WordPress Filtrer venligst indgående links

Forleden kommenterede jeg Robert Scobles indlæg, The anti-community list. Det var et godt indlæg om metoder, som værktøjer som Friendfeed bruger til at forsøge at promovere følgende mellem medlemmer. Uden for lister, der matcher dine nuværende forhold (f.eks. Dine e-mail-kontakter), tror jeg, at disse værktøjer slører den utrolige kraft ved socialt netværk.

Nok af det dog. I går bemærkede jeg det Robert Scoble dukkede op i mine indgående links:

Indgående_Links.png

Bortset fra at det ikke var rigtig Siger Robert Scoble... det var min kommentar til Roberts indlæg, der nu blev registreret som et link tilbage til mit websted. Kun ... det er ikke rigtig et ægte indgående link, da det er nofollow tilknyttet.

WordPress skal filtrere de indgående links for at give brugerne mulighed for at se vægtede backlinks versus nofollow-links. Det ville give en nem måde at holde disse unødvendige links ud af mit dashboard.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.