Hvor mange ord pr. Indlæg er rigtige?

Depositphotos8021901 s

Kudos til Indy Confluence for at sætte på en stor netværksbegivenhed her i Indianapolis i går. I modsætning til de fleste netværksbegivenheder ledet Indy Confluence ledet af Brett Healey og Erik Deckers, bragte et panel af folk her i regionen for at give nogle værditilvækstråd til alle dets medlemmer. Denne måneds emne var Hvorfor er virksomhedsblogging kritisk for en virksomheds succes, og jeg blev inviteret til at være med i panelet.

Panelet bestod af Chris Baggott, Rhoda Israelov, Rodger Johnson, Kyle Lacy og mig.

Det var en god diskussion, men et emne fast i min gennemgang: Hvor mange ord skal et blogindlæg have?.

Samtalen gik igennem hele bordet, og de fleste af højttalerne skubbede efter pithy-indlæg, og tallet 250 ord blev sat derude som optimalt. Som den ene 'lange kopi' blogger blev jeg afstemt af panelet.

For læsere af min blog ved du, at jeg ikke engang kan oprette et blogindlæg i 250 ord (dette indlæg er et godt eksempel). Jeg har masser af læsere, god placering af søgemaskiner og et stigende antal abonnenter - og jeg er aldrig pithy! Jeg analyserede antallet af ord pr. indlæg og sammenlignede det med at poste popularitet på min egen blog og fandt aldrig en sammenhæng.

Denne gang besluttede jeg at se på nogle andre blogs. Ikke bare nogen blogs. Jeg valgte de 5 bedste resultater på Google, da jeg søgte efter Blogging til SEO. Jeg regner med, at enhver i den øverste ende af kampen vil have en vis sammenhæng i deres stillinger, der kunne give mig noget indblik. De fem analyserede blogs var SEOmoz, SEO til Google, Online marketing blog, Hittail blog, og Daglig SEO-blog.

Da disse blogs har et søgeresultat med stort volumen, antager jeg, at de begge er populære og relevante. Jeg trak de sidste 10 blogindlæg pr. Blog for i alt 50 blogindlæg. Dette er på ingen måde videnskabeligt, men jeg mener, at resultaterne gentager det, jeg argumenterede for under panelet.

ord pr. indlæg

Ord pr. Indlæg resultater:

  • SEOmoz havde et gennemsnit på 832.3 ord pr. Indlæg med en median på 512.5 ord pr. Indlæg.
  • SEO for Google havde et gennemsnit på 349.7 ord pr. Indlæg med en median på 315 ord pr. Indlæg.
  • Toprangerede blogs havde et gennemsnit på 742.5 ord pr. Indlæg med en median på 744 ord pr. Indlæg.
  • Hit Tail Blog havde et gennemsnit på 255 ord pr. Indlæg med en median på 233 ord pr. Indlæg.
  • Daily SEO Blog havde et gennemsnit på 450.8 ord pr. Indlæg med en median på 507 ord pr. Indlæg.

De endelige resultater er et gennemsnit på 526 ord pr. indlæg og en median på 447 ord pr. indlæg. Af de 50 målte indlæg (10 pr. Blog) var kun 6 af dem mindre end 250 ord. Tidligere har jeg bevist, at postens størrelse ikke har påvirket min blogs læserskare. Nu siger jeg det igen, det råd, jeg har til ord pr. Indlæg, er dette:

Antallet af ord, du skriver pr. Indlæg, skal være antallet af ord, der kræves for at fuldføre postens vigtigste formål. Jeg vil tilføje, at antallet af ord pr. Indlæg skal være noget konsistent for at imødekomme de nuværende læsers forventninger. Jeg tæller ikke antallet af ord - jeg sørger for, at hvis nogen fandt mit blogindlæg fra en søgemaskine, resulterede de i, at de fik det, de kom til.