WordPress: Relateret indlæg tilpasning

wordpress

Hvis du bruger WordPress, skal et af dine krævede plugins være relaterede indlæg plugin. Når det er sagt, bemærkede jeg, at mængden af ​​søgeord, der blev sendt med mine Daily Reads, virkelig skævede de relaterede postresultater.

Jeg var også virkelig overrasket over, at plugin'en Relaterede indlæg kun leverede en liste over relaterede indlæg før det indlæg, du læser! Hvad hvis du ombestemte dig (som jeg ofte gør!) ... skulle du ikke også give indlæg, der blev frigivet efter originalen, men stadig relaterede?

Som et resultat lavede jeg nogle mindre justeringer af pluginet. For det første for at kunne referere til indlæg både før og efter det aktuelle indlæg ændrede jeg linje 91 fra:

. "OG post_date> = '$ nu'" til (OPDATERET: 11/15/2011):. "OG post_date! = '$ Nu'". "OG post_date <= CURDATE ()"

For det andet udgives Daily Reads på min blog automatisk af Del.icio.us under en bestemt forfatter (så jeg aldrig ville ændre adgangskoden og bryde den automatiske udstationering). For at gøre dette tilføjede jeg bare en anden forespørgselsparameter for at udelade den forfatter fra de indlæg, der blev søgt ved at indsætte følgende linje efter den forrige:

. "OG postforfatter! = 4"

Jeg fandt forfatternummeret ved blot at slå det op i mine brugere. Jeg vil hellere ikke gøre tingene komplicerede ved at slutte mig til en anden tabel - det kan reducere den hastighed, hvormed disse resultater vises, og nedsætte belastningstiden. Det vil føre til, at folk bliver frustrerede og rejser.

Fordelene ved at vise relaterede stillinger

Relaterede indlæg er et fantastisk værktøj til enhver blog. Relaterede indlæg styrker søgemaskinens resultater ved at forstørre nøgleordene gennem links, et vigtigt element i søgemaskinealgoritmer.

Relaterede stillinger er ikke kun en SEM værktøj, dog. Relaterede indlæg er et opbevaringsværktøj, der holder brugerne på dit websted. De finder muligvis ikke det, de ledte efter, hvor de landede - men hvis du giver dem yderligere referencer, kan de holde fast!

20 Kommentarer

 1. 1

  Sejt trick. Jeg havde ikke indset, at relaterede indlæg kun valgte tidligere blogindgange ... Jeg bliver nødt til at redigere plug-in'en. Tak for heads up og instruktioner 🙂
  …og godt nytår!

 2. 2
 3. 3

  wow .. dette er et pænt trick. Selvom jeg ikke har wasabi-relaterede indlæg plug-in, har jeg Simple Tags plug-in til relaterede indlæg, og jeg gætter på, at det skal bruge den samme postdate <-tilstand. Tak for tipet, lad mig kontrollere min plug-in-kode og se, om jeg kan tilpasse den for at give bedre resultater.

 4. 4

  Chandoo, Simple Tags bruger ikke en postdate-betingelse - jeg tror, ​​det opretter de relaterede indlæg live, med hver sidevisning (medmindre du har tændt cachen). Det er ikke den mest effektive ting for serveren, men det betyder, at den får de bedste match, uanset om de blev sendt før eller efter at indlægget blev set.

  Doug - undskyld for at gå lidt fra emnet ...

 5. 6

  Fantastisk indlæg! Men jeg vil vælge et par nits.

  Din begrundelse for “(ikke) slutter sig til et andet bord" fordi:

  "det kan reducere den hastighed, hvormed disse resultater vises, og nedsætte belastningstiden"

  er offbase og et eksempel på for tidlig optimering, som hæmmer vedligeholdelsesevne, og det er en skam at se folk med et stort publikum anbefale sådanne ting, fordi det spreder misinformation.

  SQL-slutningen, du taler om, forudsat at du har rimelige indekser på plads, øger din svartid højst mikrosekunder. Du bliver nødt til at have tonsvis af trafik, før nogen bemærker endda en halv sekunders forskel. Nu ja, hvis du tvinger dig selv, kan du skrive så virkelig braindead SQL-kode, der vil fungere forfærdeligt, men en yderligere sammenføjning på nøgledata er ikke et eksempel på det.

  I stedet for fortaler for at hacke nogens offentliggjorte plugin, vil jeg virkelig gerne se dig fortaler for at forbedre det og derefter arbejde på at få din forbedring inkluderet i selve selve pluginet. Som det er kan du få nogle amatørkodere til at anvende dine ændringer og derefter opgradere til den nye version af pluginet, og de mister ændringerne, men kan ikke finde ud af, hvad der gik galt. Din ændring er godartet, bare et tab af funktionalitet, men nogle hacks kan få et websted til at gå i stykker, hvis en fremtidig revision af kernepluginet bruges oven på det hackede.

  JMTCW. Fortsæt det gode arbejde ellers. 🙂

  • 7

   Hej Mike!

   Tak for din reaktion - jeg er dog ikke sikker på, at jeg er enig. Jeg optimerede ikke for tidligt ... faktisk fandt jeg den bedste måde at få al den funktionalitet jeg havde brug for uden behov for at foretage yderligere ændringer. I min bog skal det være hvert udvikleres mål.

   Jeg sagde også, at det kunne påvirke ydeevnen. Jeg gider ikke teste eller prøve, fordi det ikke var nødvendigt i betragtning af den måde, jeg optimerede pluginet på. Endnu en gang - jeg fik 100% af den funktionalitet, jeg havde brug for uden at deltage eller tilføje indekser osv. Det er den rigtige løsning i min bog.

   Jeg er dog enig med dig i dine andre noter. Jeg er meget vild med at genudgive plugins, føles som om jeg får eksponering fra en andens arbejde. Jeg henviste til forfatterens blog om dette - så måske vil han tage disse i betragtning som funktioner til fremtidig frigivelse.

   PS: Rettet redigering! 🙂

   • 8

    @Douglas: Jeg er dog ikke sikker på, at jeg er enig. Jeg optimerede ikke for tidligt? Endnu en gang - jeg fik 100% af den funktionalitet, jeg havde brug for, uden at tilmelde mig eller tilføje indekser osv.

    Nå, det antager jeg, at det er forskellen mellem en person, der ser programmering fra professionel profession og et håndværk mod en person, der er en praktiserende, der bare prøver at få noget gjort (og det mener jeg ikke perjorativt; på nogle mailinglister spiller jeg brevrolle mod førstnævnte. 🙂

    Det svarer til, hvordan en revisor eller advokat fortæller en virksomhedsejer “Det ville jeg ikke gøre”Og virksomhedsejeren, der ikke træder ind i alle de konsekvenser, som fagfolk er opmærksomme på som værende * potentielle *, ignorerer deres råd, fordi det virker for meget, og pløjer fremad. Gud ved, at jeg tidligere har været den virksomhedsejer og har pløjet fremad imod alle råd, dog meget til min ladning senere. 🙂

    @Douglas: Jeg er meget glad for at genudgive plugins, ...

    Nej, det er ikke lige det, jeg sagde. Hvad jeg sagde er, at da det er open source, kan du bidrage med dine ændringer tilbage til den oprindelige forfatter, det accepterer de, og du kan gøre det proaktivt ved at kontakte og tilbyde. Jeg arbejder i øjeblikket som marketingkonsulent og websiteimplementator for nicheprintudgivere og -brug Drupal til webteknologi, og Drupal-samfundet kontakter altid pluginforfattere (Drupal kalder dem "moduler") og tilbyder at hjælpe med at forbedre andres moduler.

    Bare en tanke.

    PS Tak for redigeringsrettelsen.

    • 9

     Gode ​​point, Mike!

     Jeg kan tinker med pluginet for at tilføje denne mulighed for "Vis kun indlæg inden det viste indlæg". Jeg tror, ​​at den anden mulighed er lidt mere proprietær for min blog, men jeg vil kontrollere og se, at det kan være af interesse for forfatteren.

 6. 11
 7. 13

  Doug - Jeg mangler muligvis noget her. Det lader til, at

  AND post_date <= '$now'

  forhindrer ikke indlæg, der er lavet efter det pågældende indlæg, medtaget, så meget som det forhindrer inkludering af indlæg, som du måske har indstillet til at være offentliggjort i fremtiden.

  Håber det giver mening og tak for den store blog.

 8. 15

  @Mike: Nå, det antager jeg, at det er forskellen mellem en person, der ser programmering fra professionel profession og et håndværk mod en person, der er en praktiserende, der bare prøver at få noget gjort

  Interessant skelnen. Selvom det ville være rart at have alt kørende på det absolutte bedste, kan det være, i mange tilfælde virker det upraktisk. Jeg stræber efter at finde en balance i min programmering mellem, hvordan jeg gerne vil have noget at køre, og hvor meget $ eller tid det tager at få det der.

  Jeg stræber efter at gøre det mindste, der kræves for at nå det formål, jeg prøver at nå. At bruge mere tid ville ikke være omkostningseffektivt.

  Kort sagt, medmindre dette tab af effektivitet var mærkbar i min blog, ville jeg ikke bruge den ekstra tid, hvis det er mærkbart, end jeg ville beslutte, om den ekstra tid ville være resultatet værd. Perfektion er ikke altid den bedste løsning.

  • 16

   @Dwayne: Jeg stræber efter at gøre det minimum, der kræves for at nå det formål, jeg prøver at nå. At bruge mere tid ville ikke være omkostningseffektivt.

   Selvfølgelig, hvis altid gør minimum betyder, at du ikke lærer bedre teknikker, der får dig til at gentage minimumet mange gange i fremtiden i stedet for at tillade dig at undgå det, så har du opnået en falsk præstation. Ja, mange opgaver har ikke brug for ekstra indsats, men jeg har været vidne til, at mange mennesker tidligere bruger genveje som denne, og de var nogle af de mindst produktive og / eller mindst værdiskabende mennesker, jeg kendte (nogle af dem var desværre mine medarbejdere Derfor derfor bemærkede jeg virkelig deres manglende produktivitet.)

   @Dwayne: Kort sagt, medmindre dette tab af effektivitet var synlig i min blog, ville jeg ikke bruge den ekstra tid, hvis det er mærkbart, end jeg ville beslutte, om den ekstra tid ville være resultatet værd. Perfektion er ikke altid den bedste løsning.

   Jeg tror, ​​du gik glip af mine point. Først sagde jeg, at Doug optimerede til umærkelige effektivitetsgevinster, ikke mig, men vigtigere, hvis du vil implementere et hack, der kan forårsage fremtidige vedligeholdelsesproblemer for godheds skyld, skal du ikke offentliggøre det til andres brug uden i det mindste at fortælle dem om slags vedligeholdelsesproblemer, det kan medføre for dem senere.

   Ironien i din kommentar er, at det at tage en hurtig og nem rute ofte ender med at koste dig meget mere tid i fremtiden, når du installerer en sikkerhedsopdatering til din WordPress, mister din hackede funktionalitet og vil have den tilbage. Nu har du en høstak med en manglende nål, og du skal nu finde ud af, hvor nålen var.

   Brug ekstra tid på ydeevne? Bah, generelt ikke nødvendigt. Brug ekstra tid på vedligeholdelsesevne? Ja, det betaler sig ofte i det lange løb.

   Indpakning, ja det er menneskelig natur at afvise advarsler om ting, der aldrig har forårsaget sig selv smerte. Føl smerten en gang, og du vil være meget mere tilbøjelige til at adlyde disse advarsler fra andre, der allerede har følt den smerte.

 9. 17

  Én ting skal jeg sige; Jeg tror Dougs hack ville være en god tilføjelse til WordPress, i det mindste som en brugerindstilling. Det virker ret fjollet at begrænse relaterede indlæg til kun dem, der kom før.

  OGSÅ vil jeg bede Doug om at skrive om, hvordan hans daglige indlæg sendes fra del.icio.us; det ville være et interessant emne.

  • 18
   • 19

    Heh. God en! Jeg antager, at jeg først skulle have googlet til det.

    BTW, jeg sendte dig en personlig e-mail om, at jeg var i Indy 16-19 feb for omkring en uge siden, men har ikke hørt noget tilbage. Fik du? (du er velkommen til at slette denne del af min kommentar.)

 10. 20

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.