WordPress udvikler sig til et CMS-kraftværk

wordpress

WordPress udvikler sig virkelig forbi en blogapplikation og flytter ind i nogle utrolige funktioner, der sprænger det typiske væk CMS. Jeg er virkelig forbløffet over, hvor hurtigt WordPress-opgraderingerne kommer såvel som de geniale funktioner, der tilføjes.

Nu hvis de bare kunne følge med i efterspørgslen

Dette er den skærm, jeg havde med, da jeg prøvede at downloade WordPress 2.6 i morges. Det er dog okay ... jeg venter.
goshdarnit

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Hej Douglas !, jeg kan virkelig godt lide din blog; skønt jeg ikke er lige inden for det samme forretningsområde, kan jeg godt lide at læse gennem erfaringerne fra en person, der er, og jeg nyder det meste af informationen. Ok, nu nok til komplimenterne :), i dag klikkede jeg på RSS-overskriften på dette indlæg for at komme her og fik en fejl, og det er ikke første gang, der sker. Linket i RSS sendes til feedburner og derefter til “wordpress-26-er-her”, mens det korrekte link er “wordpress-evolving-into-a-cms-powerhouse”. Jeg ved ikke, om det er noget fra konfigurationen, du muligvis kan ændre.

    Hilsen,
    Tatus.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.