Klarhed angriber buzzwordsmithiness ved kontakt

klarhed

En god ven af ​​mig i mange år er Steve Woodruff, en selvudråbt (og meget talentfuld) Klarhedskonsulent, fortsætter med at dele nogle ret latterlige marketingtal mellem websteder og profiler på sociale medier. Han delte sin all-time favorit med mig fra et par år siden:

Vi har været banebrydende for en ny model for bæredygtig, forbrugerdrevet vækst baseret på principper for komplekse adaptive systemer. Dette er en ny forudsætning for strategi for en verden, der gennemgår dybe strukturelle ændringer: forskellige antagelser om at skabe værdi, anden vej til markeds- og forretningsudvikling, en anden referenceramme at se og tænke. Økosystemer er det nye grundlag for konkurrence. De virksomheder, der ved, hvordan de skal positionere og administrere sig selv som platforme til selvorganisering, kan gøre Google-lignende vækst næsten skabelonbaseret.

Hvad betyder det endda? Så mange ord, og jeg har ikke en anelse.

Jeg har tænkt mig at skrive dette indlæg i et stykke tid, og i går min anden gode ven, Mark Schäfer, var katalysatoren. Mærke delt den varemærkebeskyttede Palmolive byline, Angriber fedt ved kontakt.

Deraf navnet på dette indlæg ... Jeg håber, at Mark ikke har noget imod, at jeg stjal ideen fra sit Facebook-indlæg. Åh, og det skal bemærkes behørigt, at Marks domæne er businessgrow.com... bliver det tydeligere end det?

Steves sociale deling har været voldsom ved mig i over et år. Vores agenturwebsted var en samling af almindelige buzzword-fraseologi, der kunne blænde den mest fantastiske bullshitter. Hver gang Steve delte en nonsensfrase fra et websted, fandt jeg mig selv ved at åbne browseren for at sikre, at han ikke fik den fra Highbridge!

Som et resultat blev jeg motiveret til fastsætte hjemmesiden. Jeg gik over i mit hoved, hvorfor virksomheder fortsætter med at bruge vores bureau, og det kom alt sammen til en ting ... vi retter det, der er brudt med deres online markedsføring. Men det er ikke altid en ting ... nogle gange er det deres branding, nogle gange deres kopi, nogle gange deres søgning. Som et resultat skrev jeg et dejligt lille script, der simpelthen erstatter et ord i sætningen.

dk new media klarhed 2

Den nye ordbog, formuleret med klarhed, er:

Din digitale markedsføring kører ikke __________. Vi ordner det.

De termer, vi injicerer, er Resultater, omdømme, placeringer, besøgende, autoritet, kundeemner, følgere, indtægter, downloads, engagement, tilmeldinger, ROI, udsigter, konverteringer, læserskab, brug, seere, upsalg, fans, ydeevne, salg, fastholdelse, tilmeldinger, fortjeneste, Opmærksomhed, og Efterspørgsel.

Selvfølgelig kunne jeg glæde mig over vores dokumenterede, patentanmeldte proces til at øge vores kunders modenhed (sand historie) ... men hvad gør det faktisk betyde? Det betyder, at vi løser, hvad der er galt. Inden for ethvert engagement, vi har, er det vores opmærksomhed, og hvad vi også ønsker, at vores kunder skal fokusere på. Vi vil sikre, at vi identificerer hullerne i deres marketingstrategier og hjælper dem med at udfylde disse huller for at drive deres forretning fremad.

Jeg ved ikke, at øvelsen for at komme til en artikuleret, klar erklæring handlede om at fjerne eller reducere ord. Det kan være en øvelse, der kan hjælpe dig med at skabe klarhed med dit eget salgs- og marketingmateriale. Jeg tror, ​​at den proces, jeg har gennemgået, var at fokusere på, hvad vi opnåede for vores kunder, snarere end at fokusere på, hvem vi var, og hvad vi var i stand til. For mange år siden skrev jeg altid om teknologivirksomheder marketingfunktioner frem for fordele.

Når du er fokuseret på, hvad du er i stand til, snarere end hvad du opnår for dine kunder, tror jeg, det er, når ordsmediet går galt!

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Marketingfolk i kategorien forbrugsvarer / husholdning forstår, at det, du sælger, skal løse folks problemer. Din markedsføring skal definere problemet og tilbyde en løsning effektivt - normalt med mindre end 5-10 ord. Af en eller anden grund forstår B2B-marketingfolk ikke dette. Og i mange tilfælde kommer de mest indviklede marketingbudskaber fra disse peddling marketingløsninger.

    CEOs og tekstforfattere hos marketingfirmaer elsker grandiose terminologi, fordi det får deres arbejde til at lyde så meget mere dybtgående (og de tror, ​​de kan opkræve mere for det). Ærligt talt mangler de fleste klarhed i formålet og har ikke tillid til at give dristige løfter - f.eks. "Vi hjælper dig med at løse problem X."

    Hvis du ikke kan fortælle mig - i en sætning og på almindelig engelsk - hvad du vil gøre for mig, min virksomhed eller min familie, har du meget arbejde tilbage.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.