WordPress: Kontroller, om brugeren er logget ind

John Chow havde et godt tip på sit websted i dag om at sende et reklamelink på dit websted og sikre, at det ikke indekseres ved hjælp af nofollow. Du kan gøre dette med en simpel omdirigeringsside, som John sender koden til.

Jeg ville gøre det lidt anderledes. I min vandrette menu ovenfor er fast ejendom til en præmie. Jeg har et administratorlink der, hvis jeg er logget ind ... men for alle andre er det et tomt sted. Jeg besluttede, hvorfor ikke bytte indholdet af denne bar, hvis det er en besøgende og ikke mig? Med WordPress er dette ret simpelt:


get_currentuserinfo ();
global $ user_level;
hvis ($ user_level> 0) {
wp_register ('> li class = "menuitem">', '> / li>');
} Else {
echo "> li class = 'menuitem' >> a href = '/ go / tla.html' title = 'Annoncer på dette websted'> Annoncer> / a >> / li>";
}
?>

Jeg har ikke lavet en krone med Tekstlinkannoncer endnu, men jeg vil give det et godt skud. Det er ret billigt for mit websted ... $ 35 pr. Måned, og jeg får over 500 besøgende om dagen. Jeg ser frem til at servere nogle af disse!

5 Kommentarer

 1. 1

  Sej idé!

  Skønt jeg ville, ville jeg revidere det link, det peger på - nu beder det dig om dine loginoplysninger. Ikke den slags side, jeg ønskede at blive mødt med, hvis jeg var en potentiel annoncør 😉

 2. 3

  Dette stykke kode ville helt sikkert være mere effektivt og have lignende virkning?

  /* If a browser has a user ID they must be logged in */
  if ( $user_ID ) :
  echo "I am logged in";
  /* For everybody that doesn't have one */
  else :
  echo "I am logged out / not logged in";
  endif;

 3. 4
 4. 5

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.