WordPress: Efter det første indlæg kun på hjemmesiden

wordpress logo stablet rgb

Du bemærker efter den første side efter det første indlæg på min startside, at jeg har tilføjet en Blaugh-tegneserie. Jeg havde en pokker af gangen med at finde ud af, hvordan jeg simpelthen kunne vise tegneserien et sted på stedet uden at skubbe den ind i sidepanelet, hvor den ikke hørte hjemme. Så ... Jeg gravede noget og fandt et par temaer, der bruger en kode til netop dette. Koden kan bruges til at fremhæve eller angive dit seneste indlæg ... eller blot tilføje noget indhold i WordPress-sløjfen.

Sådan kan du gøre det:


Dit indhold, som du vil have her!

Til tegneserien Blaugh:Værsgo! Bare sørg for at placere dette indhold inden for sløjfen. Jeg sætter det lige før denne linje, så jeg kan holde styr på det:


		

14 Kommentarer

 1. 1

  Douglas,

  Jeg ville bare sende dig en hurtig tak for dette tip. Jeg havde skrevet en artikel med en lidt anden metode, der var mindre effektiv end din, og en af ​​mine læsere påpegede din artikel for mig.

  Jeg har siden ændret min artikel og givet kredit, hvor kredit forfalder.

  Tak igen,

  John

 2. 3

  Du reddede mig meget tid, jeg var lige ved at begynde at tweinke løkken, da jeg så dette indlæg, jeg er virkelig taknemmelig. tak for at dele det.

 3. 4

  Kan jeg implementere denne kode i sidebjælken, så annoncerne kun vises i sidebjælken på startsiden?
  Hvis ikke, kan du oplyse mig om, hvordan jeg kan gøre dette?
  Tak!
  Tyler

 4. 5

  For at få denne kode til at fungere i sidebjælken eller hvor som helst uden for while-sløjfen, skal du bare fjerne alt det omkring $ post og $ side fra koden, så du bare har dette;

  ting går her

 5. 6
 6. 7
 7. 9

  Mange tak for dette tip Douglas. Er der en måde at tilføje annoncer på bestemte sider i stedet for på hjemmesiden? Jeg har hver side en sideId, og vi kan identificere den indlæste side ud fra det..jeg ser ud til specifikke markører.

  Tak på forhånd
  Vaibhav

 8. 10

  Virkelig nyttig kode, og jeg har brugt den i et stykke tid. Er der en måde at inkludere en 'andet' erklæring, så du kan have annoncer, der kører på hjemmesiden, og derefter andre, der kører på hver anden side?

  Jeg har ledt i evigheder og kan ikke finde det!

  Håber, at nogen kan hjælpe.

  Tak på forhånd.

  James

 9. 12

  Hej Douglas ...

  Jeg arbejder med et plugin på min hjemmeside ... Men coderguidelines-dokumentet har begrænsningen for ikke at røre ved kernetema-koden ... så jeg bruger add_filter-funktionen ...

  hvis (is_home ()) add_filter ('the_content', 'myfunction');

  Men fungerer ikke korrekt…. dette filter viser mig det plugende indhold i hvert indlæg på min startside ... hvad kan jeg gøre? findes der en anden krog bare for indholdet på hjemmesiden?

  Tak…

 10. 13

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.