WordPress: Sådan oprettes en tag cloud-side

En af de nye funktioner i mit tema er en tag cloud-side. jeg kan lide tag skyer, men ikke til det egentlige formål med dem. Den tagsky, jeg viser, er virkelig en måde for mig at identificere, om jeg bliver ved med at være emne, eller om min blogs besked ændrer sig over tid.

Ny blogger-medarbejder Al Pasternak, spurgte, hvordan man opbygger en tag-side ved hjælp af Ultimate Tag Warrior Plugin.

Sådan gør du: Når du har installeret pluginet og ændret dine muligheder, skal du blot indsætte følgende kode i din sideskabelon, hvor dit indhold vises. Du ønsker ikke at sætte det i stedet for dit indhold... lige ved siden af ​​det.

Tilføj en side med navnet "Tags", og lad indholdet være tomt. Voila! Nu viser siden din tagsky!

12 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Som et venligt forslag anbefaler jeg at som standard ikke markere feltet "Abonner på kommentarer via e-mail".

  Mange mennesker kommenterer ret hurtigt og bemærker ikke engang den lille mulighed. Når de begynder at blive 'spammet' med e-mails og ikke forstår hvorfor, kan det blive ret irriterende.

  Bare mine to cent! 🙂

 3. 3

  Tak, Tony!

  Jeg får blandede signaler på abonnementsmarkeringen ... et par folk sendte mig en e-mail og fortalte mig, at de ville ønske, at det var valgt på forhånd, så de ikke glemte at abonnere. Jeg vil hellere fejle ved den forvalgte side. Hvis nogen reagerer på din kommentar, vil du selvfølgelig gerne få besked. Og det er ret simpelt at fravælge.

  Hilsen,
  Doug

 4. 4
 5. 5

  Jeg er nødt til at udstede Dougs ræsonnement her.

  Når man skriver en kommentar, deltager man / starter en diskussion. Således synes jeg det er naturligt, at man ønsker at blive underrettet.

 6. 6
 7. 7

  “Flot” sky!

  Du kan anvende mere end en farve med skøn.

  En måde at bruge farver i dit cloud-tag på:
  - vælg en hovedfarve, tildel den til den største skrifttype;
  - "bland" denne farve til mindre skrifttyper.
  Et "farve" eksempel på

  Tag cloud

 8. 8
  • 9

   Interessant, Tom. Jeg tror ikke, at denne løsning ville fungere, da den simpelthen trækker fra de tags, der er tilføjet i denne blog alene. Det kan dog være muligt at trække og samle tags ved hjælp af Technoratis API, hvis hver af blogs er på Technorati.

   Lyder som et sjovt lille programmeringsprojekt!

 9. 10

  Hej Mr. Doug
  Jeg bruger Jerome's Keywords Plugin til at oprette tag-cloud. Jeg anbefalede at bruge Jerome's Keywords Plugin snarere end Ultimate Tag Warrior.
  Jeg synes, Ultimate Tag Warrior er for kompliceret til at bruge. tak alligevel.

 10. 12

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.