Ville din virksomheds blog, hvis dit liv var afhængig af det?

Rescue

Der er nogle mennesker, der mener, at bloggere er slået ned i vores kældre med åbne kasser med pizza og Mountain Dew overalt. Der er en anden opfattelse af bloggere, som du måske ikke er opmærksom på. Bloggere er sociale mennesker, der ønsker kommunikation (og nogle gange opmærksomhed!).

I dag havde jeg et fantastisk morgenmøde med nogle folk fra Skarpe sind. Jeg havde lejlighed til at diskutere mine oplevelser med blogging med gruppen og give noget indblik i virksomheders bloggingstrategier. Foredraget blev meget godt accepteret, og jeg nød det ganske lidt.

Det fascinerende ved dette foredrag er, at det hele skete fra blogging. De fremmødte varierede fra en afdelingsleder ved Ball State University til en IT-repræsentant fra et produktionsanlæg. Jeg blev lidt skræmt - de var meget nysgerrige, kyndige og engagerede (virkelig Sharp Minds!). Jeg ville aldrig have mødt disse folk, hvis det ikke havde været blogging.

Jeg begyndte at blogge. Jeg hjalp derefter Pat Coyle med at blogge. Sammen startede vi en åben blog for Indianapolis-folk til at fortælle deres historie om, hvorfor de elskede byen. Pat mødte Ron Brumbarger, præsident og administrerende direktør for Bitvise løsninger og diskuterede min blogging. Ron leder Sharp Minds for at samle folk i regionen for at diskutere teknologi og troede, at virksomhedsblogging ville være et godt emne for dem at diskutere. Så Ron og Pat spiste frokost med mig, og vi satte den op.

Alt fra blogging.

Der var muligheder for alle deltagerne, og mange af deres øjne lyste op. Nogle skrev sider med noter. Jeg så nikkende hoveder (måske et fra kedsomhed 😉 - ikke alle bliver så begejstrede for blogging som jeg). Det var en fantastisk mulighed og en fantastisk gruppe mennesker til at diskutere denne teknologi med.

Meget af samtalen centrerede sig om frygt for virksomheder at tage det skridt - det er en stor. Som med ethvert større initiativ kræver blogging en strategi og nogle retningslinjer inden for et selskab. Udført korrekt, vil du skubbe din virksomhed og dig selv frem som tankeledere i din branche, være den første til mikrofonen på samtaler omkring dit produkt og opbygge personlige relationer med dine kunder og potentielle kunder.

Jeg tror, ​​at en af ​​erkendelserne, vi kom til, var at virksomhederne skulle omfavne og vedtage nye teknologier i stedet for at blive skubbet ind i dem af frygt. Et eksempel var Kent State's forbud mod atleter udstationering på Facebook. Forestil dig, om administratorer havde mulighed for det opmuntre og overvåge atleternes handlinger på Facebook i stedet. Ville det ikke være en fantastisk rekrutteringsressource? Det tror jeg.

Da jeg talte med professoren fra Ball State, tænkte jeg, hvor fantastisk det ville være at se Freshman-blogs på internettet, uddanne gymnasieelever om college-livet, være væk hjemmefra og oplevelserne af frihed og college. Det er en stærk blog!

Så godt landede min blogging mig på Indiana Humanity Council i aften, hvor jeg mødte Roger Williams, præsident for Emergent Leadership Institute. Roger bruger sociale netværk til at koordinere og opbygge sine samfund af unge ledere i regionen. Wow!

Jeg mødte også repræsentanter fra Hjælp til hjemløse veteraner og familier, en utrolig organisation, der hjælper hjemløse veteraner med at komme tilbage på benene med langsigtede programmer for rådgivning og pleje. De har i øjeblikket 140 hjemløse dyrlæger i deres program, der giver dem mad, husly, jobplacering osv.

Lidenskaben ved disse nonprofitorganisationer var fantastisk, og jeg blev opmuntret, hvordan de alle så muligheder i teknologi. Der var en vis dikotomi mellem de to grupper. Morgengruppen havde succesrige virksomheder, der var nysgerrige efter nye teknologier og måske lidt ængstelige over hvad disse nye udfordringer ville medføre. Aftengruppen var sulten efter den næste teknologi, der ville forbinde dem med andre mennesker hurtigere og mere effektivt.

Jeg formoder, at når din virksomhed er at redde en dyrlæge eller finde det næste måltid til en sulten, er enhver teknologi, der hjælper, fantastisk.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.