WordPress: Tilføj en top meddelelseslinje

topbar-skærmbillede

Med det nye websted havde jeg ledt efter en øverste bjælke til WordPress i nogen tid. Vores sidste temadesign havde faktisk en hel sektion, der kunne trækkes ned, der annoncerede vores e-mail-abonnement. Dette øgede antallet af abonnenter så markant, at jeg inkorporerede abonnementsfeltet direkte i overskriften på temaet.

Nu ville jeg bare have en øverste bjælke for at holde læserne opdateret om alle vigtige beskeder, vi ønskede at minde dem om ... inklusive nyheder og begivenheder. Jeg skulle skrive dette direkte ind i vores tema, men fandt det WP-Topbar, et pænt skrevet top bar-plugin til WordPress. Der var nogle andre derude, der har andre funktioner ... som roterende beskeder eller meddelelsesplanlægning, men enkelheden ved dette plugin vandt dem.

topbar-skærmbillede

Jeg værdsatte, at den øverste bjælke ikke var hårdkodet øverst på sideindholdet; i stedet genereres det dynamisk og vises med indstillinger, der inkluderer en forsinkelse og hastighed for visning af det ... en rigtig flot touch! Du kan kontrollere farverne (og endda baggrundsbilledet) på bjælken, meddelelsen, tilføje et link og endda anvende din egen CSS på den. Administrationen har også en forhåndsvisning, så du kan få vist alle dine ændringer, før du sætter den live.

topbar egenskaber

Bemærk, der er nogle topbar-plugins på markedet, der opkræver penge ... men jeg tror, ​​at denne er mere værd!

UPDATE: Jeg lavede nogle opdateringer til pluginet. Det indlæses nu fra wp_footer snarere end wp_head (det er WordPress API samtale) og jeg opdaterede div til at have et ID og styling til at rette linjen i stedet for at have den relativ. På denne måde forbliver bjælken placeret, mens du ruller ned på siden.

10 Kommentarer

 1. 1
 2. 3
 3. 5
 4. 6

  Hvorfor fungerer dette ikke for mig? Jeg prøvede dette plugin for 6 måneder siden, og jeg kunne ikke finde ud af hvordan. Det er perfekt installeret, og jeg administrerede indstillingerne korrekt, tror jeg, men det vises ikke på startsiden eller på side-id'et, hvor jeg satte det op. Nu tog det mig mere end en time at få det til at fungere. Jeg er træt af. Nogen hjælper!
  Ja, jeg har også indstillet tiderne korrekt. (i millisekoder) og datoen også. Hvad savner jeg nu?

 5. 9
 6. 10

  Tak for det gode indlæg. Jeg ledte nøjagtigt efter dette. Men jeg ledte efter et “hej bar” -alternativ, og ingen syntes at fungere for mig. Tak for dette indsigtsfulde indlæg.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.