WordPress Backup Plan ... Har du en?

repono

BEMÆRK: Siden jeg brugte MyRepono, er jeg skiftet til VaultPress. Det er lidt dyrere, men det er hjemmehørende i WordPress (skrevet af Automattic) og har ikke alle de funky pakkeproblemer, som MyRepono gør.

Jeg havde ikke et WordPress backup-plugin i et stykke tid. Så ... første gang jeg mistede min WordPress-database var et mareridt! Det var min egen skyld ... Jeg lavede nogle opdateringer til databasen og tabte hele databasen ved et uheld. Jeg spekulerede på, hvordan jeg i verden skulle gendanne mine blogindlæg, da jeg ikke havde en sikkerhedskopi. Jeg var syg i maven hele dagen.

På det tidspunkt var jeg sammen med en anden vært som heldigvis havde en gendannelse af nødsituationer funktion til webstedet. Det var en dyr gendannelse, der kostede mig hundreder af dollars, men jeg var altid taknemmelig for, at jeg var i stand til at få alt andet end det sidste blogindlæg gendannet inden for 24 timer. År senere, og vi har offentliggjort over 2,775 blogindlæg. Det er en masse data (470Mb). Det er for mange data til bare at installere en cheapo-backup og forvente, at den fungerer hver dag uden problemer. Så jeg har søgt og søgt efter bedste WordPress backup plugin - og fandt det.

Jeg har kendt en hel del mennesker, der har installeret sikkerhedskopier direkte på deres webserver ... dette hjælper dig ikke, når din vært mister dit websted! Manuel sikkerhedskopiering af WordPress er også en smerte, da du skal sikkerhedskopiere både filerne og databasen. Andre af mine venner har sikkerhedskopieret filerne, men forsømt at tage backup af databasen ... det er her alt dit indhold er! Du har brug for en WordPress backup-plugin der indeholder alle disse funktioner - og mere.

myrepono-indstillingerVi har installeret og testet myRepono, en sky-drevet backup-tjeneste. myRepono er en yderst enkel service, der opkræver dig båndbredden, du bruger i stedet for en softwarelicens eller et stort månedligt gebyr. Det er øre om måneden for små websteder og er under 10 cent pr. Backup til mit websted.

MyRepono-funktionerne inkluderer:

 • Backup ubegrænsede WordPress-installationer
 • Sikkerhedskopiering af alle WordPress-filer
 • Backup af komplette mySQL-databaser
 • Sikker filkryptering
 • Værktøjer til gendannelse af filer
 • Komprimering af sikkerhedskopifil
 • Webbaseret styring - tilgængelig fra enhver browser og hvor som helst
 • Online support

Marketing Tech bloglæsere kan tilmeld dig myRepono i dag med vores tilknyttede link, og du får en kredit for dine første $ 5 sikkerhedskopier. Det er meget! Pluginet tog mindre end et minut at installere og konfigurere.

Én note - dette er også et godt system til at migrere dit WordPress-websted eller din blog!

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.