WordPress: Tilføj forfatterinformation i sidepanel

wordpress

OPDATERING: Jeg har udviklet en sidebar -widget til visning af dine forfatteroplysninger.

Dagens indlæg af Jon Arnold var fantastisk om tips til design af et websted, men jeg bemærkede, at den første kommentar tilskrev indlægget til mig. Det er et tegn på, at jeg skal gøre forfatteroplysningerne mere fremtrædende.

Jeg har ikke oprettet en widget til dette (og jeg er overrasket over, at ingen andre har!), Men jeg kunne redigere mit sidebjælke i mit WordPress -blogtema og tilføje følgende kode:

Om forfatteren 

På en enkelt indlægsside tilføjes et yderligere sidebjælkesektion, der har et foto af forfatteren (ved hjælp af en Gravatar), deres fulde navn, deres startside og deres biooplysninger som beskrevet i deres brugerprofil. Jeg tilføjede et par klasser for at håndtere, at gravataren flød til venstre, og sektionens højde havde en minimumshøjde, hvis en forfatter ikke havde nogen information.

få_forfatter_meta('e -mail') henter forfatterens e -mail -adresse og sender den til funktionen get_avatar. Det get_avatar funktion oversætter e -mailen til en identifikator, der sendes til gravatar -serveren for at sende det relevante billede. Dette er vigtigt, da du vil undgå at gøre en e -mail -adresse tilgængelig i sidens kilde ... spammere elsker at høste e -mails.

De andre data hentes blot ved hjælp af den_forfatter_meta information.

6 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg bemærkede, at min RSS-læser stadig viser dig som forfatter til hvert indlæg. Enhver chance for at tilpasse det, så det viser forfatterens navn i stedet?

  • 3

   Tak for at påpege det, Ade! Det var en Feedburner-indstilling for at gøre feedet kompatibelt med iTunes (som jeg ikke har brug for!). Det er interessant, at det kan kræve en vis udvikling at tilføje forfatteren til feedet!

 3. 4
 4. 5

  Har du til hensigt at være vært for det på wordpress.org, så vi kan modtage opdateringer?

  og som et sekundært spørgsmål: Hvis jeg kun vil vise f.eks. AIM, når det er udfyldt, kan jeg bruge de samme koder til at gøre det, eller vil det gengive sådan: "AIM:" Jeg vil gerne have, at det ikke viser noget, hvis output er tom ...

  Jeg vil sandsynligvis ændre dit plugin til min side for at vise biografi og lidt ekstra information: kontakt som icq, sigte, xfire og så videre.

 5. 6

  Douglas,
  Hvilken fantastisk idé din widget tilføjer en sidebar gravatar er. (Jeg må indrømme, at jeg ikke engang kendte udtrykket gravatar, før jeg fulgte dit link for at finde ud af - tak). Jeg vil bestemt installere din widget på et af mine websteder.

  BTW, masser af gode oplysninger på dit websted, jeg er virkelig glad for, at jeg fandt den.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.