncentration end jeg engang gjorde for at få et stykke musik, digt eller billedkunst til rette. Og jeg har haft langt mere uddannelse som forfatter, hej, måske er det problemet.
  At få skrevet rigtigt har været den sværeste ting i mit liv.

 3. 3

  Jeg er ligeglad med hvad Rob kennedy sagde, jeg er helt enig med dig. For uden at læse bog er det ikke muligt at samle viden og blive en god forfatter. Tak for dit ideelle indlæg

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.