WordPress-kontaktformular med spambeskyttelse version 2.0.0 frigivet!

UPDATE: Jeg vil meget anbefale Gravity Forms fra RocketGenius for en meget robust formintegration med WordPress!

Med over 140 kommentarer har WordPress-kontaktformularen med spambeskyttelse været langt det mest populære plugin, som jeg har hjulpet med at udvikle. Det er blevet downloadet titusinder af gange, og indlægget er mit mest populære af min hjemmeside. Jeg har fået en masse feedback på pluginet og endelig besluttet at handle på det, integrere alle de anbefalinger, som mine læsere har haft!

Her er nogle af funktionerne:

 1. Evnen til at oprette en rulleliste over emner.
 2. Evnen til at gøre udfordringen til at svare på store og små bogstaver.
 3. Yderligere forbedringer for at forhindre, at script-tags evalueres i de godkendte felter.
 4. Evnen til at indstille en standard emnelinje eller tillade brugeren at sammenkæde deres egne.
 5. Pænere styling med fremhævede felter.

Hvis du opgraderer til denne version (2.0.0), skal du være opmærksom på, at du bliver nødt til at ændre koden på din kontaktside, der instantierer koden. Det plejede at være en kommentar, og nu er det en typisk erstatningsstreng.

screenshot

WordPress-kontaktformular med spambeskyttelse

Gå til projektsiden for yderligere detaljer og et downloadlink!

30 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Tak Wes! Det tog mig et par måneder at indhente det arbejde, jeg havde brug for at gøre med dette plugin. Jeg håber at gøre det flersproget og tilføje yderligere stiltilpasning i fremtiden ... ville bare have denne ud nu!

 2. 3
 3. 4

  Fantastiske forbedringer! Jeg opgraderer sandsynligvis alle mine eksisterende WP-kontaktformularer med denne. De brugerdefinerede emnelinjer er en god tilføjelse.

  Jeg tilføjer det også til pluginlisten på wpZipper.

  Du kan overveje at give det et nyt navn, så folk bedre kan skelne det fra de tidligere Kontaktformular-plugins.

  Karr Kontakt? (Jeg modstod brugen af ​​et dobbelt “K”)

  • 5

   Tak, Noah!

   Jeg tror, ​​at skifte navn på dette tidspunkt kan være en dårlig idé - det er blevet downloadet titusinder af gange og er langt den mest aktive side. Også ... navngivningen, "WordPress-kontaktformular med spambeskyttelse", har betydelig SEO-værdi. 🙂

   Doug

   • 6

    Ah, jeg overvejede ikke engang den historie, dit plugin har. Ja, at ændre navnet lyder som en dårlig idé ved anden tanke.

 4. 7

  Hej Douglas, jeg har ikke brugt dette plugin endnu, men implementerer det muligvis i mine blogs i den nærmeste fremtid.

  Jeg vidste faktisk ikke engang, at du udviklede denne type ting, måske skulle jeg komme forbi oftere.

  Men igen ville jeg bare komme forbi og sige hej. Det virker som en måned eller deromkring, da jeg ikke har sagt hej.

  • 8

   Hej Nicholas!

   Velkommen tilbage, og jeg vil meget gerne have dig til at tjekke ind oftere. 🙂

   Du kan tjekke alle udviklingsprojekterne på min Projekt Side. Jeg har også fået et par websteder til under udvikling, der skulle give et godt stænk!

   Mere på vej!
   Doug

 5. 9

  Douglas, der klipper. Mange tak for at lave et så godt plugin, som jeg allerede har fundet nyttigt på et websted, jeg gjorde for en nonprofit, og jeg tror, ​​jeg finder det nyttigt igen på et sted, jeg laver for min kunstner svoger .

 6. 11

  Fantastisk arbejde Doug. Jeg havde lidt problemer med at få dette til at fungere i starten, men jeg fandt ud af at slette min gamle kontaktside og oprette en ny gjorde tricket.

  • 12

   Tak Dean. Jeg havde nogle problemer med, at WP-Cache kontinuerligt cachede det uanset. Jeg afviklede ved at slukke for den, indtil jeg fik siden, hvor jeg havde brug for den, og derefter tændte caching igen.

 7. 13
 8. 16
  • 17
   • 18

    Én ting vil jeg gerne vide: hvordan får du dine kommentarer til at fungere sådan? Jeg vil meget gerne have mulighed for at svare på kommentarer osv. Det ser godt ud.

    • 19

     Shawn, det er svaret på en million dollars! Jeg skrev faktisk de gode folk på Akismet og spurgte dem, om de gerne ville arbejde sammen med mig for at skabe dette til kommentarer, og de lyder ikke begejstrede for det.

     WordPress 2.2 har dog nogle nye muligheder for kommentarhook, så det kan være muligt at oprette et plugin. Jeg graver og ser!

 9. 20
 10. 22
 11. 23

  Hej Doug - Det har bestemt været et stykke tid. Jeg løb ind i dette plugin, mens jeg søgte. Fantastisk job på det.

  Spørgsmål: hvordan tilføjer du en rulleliste, som du sagde? skal vi gå ind på vores kontaktside og bare tilføje '(Option A | Option B | osv ...)? Ser ikke ud til at fungere rigtigt for mig. Jeg mangler åbenbart noget.

 12. 25

  Hej Douglas,

  er det muligt at 'fjerne "dette plugin, så det lyder som:
  'DIN E-POST: [tekstinputfelt] [send-knap]' ?????
  meget simpelt. og brugeren lægger deres e-mail i det felt, og det sendes til en af ​​vores e-mails, så brugeren kan deltage i en mailingliste (som vi indtaster manuelt).

  er dette for langt ude af vejen for at bruge et WP-plugin til en simpel funktion?

  også efter at nogen har trykket på 'send' -knappen til hvilken side bliver de taget? eller bekræfter den indsendelsen?

  skål for din hjælp!
  Nick

  • 26

   Nick,

   Jeg tror, ​​du tog en venstresving et sted ... dette er ikke et plugin til e-mail-abonnement, det er et plugins til kontaktsiden. Jeg vil gerne have et e-mail-abonnementsværktøj, jeg vil anbefale Feedburner.

   Doug

 13. 27
 14. 28

  Hej, jeg har ledt efter en kommentarformular til en kundes wordpress-baserede side. De vil gerne have to former for to forskellige grupper, der bruger webstedet.

  Er dette muligt med dit plugin?

 15. 29
 16. 30

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.