Sådan skriver du den perfekte Tweet

Bortset fra at have noget godt at sige, er der et mønster for at skrive en god tweet på Twitter. (Er du med me og Martech Zone?). Gerry Moran har skrevet et godt indlæg og sammensat en plan til offentliggør den perfekte tweet.

Gerry anbefaler tre sociale mediamål for dine tweets ... forstærkning, engagement og konvertering. Jeg kunne ikke være mere enig! Fordi der er så meget støj på Twitter, finder jeg mig selv at have flere samtaler på Facebook og gøre lidt mere forberedelse med mine tweets. Det resulterer faktisk i mig tweeting mindre, men får mere opmærksomhed, når jeg gør det. Og det fungerer - jeg fortsætter med at vokse i mine følgere, og mine tweets deles konsekvent og klikkes igennem.

Sådan skriver-den-perfekte-Tweet

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.