Brug disse tip og værktøjer til at erobre din marketingbelastning

tid Management

Hvis du vil styre din marketingbelastning effektivt, skal du gøre et bedre job med at organisere din dag, revurdere dit netværk, udvikle sundere processer og drage fordel af platforme, der kan hjælpe.

6 tips til at erobre din markedsføringsvirksomhed...
6 tips til at overvinde dit marketingarbejde | Martech Zone

Vedtag teknologi, der hjælper dig med at fokusere

Fordi jeg er en teknolog fyr, begynder jeg med det. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg ville klare mig uden Brightpod, det system, jeg bruger til at prioritere opgaver, samle opgaver i milepæle og holde mine klienter opmærksomme på de fremskridt, vores teams gør. Den sidste del er kritisk - jeg har ofte fundet ud af, at når klienter ser den aktuelle status for projekter og efterslæbet visuelt, har de en tendens til at komme tilbage på yderligere anmodninger. Derudover giver det mig en utrolig mulighed, når der opstår presserende problemer for at arbejde sammen med mine klienter om, hvorvidt de ønsker at øge budgettet for at tackle dem, eller vi skifter prioriteter og flytter forfaldsdatoer på andre leverancer.

Sammen med projektledelse, kalenderadministration har altid været kritisk. Jeg har ikke morgenmøder (læs om dette senere), og jeg begrænser mine netværksmøder til en dag om ugen. Jeg elsker at møde mennesker, men hver gang jeg håndhænder ... det fører typisk til mere arbejde på min tallerken. At begrænse min kalender har været afgørende for at vinde tid tilbage for at få det indtægtsskabende arbejde færdigt.

Udnyt planlægning af applikationer at forhandle og indstille mødetider. Frem og tilbage af kalender-e-mails er spild af tid, du bare ikke har brug for mere. Jeg har en indbygget i mit websteds chat-bot med Drift.

Udfør dine mest komplekse opgaver om morgenen

Jeg tjekkede min e-mail hver morgen. Desværre stoppede strømmen aldrig hele dagen. Tilføj telefonopkald og planlagte møder, og jeg spekulerer ofte på, om jeg har gjort noget hele dagen. Derefter brænder jeg midnatolie og prøver at indhente og forberede mig til den næste dag. Jeg har siden vendt min dag - arbejdet med e-mail og telefonsvarer først, efter at jeg havde gennemført de vigtigste opgaver for dagen.

Talrige undersøgelser har vist, at enkeltpersoner skal forsøge at udføre større opgaver om morgenen. Ved at bruge denne strategi kan marketingfolk fokusere deres opmærksomhed og fjerne distraktioner (jeg arbejder ofte hjemmefra om morgenen med min telefon og e-mail slået fra). Flyt dine mindre opgaver efter kl. 1, så reducerer du dit stressniveau, mindsker virkningerne af træthed og øger antallet af nøgleopgaver, der holder dig succes.

Endelig er det videnskab! Efter en produktiv dag og en god nats søvn har en persons hjerne et relativt højt niveau af dopamin. Dopamin er en forbindelse, der forbedrer motivation, kan forbedre energi og forbedre kritisk tænkning. Når du udfører større opgaver, genererer din hjerne også ekstra noradrenalin, et naturligt stof, der forbedrer fokus, øger produktiviteten og mindsker stress. Hvis du kæmper for at forpligte dig til et projekt i løbet af dagen og arbejder langt ud på natten, der påvirker din søvn, vågner du sandsynligvis trægt og umotiveret. Reguler din dopemin for at regulere din motivation!

Lad dig ikke friste - beløn dit hårde arbejde ved at tjekke sociale medier og e-mail, når du er færdig med dit morgenprojekt eller -projekter. Du vil blive forbløffet over, hvor store dine dage vil være!

Detaljer om dine milepæle

Jeg plejede at gætte, hvordan jeg nærmede mig store projekter. Jeg starter med mål, opretter en køreplan for at nå disse mål, og så kommer jeg i gang med hvert trin. Når jeg arbejder med klienter, er jeg altid overrasket over deres fokus eller bekymringer, som vi ikke engang arbejder på endnu. Jeg er bekymret over trin 1, de spørger om trin 14. Jeg trænger konstant til, at mine klienter fokuserer tilbage på den aktuelle opgave. Dette betyder ikke, at vi ikke er smidige, vi revurderer konstant vores strategi med hensyn til mål og tilpasser os i overensstemmelse hermed.

Hvad er dine mål? Tilpasser de sig med din organisations mål? Vil dine mål fremme dit brand? Din karriere? Din indkomst eller indtægt? At starte med dine mål i tankerne og detaljerede opgaver for at nå disse milepæle bringer klarhed til din arbejdsdag. Dette sidste år har jeg skåret nøglepartnerskaber, vigtige begivenheder og endda gode betalende kunder, da jeg indså, at de distraherede mig fra mine langsigtede mål. Det er svært at føre disse samtaler med mennesker, men det er vigtigt, hvis du gerne vil lykkes.

Så detaljer dine milepæle, identificer de opgaver, der får dig derhen, identificer de distraktioner, der stopper dig, og bliv disciplineret ved at overholde din masterplan! Når du har klarhed over, hvorfor du gør, hvad du laver hver dag, er du mere motiveret og mindre stresset.

Automatiser alt, hvad du gentager

Jeg foragter at gøre noget to gange, det gør jeg virkelig. Her er et eksempel… i løbet af arbejdet med hver af mine klienter bruger jeg ofte tid på at arbejde sammen med deres interne redaktion om optimering af søgemaskiner. I stedet for at lave en præsentation hver gang har jeg et par artikler, som jeg holder opdateret på mit websted, som de kan henvise til. Hvad der kan tage dage, tager ofte bare en time eller deromkring, fordi jeg har skrevet detaljeret materiale, som de kan henvise til.

Skabeloner er din ven! Jeg har svarskabeloner til e-mailsvar, jeg har præsentationsskabeloner, så jeg behøver ikke starte frisk for hver præsentation, jeg har forslagskabeloner til hvert engagement, jeg arbejder med. Jeg har endda milepæl og projektskabeloner udbygget til lancering og optimering af klientwebsteder. Ikke kun sparer det mig masser af tid, det bliver også bedre med hver klient, da jeg løbende forbedrer dem over tid.

Selvfølgelig tager skabeloner lidt ekstra tid foran ... men de sparer dig en formue nede ad vejen. Sådan udvikler vi også websteder og udvikler dem med forventning om, at du vil foretage omfattende ændringer den næste uge. Ved at udføre det forreste arbejde tager ændringer nedstrøms meget mindre tid og kræfter.

En anden skabelonbaseret tilgang, vi bruger, er planlægning af vores kunders opdateringer til sociale medier. Vi indsamler ofte opdateringer, justerer dem efter en kalender og planlægger et helt år med opdateringer, som deres tilhængere kan fordøje. Det tager kun en dag eller deromkring - og vores kunder er forbløffede over, at vi lige har taget et år med at spekulere på, hvad de vil sende fra deres liste. PS: Vi elsker vores sponsor Agorapuls muligheder for kø og planlægning af sociale opdateringer!

Dræb halvdelen af ​​dine møder

Flere rapporter har antydet, at mere end 50 procent af møderne er unødvendige. Kig rundt på bordet næste gang du er i et møde, tænk over, hvor mange penge der bruges på dette møde i lønninger, og følg derefter resultatet. Var det det værd? Sjældent.

De bedste kunstværker blev aldrig skabt under et møde, folkens. Jeg beklager, men samarbejde om marketingprojekter resulterer bare i den laveste fællesnævner. Du hyrede fagfolk til at få arbejdet gjort, så del og erobre. Jeg har muligvis et dusin ressourcer, der arbejder på det samme projekt - mange samtidigt - og sjældent får jeg dem alle sammen på samme opkald eller i samme rum. Vi skaber visionen og starter derefter de ressourcer, der er nødvendige for at komme derhen, mens vi styrer trafikken for at reducere kollisionerne.

Hvis du forventes at deltage i et møde, her er mit råd:

 • Accepter kun mødeinvitationen, hvis den person, der inviterer dig, forklarer hvorfor de har brug for, at du deltager. Jeg arbejdede i et stort firma, hvor jeg gik fra 40 møder om ugen ned til 2, lige da jeg fortalte folk, at jeg ikke kunne deltage, medmindre de forklarede hvorfor.
 • Accepter kun møder med en dagsorden, der er detaljeret med mødets mål og tidspunkterne for hver portion af mødet. Denne metode dræber masser af møder - især gentagne møder.
 • Accepter kun møder med en mødekoordinator, en tidtager til mødet og en mødeoptager. Koordinatoren skal holde hver del af mødet om emnet, tidtageren holder mødet til tiden, og optageren distribuerer noterne og handlingsplanen.
 • Accepter kun møder, der slutter med en detaljeret handlingsplan for, hvem der skal gøre hvad, og hvornår de får det gjort. Og hold derefter disse mennesker ansvarlige - afkastet af din mødeinvestering er baseret på deres evne til hurtigt at fuldføre handlingspunkterne. Undgå holdbaserede handlingspunkter ... hvis en person ikke ejer en opgave, bliver den ikke færdig.

Hvis 50 procent af møderne er spild af tid, hvad sker der så med din arbejdsuge, når du afviser at deltage i halvdelen af ​​dem?

Outsource hvad du suger på

Den tid det tager at lære dig selv at gøre noget eller foretage fejlfinding af et problem, du ikke kender, ødelægger ikke kun din produktivitet, det koster dig eller din virksomhed en formue. Hvis du er iværksætter, tjener du penge, når du gør, hvad du skal. Alt andet skal outsources med partnere. Jeg har snesevis af underleverandører, som jeg opfordrer til alt fra headshot-fotografering til opbygning af responsive e-mails til at undersøge vores næste infografik. De hold, jeg har sammensat, er de bedste, får godt betalt og svigter mig aldrig. Det har taget et årti at samle dem, men det har været det værd, fordi jeg får fokuseret min opmærksomhed på, hvad der får min virksomhed til at køre godt.

I denne uge kom for eksempel en klient til mig med et problem, de havde arbejdet med i flere måneder. Udviklingsteamet havde brugt måneder på at opbygge et system, og de fortalte nu virksomhedsejeren, at det ville tage flere måneder at rette. Fordi jeg var fortrolig med deres integrationer og ekspert i branchen, vidste jeg, at vi kunne licensere kode til langt mindre. For et par hundrede dollars er deres platform nu fuldt integreret ... og med support og opgraderinger. Nu kan deres udviklingsteam frigøres til at arbejde på kerneplatformspørgsmål.

Hvad tager dig lang tid at gennemføre? Hvem kan hjælpe dig? Find ud af en måde at betale dem på, så bliver du glad for at du gjorde det!

5 Kommentarer

 1. 1

  dk,

  Tak for det gode tip til Tungle. Jeg har brugt det et par dage nu, og det er fantastisk! Jeg arbejder fra syv forskellige Google-kalendere til min biz, familie, skole, kirke, HOA og andre organisationer, og jeg får mange opkald, e-mails og sms til folk, der ønsker at vide, om jeg er tilgængelig til at mødes. Når jeg får ordet ud til alt dette, skal det være en enorm tidsbesparelse for mig og forhåbentlig dem.

  BTW - der er en Ning-app til dette, men det har en fejl i det, som Tungle tech-fyrene arbejder på nu. De hævder, at det bliver rettet om et par dage.

 2. 2
 3. 3

  Tak for at nævne Tungle for mig. Det lyder som en god service, og jeg har hørt et antal mennesker deler deres positive oplevelser med værktøjet. Det ser ud til, at jeg skulle prøve det.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.