WordPress-kontaktformular med spambeskyttelse

UPDATE: Jeg vil meget anbefale Gravity Forms fra RocketGenius for en meget robust formintegration med WordPress!

SpamPludselig fik jeg en kÆMPE volumen af ​​kontaktformular spam ved hjælp af Ryan Duffs fantastisk WordPress-kontaktformular plugin.

Jeg har efterladt kommentarer på Ryans websted og IM og fortalte ham, at jeg var i stand til at løse problemet ved at tilføje et Udfordringsspørgsmål, men jeg ser ikke ud til at komme i kontakt med ham. Så ... her er Ryan's plugin med den nye og forbedrede spambeskyttelse. Jeg bruger den på min side og det fungerer godt.

Pluginet kan nu downloades via projektsiden: WordPress-kontaktformular med spam-plugin-projektside

179 Kommentarer

 1. 1

  Jeg ville bare sige en enorm tak for denne mod. Jeg brugte Dagon Designs kontaktformular-plugin, fordi det tilbød anti-spam-verifikation, men ikke var meget dygtig i spørgsmål om CSS, kunne ikke få det til at se ud, hvordan jeg ønskede. Jeg havde brugt Ryan's plugin før, men var blevet bombarderet med spammere, der mailede mig ved hjælp af det. Min anti-spam - Bad Behavior and Spam Karma - fangede det meste af det, men det var stadig en smerte.

  Din er en elegant, pæn forbedring, og jeg regner med, at Ryan burde vedtage din mod og give dig medkredit for at tage pluginet videre på en så nyttig måde.

  Så ja. Tak skal du have! Kontaktformularen ser ud, som jeg vil have det nu. x

 2. 2

  Tak, Andy! Jeg blev inspireret af Seth Godin og bogen Crypto. Seth påpegede et websted (for længe siden), der havde et 2 + 2 = 4 udfordringsspørgsmål, der aldrig ændrede sig.

  Da jeg læste bogen Crypto, var et af nøgleelementerne i det, hvordan du kunne videregive et stykke information mellem 2 personer, der løste et problem ... uden at nogen i midten kunne finde ud af det.

  Problemet med de fleste 'spamware' er, at en computer beregner udfordringsspørgsmålet. Det er en iboende fejl, fordi det vil være en computer, der prøver at bryde den.

  Ved at gøre udfordringsspørgsmålet til et synligt aspekt af min side på engelsk undgår jeg computerspørgsmålet og løsningen. Og ... bare for at være sikker på, tillader jeg personen at ændre spørgsmålet og svare når som helst de ønsker det.

  Jeg synes, det er en god model, og jeg håber at sætte den på mine kommentarer næste. Jeg får masser af spam på mine kommentarer, men har ikke modtaget et eneste stykke spam på min kontaktformular.

  Værdsat dine venlige kommentarer!
  Doug

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Doug, du er en gentleman og en lærd! Vi er netop blevet bombarderet i de sidste par dage med kontaktformular spam og en google fra WP supportforum førte mig lige her. Jeg har installeret det nye plugin, og det fungerer som en charme. Jeg har også ramt din PayPal-knap for at værdsætte dette livreddende plugin / modifikation!

  Denne form kan ende med at blive den eneste drivkraft bag, at jeg ENDELIG kommer rundt til opdatering af min personlige blog på joniverse.com fra WP 1.5.x til WP 2!

 6. 6
 7. 7

  Enkle løsninger til store problemer. Alt skal kodes på denne måde, ikke et forbandet 50 KB plugin med ting, du aldrig vil bruge eller mærkelige funktioner (AJAX til en kontaktformular? Hvad?).

  Tak.

 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Hej. Tak for plugin'et. Du styrer!

  Jeg har prøvet at bruge Ryan Duffs originale WP-kontaktformular, men har altid oplevet fejl med min blog (givet, sandsynligvis en temakonflikt). Og Phrixus WP Plugin fungerede heller ikke.

  Hvad gjorde du? Hvorfor fungerer det? Hvorfor?

  Anyways, tak mand! En donation er på vej.

 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14

  Undskyld det May C!

  Filen er der nu. Du skete på siden, da jeg bevæger mig rundt på nogle domæner. Jeg sendte dig også en note via e-mail om, at filen er der nu.

  Doug

 15. 15

  Tak for at rette det! Jeg ledte efter det hele dagen og tænkte, at det måske havde noget at gøre med min browser, så jeg prøvede forskellige browsere med det samme resultat.

  På et tidspunkt kunne jeg ikke få det til at fungere, men det ser ud til at fungere nu! Det er fantastisk! Først blokerede Bad Behavior mig fra mit websted. Jeg kan ikke tro det! Det virker ret aggressivt, så jeg har tilføjet min egen ip-adresse til hvidlisten, da jeg overhovedet ikke kunne få fat i udvikleren (alle e-mails er sprunget tilbage).

  Forhåbentlig kan jeg mindske antallet af spam-e-mails, jeg får fra kontaktformularen. Jeg vil periodisk ændre udfordringsspørgsmålet for at modvirke de menneskelige spammere, der læser.

  Tiden vil vise, om dette er en god afskrækkende virkning. Jeg holder fingrene krydsede. Tak for det fantastiske plugin!

 16. 16
 17. 17

  Tak tak tak tak. Vi var nødt til at skifte server, og pludselig blev alt, hvad jeg tidligere havde brugt til kontaktformularer, skudt til h. Din formular fungerer smukt, bortset fra at jeg havde brug for at ændre typografiarket, så navnet / tekstområdet stod i linje med IE (det var fint i Firefox). Jeg ændrede simpelthen .contactright for at flyde til venstre. Jeg var også nødt til at ændre tekstareastørrelser for at passe til min blog, men det var simpelt. Fungerer som en drøm!

 18. 18

  Du er meget velkommen, Linda! Også jeg har ændret formularens faktiske HTML for at få et bedre layout (du kan se det på min kontaktside på dette websted). Jeg havde faktisk så mange problemer med kompatibilitet på tværs af browsere, at jeg gav op og lavede en tabel! Jeg ved, at det skulle være et nej-nej ... men det ser meget bedre ud.

 19. 19

  Jeg har forsøgt at bruge din redigerede version af kontaktformularen, men jeg kan ikke få layoutet til at fungere korrekt. I det mindste i IE fungerer Firefox selvfølgelig perfekt. Udfyldningsblokkene flyder rundt, og jeg har brug for dem i kø. Kan du give mig et tip, hvordan man gør det?

  http://www.ans-online.nl/anstiplijn

 20. 20

  Teun,

  Jeg har ændret pluginet og tilføjet en tabellayoutversion. Jeg løb ind i de samme problemer, som du gjorde, og jeg opgav at prøve at gøre det ved hjælp af CSS / HTML. Nogle gange er tabeller den bedste tilgang.

  Doug

 21. 21

  Hej Teun - følgende stilarter er fra Dougs “wp-contactform” i mappen wp-contact. Jeg ændrede kun to ting, jeg tænker (jeg kan ikke huske, hvad de var!), Og jeg tilføjede en stil til indsendeknappen. Doug - Jeg var nødt til at ændre px til ems, undskyld!

  Stilarterne anvendes i starten af ​​den samme wp-kontaktformsside, hvor du kan se et par linjer, der indeholder længder til tekstområderne. Det er her, du kan tilføje typografien til knappen Send. (Jeg håber, at alt dette giver mening). Jeg har ikke testet følgende stilændringer på tværs af alle browsere og alle opløsninger, men det virker fint i både Firefox og IE. Hvis du tester det og finder en besynderlighed, så lad mig det vide:

  / * Begynd kontaktformular CSS * /
  .Kontaktformular {
  position: statisk;
  overløb: skjult;
  }
  .kontakt venstre {
  bredde: 25%;
  tekst-align: højre;
  klart: begge;
  float: left;
  display: inline;
  polstring: .4em;
  margen: .5em 0;
  }
  .kontakt {
  bredde: 70%;
  tekstjustering: venstre;
  float: left;
  display: inline;
  polstring: .4em;
  margen: .5em 0;
  }
  .controrror {
  border: .1em solid # ff0000;
  }
  .kontakt indsend {
  text-align: center;
  }
  / * Formular til slutkontakt CSS * /

 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25

  Jeg har forsøgt at implementere flere kontaktformularer, herunder Ryan's.

  Når jeg bruger kontaktformularen, får jeg overlappende tekst, navnet osv er højere end feltet, og brugeren kan ikke indtaste data i tekstboksen.

  Er der nogen måde nogen kan hjælpe? Sådan ser det ud:

  http://www.michelledear.com/?page_id=48

  Jeg sørgede for at rydde op i noget, der var anført i henhold til oplysningerne om "hvis du bruger en tidligere version".

  Enhver hjælp ville blive meget værdsat.

  Tak!

  Michelle Kære

 26. 29
 27. 30

  Hej Doug
  Jeg har lige installeret og aktiveret dit fantastiske plugin, oprettet en kontaktside, men hvad skal jeg gøre for at kontaktformularen vises på min kontaktside, skal jeg indsætte et stykke kode? og hvis ja, hvor? og eller hvordan?
  Jeg har læst readme-filen ved at søge efter instruktioner, men det er ikke noget nyttigt der.
  Undskyld, men jeg er nybegynder, kan du forklare trin for trin, tak.

  Tak

  Dr. PennyStock

  • 31

   Hej Dr.,

   Intet problem! Byg dig en ny side, og tilføj derefter følgende uddrag, hvor du vil have formularen vist:

   Sørg for at konfigurere mulighederne for formularen!

   Doug

 28. 32
  • 33

   Du er helt velkommen! Jeg har også tilføjet noter til siden, så hvis andre mennesker har brug for en hånd, er instruktionerne der. Jeg skulle have gjort det for længe siden, tak!

 29. 34
 30. 36

  Howdy,

  Jeg har prøvet masser af kontaktformularer, men ingen af ​​dem arbejdede på Godaddy undtagen denne !!! Det klipper helt. Desuden kan udfordringsspørgsmålet i formularen håndtere billeder! Tjek min hjemmeside, hvor jeg dybest set sætter et captcha-billede i et forsøg på at se mere professionelt ud. Virkelig fantastisk, meget tak!

  • 37

   Gerald, det lyder godt; Jeg har en klient, der ønsker at sikre sin kontaktformular yderligere. Har du noget imod at dele, hvordan du gjorde captcha på din side, mens du også implementerede Douglas forbedrede Contact-plugin?

   • 38

    Hej Joni,

    Det var virkelig let. Opret et lille captcha-type billede med et par tegn bare for at se legitimt ud. Du er velkommen til at kopiere mine og uploade den. Gå derefter ind i wp-admin-> option-> kontaktformularen.

    I "Hvad er dit udfordringsspørgsmål?" tekstfelt her er hvad jeg sætter:

    Ordbekræftelse: (img style = ”float: right;” src = ”http://www.yoursite.com/images/captcha.jpg” border = ”0 ″ alt =” ”Word verification: Indtast disse bogstaver i tekstfelt til højre for billedet. ”)

    udskift “)” med “>” selvfølgelig!

    Uanset hvilken tekst i billedet er, skal du placere det i tekstfeltet "korrekt svar". Gem ved at trykke på "Opdateringsmuligheder", og du er færdig.

    Hvis der på en eller anden måde nogensinde er et spam-problem, skal du bare ændre billedet og det korrekte svar. Jeg håber, det fungerer for dig og held og lykke med din klient.

 31. 39

  Doug,
  Jeg tror, ​​at WordPress omskriver dit indlæg lidt. Koden, der skal inkludere kontaktformularen, ligner en HTML-kommentar ved hjælp af to 'bindestreger'. Koden på dette websted, som jeg kopierede og indsatte, var i stedet en emdash! Folk, der kopierer og indsætter, finder ud af, at emdash'en ikke fungerer ...

 32. 42

  Undskyld at genere jer igen. Pluginet er fantastisk, og jeg har ikke haft nogen spam, der går igennem i modsætning til tidligere, da jeg brugte PXSMail-pluginet.

  Med hensyn til opstillingen af ​​felter til IE kan jeg se, at nogen har leveret koden til pluginet, men jeg er ikke helt sikker på, hvor jeg skal indsætte dem i. Kan nogen hjælpe? Eller hvad med tabellerne en? Hvor anderledes ser det ud? Vil tabellenes format fjerne problemet med synlighed helt? Tak for ethvert input!

  • 43

   Hej Maj C,

   Du kan prøve en af ​​dem - det afhænger virkelig af dit tema, hvordan de vil se ud. Du vil ikke skade noget ved at kopiere den ene fil til den anden. Hvis du opretter dig selv en ny side (eksempel: Kontakt), kan du skrive din sideintroduktion og derefter følge den med formularkoden…. Eksempel:

   Send mig gerne en linje gennem denne formular:
   <!-- contactform -->

   Det er virkelig alt, hvad der er! Denne kode erstattes med formularen, når du ser den.

   Doug

 33. 44

  Jeg har for nylig opgraderet 4 blogs til WP2.1, og nu opfører mine kontaktformularer sig forkert.
  2 viser ok. 1 vises slet ikke, og en viser en gentagende fejl om en tom høstak i formatting.php.

  Kontaktmærket hurtigmærke vises ikke på redigeringsskærmen på nogen af ​​blogs. (Og afkrydsningsfeltet er markeret på dem alle).

  Nogen ideer nogen?

 34. 45

  OK.
  Jeg har bestemt, at høstak-fejlen er et intermitterende PHP-problem, så ingen fejl ved plug-in'et.
  Den, der slet ikke vises, har en lignende opsætning som den, der fungerer, så måske er en af ​​filerne korrupte. (Tørres helt ud og geninstalleres).
  Ved stadig ikke, hvorfor det hurtige tag ikke vises. (Jeg tror, ​​at 2.1 muligvis har en opdateret version af TinyMCE, kan det være det?)

 35. 46
 36. 48
 37. 50
 38. 51
 39. 54

  Bare en funktionsanmodning om enten at ændre håndteringen af ​​eller tilføje en mulighed for, at udfordringsresponset er ufølsomt. Hvis du bruger et logisk spørgsmål, og svaret er "foo", og nogen indtaster "Foo", mislykkes det 🙁

  Bortset fra det mindre skænderi, fantastisk plugin 🙂 Sæt pris på det!

 40. 55

  Meget flot - jeg vil også gerne se muligheden for at dreje tilfældigt mellem et par spørgsmål.

  At vise et lidt randomiseret spørgsmål vil gå endnu længere for at forhindre spammere, forventer jeg.

  Og for bitbybit skal du bare ændre linjen i wp-contactform.php, der læser if($input == $answer) {

  til if(strtolower($input) == strtolower($answer)) {

  • 56

   Tak, Geoff. Jeg tror, ​​jeg bygger en mulighed for sagsfølsomhed i appen. Jeg kan også godt lide ideen om tilfældige spørgsmål / svar; men jeg har ærligt talt aldrig haft kontaktformular spam, da jeg blot anvendte denne løsning. Vi får se, hvor længe det varer!

 41. 57

  Mr. Karr
  Meget tak for denne løsning. Jeg troede, brug et CAPTCHA-billedplugin, men dette er meget bedre for enkelhedens skyld.

  Jeg sætter virkelig pris på det, og jeg bruger det på min hjemmeside.

  venlig hilsen

  • 58
   • 59

    Hej igen!!
    Jeg læste pluginpræsentationsteksten på min wordpress plugin management. Der blev skrevet, det er muligt at bruge det på kommentarindlæg, er det rigtigt?
    Har du et eksempel, hvordan kan jeg også integrere pluginet i kommentarer?

    Jeg skriver et indlæg til en wordpress om portal her i Brasilien, og det ville være meget nyttigt for mange mennesker at kunne sætte formularen på kommentarer.

    hilsen

 42. 61
 43. 62
 44. 64
  • 65

   Robert,

   Jeg testede dette og kan virkelig godt lide løsningen! Desværre blandes det ikke godt med plugin'en Threaded Comments, som jeg kører. Jeg vil se, om jeg muligvis kan sammensætte en løsning mellem de to. Tak for dette!

   Doug

 45. 67

  Hej Doug,

  når du bruger din modificerede ingen spam-kommentarformular, fungerer den godt, men når den er aktiveret, fungerer mine adminindlæg og sidevisninger ikke, kun kodevisningerne.

  Forslag.

 46. 69
 47. 70

  Tak for pluginet, ret rent og effektivt.
  Et forslag dog, da det er uforeneligt med wpPHPMailer-plugin, Ville jeg ændre mail () -funktionen med noget lignende:


  if ( function_exists('wp_mail') ) {
  wp_mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
  } else {
  mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
  }

  I arkitekturer hvor udgående SMTP-vært er placeret på en anden maskine end webserveren, skal du give en krog til en ekstern SMTP-leveringsfunktion, hvilket er hvad wpPHPPMailer-pluginet gør.

  pfm

 48. 71
 49. 72
 50. 73
 51. 74

  Jeg vil bare sige "tak" til Douglas og Ryan for dette plug-in. Jeg har nu en kontaktformular i min blog, og den fungerer godt. Meget let at installere. 🙂

 52. 75

  Hvis du går til mit websted, vises udfordringsspørgsmålet ikke, og hvis jeg besvarer det korrekt, står det:
  Du besvarede udfordringsspørgsmålet forkert.

  Nogen tanker?

  tak
  Tim Gorman

 53. 76
 54. 77
 55. 79
 56. 81
 57. 83
 58. 84

  Bare en note til alle, der ser dette emne. Jeg har omskrevet pluginet og tilføjet meget mere funktionalitet. Version 2.0.0 af WordPress-kontaktformularen med spambeskyttelse er nu tilgængelig.!

 59. 85
  • 86

   Hej Paul,

   Som en dårlig programmør er de i øjeblikket hardkodede derinde. Se efter en fremtidig version med flere muligheder om et par uger. Jeg ville bare få denne ud af døren hurtigt.

   Du kan ændre skrifttyperne gennem CSS, men baggrundsfarven er i øjeblikket kodet. Du kan redigere pluginet og finde dem, hvis du er fortrolig med PHP og HTML.

   Tak!
   Doug

 60. 87

  Tak for dette, men efter at jeg aktiverede det og gik til Indstillinger for at ændre oplysningerne (e-mail osv.), Ser det ikke ud til, at knappen "Opdateringsindstillinger" fungerer. Jeg klikker, men der sker ikke noget. Ingen sideopdatering for at angive, at ændringen er afsluttet eller noget. Ved du tilfældigvis, hvad jeg kan gøre for at ordne det?

  • 88

   Hej Mikki,

   Lad mig gennemgå koden. Jeg har ikke det problem, og der har været masser af downloads. Kan du fortælle mig, hvilket operativsystem og browser du bruger? Det ville give mig mulighed for at prøve at duplikere problemet.

   Tak!
   Doug

 61. 89
 62. 90
 63. 96

  Jeg rettede lige min fejl, hvor indstillingsformularen ikke blev sendt korrekt i Internet Explorer! Det nyeste og bedste kan downloades fra projektsiden. Tak fordi du fortale mig det!

  Doug

  • 97

   Tvivl om, at du er et aktiv for WP-samfundet og en model for plugin-udviklere overalt. Med få undtagelser (og han ved, hvem han er), er der få plugin-udviklere, der følger så meget op og fejlfinder deres plugin som dig. Dette er et fantastisk lille program, og jeg insisterer på, at alle mine klienter, der kører WP, installerer det; gør alles liv lettere (undtagen spammer selvfølgelig)!

   Joni

 64. 99

  Fantastisk plugin, men er det muligt og let nok at tilføje et ekstra indtastningsfelt?

  Jeg vil gerne tilføje endnu et inputfelt til formularen til mine formål, så hvis det er muligt, ville det være godt.

  • 100

   Hej Shaun,

   Jeg arbejder faktisk på en ny version, der giver mulighed for meget mere robuste muligheder, såsom at opbygge yderligere felter. Intet skøn ved lanceringen endnu, dog!

 65. 101
 66. 103

  Tak Douglas for dette plugin. Jeg har allerede læst ovenfor, at du ikke har noget imod det, hvis jeg skifter farver.
  Så det gør jeg, jeg er ikke så tilfreds med den gule.

  Men resten er fremragende! Tak igen!

 67. 104
 68. 105
 69. 106

  Hej Doug. Fantastisk mod! Et par spørgsmål, hvis jeg må:

  - Er svarene ikke store og små
  - Er der planer om, at flere spørgsmål / svar kan oprettes og indlæses tilfældigt hver gang siden indlæses?
  - Hvordan kan jeg oprette ekstra formularfelter, hvis jeg ønsker, at brugerne skal angive tilføjelsesoplysninger (tekstindtastning, radioknap, rullemenu, afkrydsningsfelt)? Har du planer om at understøtte denne type funktionalitet i den nærmeste fremtid? Fortsæt det store arbejde!

  • 107

   Hej Steve,

   1. Der er et afkrydsningsfelt for at vælge store og små bogstaver på spørgsmålet, så du kan få det på begge måder.

   2. Jeg havde ikke tænkt på tilfældige spørgsmål ... mener du for Spam-udfordringen? Ærligt talt har jeg aldrig haft en spam-kontaktformular, så jeg synes ikke det er nødvendigt.

   3. Ikke der endnu, men ja, jeg vil bestemt tilføje den type funktionalitet.

   Tak!
   Doug

   • 108

    1. Gode ting ... glad for at se det!

    2. Ja, jeg henviser til spam-udfordringen. Som det er nu er der et statisk spørgsmål / svar, men det ville godt, hvis webstedsadministratoren kunne oprette en liste med spørgsmål og svar, der ville blive tilfældigt valgt, når siden indlæses.
    Der er sådan et plugin til Vbulletin (NoSpam - en capcha-erstatning), der gør netop det.

    3. Jeg har set flere wordpress-sider rundt, der har brugerdefinerede felter, hvilket er fantastisk, når du vil have brugere til at give et sæt svar på bestemte spørgsmål. Jeg har trollet rundt, men har endnu ikke fundet et plugin, der gør dette. Jeg antager, at de, jeg har set, var brugerdefinerede jobbies. Håber at se det i en fremtidig frigivelse af dine! =)

 70. 109

  Tak for det fantastiske plugin!

  Jeg har en hurtig forespørgsel. Er det muligt at indstille pluginet til mail til flere personer? Jeg ønsker, at min kontaktformular sender beskeden to eller flere personer, når de sendes, kan det gøres?

 71. 112
 72. 113

  Hej Douglas,

  Hvor svært ville det være at have følgende:

  Plugin-standard:

  Dit navn: (påkrævet)
  Din e-mail: (påkrævet)
  Sidste ord i min blogtitel? (påkrævet)
  Din hjemmeside:
  Emne
  Din besked: (påkrævet)

  Brugerdefineret:

  Dit navn: (påkrævet)
  Din e-mail: (påkrævet)
  Sidste ord i min blogtitel: (påkrævet)
  Din hjemmeside:
  Emne:
  Produktnavn:
  tekstfelt:
  tekstfelt:
  valgmulighed, der kan vælges:
  valgmulighed, der kan vælges:
  tekstfelt:
  tekstfelt:
  tekstfelt:
  tekstfelt:
  Din besked: (påkrævet)

  Alle de brugerdefinerede tilpassede feltvariabler, der er indtastet af brugeren, vises i postens brødtekst som indtastet.

  • 114

   Hej Steve,

   Jeg frigiver snart en ny udgivelse, der tillader flere kundedefinerede felter. Dette er dog lidt uden for det originale plugins rækkevidde! Det skulle ikke antages at være en ansøgning om formbygning - bare en kontaktformular.

   🙂
   Doug

 73. 115
 74. 116

  Hej Douglas, jeg bruger allerede dette fantastiske plugin på et af mine websteder, og jeg vil nu gerne bruge det på et andet!

  Men på dette websted har jeg brug for muligheden for, at en bruger kan sende formularen til forskellige personer. F.eks. Ville der på kontaktformularen være en rullemenu med personer, formularen kunne sendes til, f.eks. Paul, John, Michael. Brugeren kunne vælge det navn, de ønskede, og derefter sende deres besked til den person.

  Ville noget lignende være muligt?

  Tak,
  parm

 75. 117

  Jeg har stadig en lang liste med forbedringer for dette plugin til at komme igennem - inklusive internationalisering - men jeg lavede nogle mindre ændringer i dag og sendte version 2.0.6.

 76. 118

  Ja, jeg er enig med Steve ovenfor ... Jeg kan ikke synes at finde nogen kontaktformularer til WordPress, der tillader brugerdefinerede felter! Jeg mener, mindst et yderligere felt, der kan tilpasses, ville være bedre end ingenting. Det ville være fantastisk, hvis du kunne tilføje denne funktion til din næste opdatering.

  Tak for dette fantastiske plugin.

 77. 119

  @Jeff KOpp:
  Du kan tjekke Delicious Days. Jeg har brugt det som en del af en intern beta-test, vi laver på et par steder. Det er et meget flot værktøj, der giver mulighed for flere brugerdefinerede felter, udfordringsfelter og muligheden for at oprette en række forskellige formularer, som du kan tilføje med et hurtigt kodestykke tilføjet til enhver side eller et indlæg. En del af denne beta-test er at finde de rette plugins, som organisationen kan bruge, når det nye websted lanceres. Kontaktformularen er naturligvis et område, der er meget bekymrende.

  En, som jeg fandt for måneder siden, som fungerer pænt, er meget let at tilpasse og tilbyder mange ekstra funktioner, herunder muligheden for at oprette (og duplikere) formularer, der har flere kontaktformularer - eller variationer af en, men brugt til specifik ting. Sig, at du har en koncert, der kommer den 8. august, og at du vil have en kontaktformular kun til den begivenhed. Nå, brug en brugerdefineret kontaktformular, du allerede har, dupliker den ved hjælp af den indbyggede DUPLIKAT-funktion, giv det et navn, gem det, og tilføj derefter det eller de brugerdefinerede felter, du ønsker, såsom et mærke til 8. august begivenhed. Voila. Du er færdig.

  Tilføjelse af formularer er enkel. Ligesom ethvert andet tag i WP angiver du, hvilken form du vil have vist - og hvor. Du kan få kontaktformularerne til at vises på sider eller indlæg ved hjælp af kommandoen simple –contact1– eller lignende. Alt er veldokumenteret i softwaren.

  Pluginet kaldes cforms II og udgives gratis af DeliciousDays.com og er godt vedligeholdt. Tjek info på http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin.

  Jeg har INGEN tilknytning eller forbindelse til DeliciousDays-webstedet, og jeg får heller ikke penge eller andet fra dem. Det er simpelthen et produkt, jeg fandt - efter en masse fretting - som jeg bruger, og tilføjer til andre blogs, som jeg vedligeholder udelukkende fordi det fungerer godt.

 78. 120
 79. 121

  Fantastisk plugin, men jeg kan ikke bruge det til Yahoo hosting. Forsøgte at manipulere koderne som sagt i wordpress-diskussionsform, men uden nytte!

 80. 122

  Dette er virkelig fantastisk Doug! Jeg har fået spam gennem min kontaktformular den min blog for nylig.

  Hurtig søgning på Google førte mig til denne side. 10 minutter senere fik jeg opdateret formularen. I de sidste 24 timer eller deromkring - ikke mere spam (forhåbentlig forbliver det sådan!).

  Mange tak for et godt plugin! Jeg kan godt lide den måde, hvorpå du kan ændre udfordringsspørgsmålet til noget, som et menneske ville være i stand til at besvare, men ikke en robot!

  Skål

  Imran

 81. 123
 82. 124

  hey,

  god idé, perfekt til den tilsigtede anvendelse.

  Desværre har jeg brug for flere klokker og fløjter, dvs. en grænseflade, der giver mig mulighed for at tilpasse inputfelter. Så jeg skal opfylde II.

  alligevel tak for at gøre dette, jeg er sikker på, at jeg vil bruge det til de fleste af mine andre kunders blogs.

 83. 125
 84. 126
 85. 127

  Douglas Jeg ser ikke ud til at få din wp-kontaktformular til at fungere. Jeg uploadede pluginet. Aktiverede det. Men når jeg går til indstillinger> kontaktformular får jeg en HTTP 404-side. Ved du hvorfor jeg modtager denne fejl.

  Tak på avanceret

 86. 128
 87. 129
 88. 131

  Det gør det. Og det var let at komme på arbejde.

  Hvordan kan jeg ændre ordlyden af ​​denne tekst, der vises over kontaktformularen: “Fremhævede felter kræves”?

  Howard

 89. 132
 90. 133

  Jeg er ked af at fortælle dig:

  1) Denne side styrtede min browser (frøs i 15 + sek)
  2) Kan næppe rulle gennem denne side, fordi der er så meget junk på det - GEM MIG !!!!!!! GIV MIG MIN BROWSER KONTROL TILBAGE !!!! VÆR VENLIG!!!!! ... åh godt -> tving op!

  Kom tilbage for at lade dig vide ... nuthin personlig fyr!

 91. 135

  Jeg har føjet %% wpcontactform %% til min contactme-side ... men intet vises. Hvad laver jeg forkert? Instruktionerne er ikke klare om det. Håber du kan hjælpe mig.

 92. 136

  Hej!
  Jeg ser alle jer finde en lykkelig afslutning med dette plugin!
  Jeg har et problem!
  Fatal fejl: Kan ikke omdeklarere wpcf_is_malicious () (tidligere erklæret i /home/.beachwood/f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contactform-akismet/wp-contactform.php:60) i /home/.beachwood /f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contact-form/wp-contactform.php on line 32
  Nogen forslag?
  Tnx på forhånd!
  Seje skøre ting

 93. 137
 94. 138
 95. 139

  Det er en god ting, hvis de tilføjede spambeskyttelse til kontaktformularen. Det vil spare mange mennesker for mange problemer. Hvis det korrekt forhindrer mod spam, skal det spare folk for en masse vanskeligheder med at bekæmpe spam.

  Jeg har lige gjort min kontaktformular mere sikker for at beskytte mig selv for min blog

  Med nye plugin-opdateringer skulle problemet blive mindre besværligt. Tak for indlægget.

  Matthew Corgan

 96. 140
 97. 141

  meget flot plugin. Jeg prøver at sætte et link på min 404-side til kontaktformularen, der fortæller, at formularen allerede har url på siden, der ikke kunne findes i tekstområdet, og emnefejl 404 er valgt som en mulighed, men jeg kan bare ikke finde ud af, hvordan du gør det.
  er det på en eller anden måde muligt med noget lignende Report this page?

  oscwood

 98. 142
 99. 143
 100. 144

  Jeg har brugt denne formular, og den fungerer godt. Jeg har lagt dette i kroppen af ​​de sider, der er redigeret under administrationssiderne. Jeg har en statisk side, som jeg gerne vil have, at formularen vises, men jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg kan bruge det hele livet. Nogle ideer?

 101. 145

  @Wayne, hvis du bare vil placere formularen på en statisk side, er alt hvad du skal gøre, at højreklikke på bloggsiden med formularen, vælge "vis kilde" og kopiere og indsætte koden på din statiske side.

 102. 146
 103. 147

  [?] WP-kontaktformular - Opretter en kontaktformular, som medlemmer kan kontakte dig på. Brug dette til at sælge reklame, rapportere problemer eller bare til generel kontakt. [?]

 104. 148
 105. 149
 106. 150
 107. 151
 108. 152
 109. 153

  Hej Doug,
  tak for at gøre en så let at bruge kontaktformular. Jeg brugte kun wordpress for første gang denne uge, og jeg elsker det.

  Jeg har et formateringsproblem, som jeg bare ikke kan få bunden af. På en eller anden måde tilføjer koden en, som ikke burde være der efter hvert inputfeild. Se venligst http://www.mariahbuzz.com.au/contact

  Jeg kan ikke finde ud af, hvordan det kommer derhen, da din formular ikke ser sådan ud, og jeg har ikke redigeret din kode.

  Kan du venligst hjælpe, da min formular ser rodet ud i øjeblikket.

  mange tak

  Nicole

  • 154

   Hej nicole

   Problemet er faktisk et meget bizart filter i WordPress (uden for pluginet). Vejen rundt er at faktisk integrere koden i dit tema i stedet for at sætte den i indholdet.

   Doug

 110. 155
 111. 156
 112. 157

  Fantastisk plugin!

  Jeg har dog nogle problemer med at få det til at arbejde. Alt ser ud til at fungere fint, men jeg modtager ikke meddelelsen om, at e-mailen blev sendt, og jeg modtager heller ikke e-mailen. Hvis jeg opdaterer siden, modtager jeg dog underretningen, og e-mailen sendes.

  Har du nogen idé om, hvordan du løser mit problem?

  Bare for spark har jeg aktiveret en række andre kontaktformularer for at kontrollere, at de fungerer på mit websted, og at de fungerer? men jeg kan lide din bedre! Jeg bruger WP 2.5.1

 113. 158

  Mange tak! Jeg brugte den ældre ver. og begyndte at få spam bare et par dage tilbage, og siden da er det stigende dag for dag, alle er af poker og casino 🙁

 114. 159

  Jeg har også en wordpress-side, men jeg kan ikke synes at uploade nogen plugins!

  Når jeg læser deres ofte stillede spørgsmål, får jeg dette:

  Hvor er min fane til plugins?
  Desværre er der ikke en at finde!

  Af forskellige årsager tillader vi ikke upload og brug af plugins her på wordpress.com.

  Hvordan gør jer det?

  Tak på forhånd

 115. 160

  Kan nogen give mig råd om 1 klik wordpress plugin? Jeg har hørt, at vilje kan installere plugins med 1 klik!

 116. 161
 117. 162

  Tak for det fantastiske plugin!

  Vil bare fortælle dig, jeg arbejdede omkring det kendte problem:
  "Når man bruger substitutionsstrengmetoden til at indsætte formularen i sideindholdet, tilføjer WordPress-filtre en linjeskift mellem etiket- og formelementerne."

  ved at tilføje "indbygget" stil til siden, f.eks

  label { position:relative; right:3em; }
  span.challenge { position:relative; left:-2.5em; }
  input.field { position:relative; top:-1.5em; left:9em; }
  textarea { position:relative; left:-3em; }
  input#copy { position:relative; top:-1.5em; left:8.5em; }
  input#contactsubmit { position:relative; top:-1.5em; left:-2.5em; }

  %%wpcontactform%%

  Bemærk: ikke sikker på, om positioneringsværdierne skal justeres afhængigt af det anvendte tema.

 118. 163
 119. 164
 120. 165

  Dear Sir,
  Hvordan kan jeg ændre sproget i wordpress-temaer til mit lokale sprog og oprette et websted, hvor mange mennesker kan oprette deres egne WordPress-blogs på deres eget sprog?
  Råd mig venligst

 121. 166

  Jeg vil gerne ændre formbredden, så den kan placeres i sidebjælken, men mine programmeringsevner er lidt lave. Ville være villig til at betale for modet. Kan du hjælpe mig? Tak.

 122. 167
 123. 168

  Fantastisk kontaktformular mod. Bare installeret det nu og fungerer perfekt. Tak en mil !!!

  1 spørgsmål dog.
  Er der en måde at have "send til" e-mail-adresser som bcc?
  så hvis jeg angiver mere end 1 adresse, vil hver person, der modtager e-mailen, ikke se de andre adresser, den også blev sendt til?

  Tak.

 124. 169
 125. 170

  Douglas Karr har været så venlig at levere en ændret version af WP-ContactForm-pluginet, som jeg har brugt til at administrere min kontaktformular. Det er en simpel ændring at implementere, og hvis du får spam gennem din WP-ContactForm, vil dette spare dig for meget hovedpine. Det er et meget enklere koncept end et CAPTCHA-billede - det verificerer humanitet gennem et simpelt udfordringsspørgsmål. Som standard er dette “2 + 2 =” (4). Nem nok for alle at svare - undtagen bots! Anbefales.

 126. 171

  Mens du arbejder på et WordPress-websted, blev dit plugin leveret som en del af en skabelon.

  Men jeg har et andet sted, der ikke er et WP-sted. Det er min gymnasium. For nylig fandt SPAMMERS det, og jeg får den samme udfyldning 2-3 gange i timen. Det gør mig vanvittig. Jeg tænkte, at jeg ville lægge noget simpelt på webstedet (såsom din 2 + 2), men kunne ikke finde ud af, hvordan man gør det efter meget internetsøgning. Så snublede jeg over din, mens jeg arbejdede på et nyt sted på WP.

  Jeg ved ikke meget om former, men fik den på en eller anden måde op for mange år siden. Jeg er måske startet med Matt eller et andet websted.

  Formularen er ved http://www.pacificgrovehighschoolclassof1966.com/...
  Er der en relativt enkel måde for mig at indarbejde din 2 + 2-kode på?

 127. 172

  Hej, hvis jeg vil oprette denne formular i min wordpress - jeg bruger den nyeste version af den - det fortæller mig, at jeg ikke har nok af rettigheder til at gøre det. Hvordan er det muligt? Det giver mig ingen indstillingsside for det. Kun tom side og i tabellen disse ord selvfølgelig på mit sprog. Jeg er skuffet over det. Er der nogen hjælp?

 128. 173
 129. 174
 130. 175
 131. 176

  Da det gamle ikke længere er op, brugte du en Captcha før, som du er i øjeblikket? Jeg har ikke haft spam-problemer med kontakt 7-formularer, mens jeg bruger en Captcha.

  Jeg så lige din kommentar og se nu, at dette indlæg er næsten et år gammelt (godt intet år, men gætte.) 🙂

 132. 177

  Hej Richard! Jeg er virkelig anti-Captcha, så svaret er nej, det var jeg ikke. Jeg vil meget gerne have mulighed for et udfordringsspørgsmål om dette.

 133. 178

  Jeg er ret sikker på, at hvis du havde brugt kontaktformularen 7 captcha, ville det sandsynligvis have været lige så effektiv som denne med Captcha. Jeg foretrækker andre metoder, når det er muligt, da jeg også hader captchas.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.