Sådan opdateres en WordPress Event Sidebar fra iCal ved hjælp af Google Kalender (og andet Google Fun!)

Denne uge tilmeldte jeg min personlige side til Google Apps. Jeg har fået et bjerg af spam, da min e-mail-adresse ikke har ændret sig i år og min vært (selvom jeg elsker dem) opkræver $ 1.99 pr. e-mail-adresse for spambeskyttelse, noget der gmail gør gratis. Med Gmail arbejder du også med algoritmer bygget af millioner af andre brugere, så det er ret præcist!

Google Talk-badge

Der har været yderligere fordele ved at flytte til Google Apps, som jeg dog ikke klar over! Den første er evnen til at integrere Googles Instant Messaging-applikation, kaldet Talk, direkte i min sidebjælke via en Google Talk-badge.

Google Notifier

Det har jeg også Google Notifier, der advarer mig, når jeg har e-mail, og som i dag integreres med Google Apps og advarer mig, når jeg også har kalenderbegivenheder. Det er en dejlig lille applikation.

Google Kalender iCal-synkronisering

Måske den største nyhed i denne uge var, da min ven, Bill, skrev om Google Kalenders support til CalDav og muligheden for at synkronisere iCal og Google Kalender. Det er ret simpelt:

 1. Åbn iCal-indstillinger
 2. Tilføj en konto
 3. Indtast din Google-e-mail-adresse og adgangskode
 4. Indtast din kalenderadresse:
  https://www.google.com/calendar/dav/youremail@
  ditdomæne.dk/bruger

ical google

Jeg ville ikke dele min primære kalender på min WordPress-sidebjælke, så jeg tilføjede en anden kalender til min Google Kalender og tilføj den derefter også til iCal. Der er anvisninger til synkronisering af dine sekundære kalendere med iCal. Det er simpelthen en anden URL.

Google Kalender WordPress-integration

Det sidste trin er at installere WordPress-plugin til Google Kalender for at tilføje en widget til dit sidebjælke, der analyserer og viser begivenhederne fra din kalender. Der er nogle nuancer med dette plugin, der dog skal være opmærksom på:

 1. Tilmeld dig en Google -data API Nøgle, du skal bruge den for at gå ind i plugins indstillinger.
 2. Når du indtaster XML-adressen til din Kalenders feed, skal du sørge for at udskifte den sidste node i url'en med 'fuld', så adressen ser sådan ud:
  http://www.google.com/calendar/feeds/youremail@
  ditdomæne% 40group.calendar.google.com / public / full
 3. Widget'en viser måned og dato ret grim. Dette skyldes formatering i JavaScript, og det kan let ændres. I functions.js på linje 478 finder du datoenes formatering. Hvis du vil have datoen vist i et andet format, kan du ændre outputstrengen. Eksempel:
  dateString = displayTime.toString ('dddd, MMMM dd, åååå');
 4. Widget-titlen vises ikke i overensstemmelse med WordPress API og standard widgetfunktionalitet. Nogen var pæn nok til at sende korrektionen til dette i Google Code, men den er ikke frigivet endnu. Her er anvisninger om, hvilken kode der skal udskift for at rette widgettitelproblemer.

Med dette fuldt integrerede kan jeg nu bruge Google Notifier eller iCal og tilføje en begivenhed, der vises på min sidebjælke! Hvor lang tid det tager, afhænger af dine synkroniseringsindstillinger mellem iCal og Google.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Det var godt. Forsøgte mange begivenhedskalendere, fandt ingen passende. Google wpng-pluginet var ideelt bortset fra ovenstående punkter. Og jeg har ingen kendskab til scripting. Så…
  Min hjertelige taknemmelighed.
  Anand.

 3. 3

  … Tilføjer min tak til ovenstående plakater….

  Dine hurtige og effektive visuelle eksempler var utroligt nyttige for en webmaster, der skiftede fra html til wordpress.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.