WordPress: Backup og gendannelse til en anden server

ReparereDa mit websted blev angrebet af kommentarspam-bots (lyder som science fiction, ikke?) I denne uge, blev jeg tvunget til at genstarte min server et par gange, før jeg forpurrede angrebet. Jeg tror faktisk, at jeg på en eller anden måde ødelagde databasen eller en fil inden for WordPress, for efter begivenheden ville webstedet ikke vare mere end et par timer eller deromkring uden at gå ned.

Jeg benyttede mig af muligheden for at flytte mit websted til en ny konto på min forhandlerkonto på Jumpline.combillede 2260935 1169332. Jeg har været ekstatisk med Jumpline gennem årene. Jeg er vært for omkring 30 websteder og får næsten aldrig et opkald fra de klienter, der er vært hos mig (medmindre de har brug for hjælp). Tjenesten er bemærkelsesværdig, og deres supportteam er fantastisk.

Deres supportteknikere var faktisk de fyre, der identificerede, at det var nogle spam-bots, der dræbte mit websted (tak!). Flytning til den nye konto placerer dette websted nu på den nyeste version af PHP / MySQL og har en rigtig flot Ajax Webmail-applikation.

Hvad jeg ikke vidste, er, hvor utrolig smerte det var at prøve at gøre en ren installation af WordPress. Mange af plugins derude tilføjer felter og tabeller til din WordPress-database. Jeg evaluerer konstant med plugins, så min database var en katastrofe. At udføre en sikkerhedskopi af WordPress eller en database og gendanne den på den nye konto ville sandsynligvis bare flytte problemerne med den. I det mindste skulle det smide en masse ekstra felter og tabeller derinde. Jeg vil gerne se fremtidige versioner af WordPress-ændringer af database-databaser, når jeg deaktiverer et plugin, så skraldet ikke efterlades.

Jeg kiggede endda på nogle ekstra plugins, der ville sende din WordPress-blog til XML til genimport, men så mister du en masse data. Tolv timer senere (jeg sov), og jeg tror dog, at jeg faktisk er færdig med at flytte kontoen og alle de relevante data. Det var lidt af et mareridt, men her gjorde jeg det:

 1. Sikkerhedskopieret det oprindelige websted og database.
 2. Installeret WordPress fra bunden på den nye konto.
 3. Installerede de nyeste WordPress-plugins fra bunden på den nye konto.
 4. Indstil alle pluginindstillinger og webstedsindstillinger.
 5. Lavede en tabel sammenligning af hver tabel fra kildedatabasen og destinationsdatabasen.
 6. Slettet alle felter i kildedatabasen, der ikke eksisterede i destinationsdatabasen.
 7. Tømte alle tabeller i destinationsdatabasen (befri dig selv af standard WP-testindlæg.
 8. Har en eksport af hver tabel uden slip og genskab. Dette vil skrive posterne til den nye database med de samme nøgler, så ingen af ​​forholdene går i stykker.
 9. Kopierede min wp-content \ upload-mappe fra kildekontoen til destinationskontoen. Da jeg også flyttede domænenavnet, blev alle billedreferencer opretholdt.
 10. Jeg kørte bloggen og testede den! Jeg var nødt til at rydde op i nogle permalinks, jeg er ikke sikker på hvorfor, men de var okay bagefter.

Det er interessant, at WordPress har indbygget import til konkurrencedygtige bloggingplatforme, men ingen import til at udføre en WordPress til WordPress-import, der vil se bort fra plugin-ændringer.

Det gjorde det stort set. Du bemærker muligvis, at jeg kører en ny tema. Jeg havde simpelthen for mange små problemer med det beta-tema, jeg kørte. Jeg har lavet en omfattende tilpasning af dette tema, men jeg tror, ​​jeg har næsten fået det, hvor jeg vil have det.

Min eneste klage over temaet er, at forfatter implementerede ikke en fælles sidefod i hele temaet, der lå over bunden> body> tag, så jeg var nødt til manuelt at indtaste mit Google Analytics-script igennem. Jeg kunne have bygget en brugerdefineret sidefod og henvist til den, men jeg tror senere, at jeg ville være forvirret, da temaets forfatter brugte navnet 'sidefod' på alt. Det er dog et meget flot tema!

Jeg antager, at jeg er tilbage nu! Nu er jeg nødt til at komme på arbejde!

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Bare en tanke…
  Jeg tester altid sikkerhedskopiering og gendanner løsninger, dit indlæg fik min opmærksomhed.
  At bruge den indbyggede eksport og import indbygget til 2.1 var en drøm. Jeg havde et problem med den viste grafik.
  Jeg er ved at udslette og genstarte testbloggen, men denne gang redigerer jeg XML-filen for at afspejle den nye placering af billederne.

 3. 3

  Jeg havde også den fine oplevelse af at genopbygge mit WordPress-sted fra bunden. Alt gik ret godt, da jeg var sikker på at sikkerhedskopiere alt på flere måder.

  De største problemer, jeg stødte på, var, at mine kategoriindlæg gik tabt på grund af import via XML-filen. Plus, et par indlæg blev ikke fuldstændigt gendannet. Det ser ud til, at det skyldtes nogle problemer med brugen af ​​enkelt citater i afsnit. Af en eller anden grund undgik backupfilen ikke ordentligt, og WordPress troede, at den var kommet til slutningen af ​​et indlæg.

  Nå ja, det tog noget tid, men jeg var i stand til at hente denne info fra .SQL-filen, jeg sikkerhedskopierede, før jeg slettede databasen.

  Tak for at dele dine oplevelser.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.