WordPress og MySQL: Hvad er dit antal ord?

Depositphotos16207113 s

Der har været nogle samtaler på blogs om den gennemsnitlige størrelse af et WordPress-indlæg. Noget lys er blevet kastet over, at søgemaskiner kun vejer virkningen af ​​den første x antal tegn, hvor x i øjeblikket er ukendt. Som et resultat er alt efter det simpelthen spild af ord.

wordle

Billede fra Wordle!

Jeg er temmelig narrig med mine blogindlæg, så jeg vil foretage nogle yderligere analyser og se, om indlæggets popularitet fra søgeresultaterne har nogen sammenhæng med ordtælling. Jeg bliver ikke for videnskabelig, men jeg vil se nærmere på det.

Hvordan kan jeg forespørge WordPress til ordtælling?

MySQL har ikke en indbygget ordtællingsfunktion til MySQL, men som med alle andre ubesvarede spørgsmål besvarede en smart fyr på blogsfæren allerede, hvordan man bruger MySQL til at få et Word Count.

Her er forfatterens ordtællingsforespørgsel ændret til en WordPress-database:

VÆLG ʻID`, `post_date`,` post_type`,
SUM (LENGTH (`post_content`) - LENGTH (REPLACE (` post_content`, ``, '')) + 1) AS 'Wordcount'
FRA 'wp_posts'
GRUPPER PÅ 'ID'
HAR `post_type` = 'post' OG 'post_status' = 'publish'
BESTIL EFTER 'post_date' DESC
LIMIT 0, 100

Jeg abonnerer i øjeblikket ikke på den 'perfekte poststørrelse', da hvad der virkelig giver vægt med en søgemaskine er ikke bare ordtællingen, men antallet af links til dette indhold. Hvis du har et indlæg på 2,000 ord, der tiltrækker meget opmærksomhed på linket, så den rigtige størrelse på dit indlæg var 2,000 ord.

7 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Jeg skriver, indtil jeg har fået min pointe. Jeg synes det er dumt, at folk, der køber indhold, er så pakket med ordtælling.

  • 4

   Casey - Jeg er helt enig med dig. Jeg tror, ​​der er muligheder for at bruge billeder og punkttegn til at tiltrække folk til at læse gennem indholdet, men jeg skriver, indtil jeg tror, ​​pointen er kommet ... og jeg prøver ikke at gøre mere eller ikke mindre.

  • 5

   Casey - Jeg er helt enig med dig. Jeg tror, ​​der er muligheder for at bruge billeder og punkttegn til at tiltrække folk til at læse gennem indholdet, men jeg skriver, indtil jeg tror, ​​pointen er kommet ... og jeg prøver ikke at gøre mere eller ikke mindre.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.