WordPress-forfatter: Tilføj et redigeringslink til profil, hvis det er logget ind

wordpress logo

Jeg ønskede at opdatere et WordPress-websted og tilføje en sektion 'Om forfatteren' under hvert indlæg. Det var lidt hårdere end jeg troede - og kræver faktisk endnu mere programmering, men her er det første snit:

Forfatteren: Internet side: Om:

Derefter kontrollerer jeg, om nogen faktisk er logget ind og viser et redigeringslink, så personen blot kan klikke og opdatere deres oplysninger (jeg opdaterede dette indlæg ... god kommentar og spørgsmål fra Ajay!):

">Rediger profil

Jeg tilføjede class = ”author” til stilarket for også at få det til at se flot ud.

Jeg vil gerne rydde op i koden for ikke at vise en adresse eller info, hvis der ikke er nogen; Jeg tror dog, at jeg bliver nødt til at scriptere faktiske forespørgsler til databasen for dette. Bemærk linket "Rediger profil" ... det er pakket med et if-udsagn, der kun viser det, hvis en bruger er logget ind. Jeg syntes, det var lidt sejt, så jeg ville dele det med dig, hvis du ville bruge det!

11 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hej Ajay!

  Jeg vil ikke vise linket Rediger profil, medmindre nogen faktisk er logget ind. Så funktionen get_currentuserinfo () bringer brugeroplysninger tilbage, og if-erklæringen verificerer, om den aktuelle bruger har en user_id ... det er et middel til at kontrollere, om ej de er logget ind.

  Med andre ord - hvis du er logget ind, ser du et link til redigering af profil. Hvis du ikke er det, kan du ikke se dette link.

  Doug

 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Hej Doug,
  bare spekulerer på ved du hvordan jeg kunne bruge dette afhængigt af brugeren der er logget ind?
  Så hvis brugeren, der var logget ind, var JohnSmith, ville den vise 'A', og hvis brugeren, der var logget ind, var BillBob, ville den vise 'B'?

  Tak!

  • 7

   Hej Mike,

   Jeg er temmelig sikker på, at variablen $ user_id returnerer det faktiske bruger-id inden for din Brugersektion i admin. Så du kan muligvis oprette en sagserklæring om, hvis logik….

   if ($user_id=="1") { echo "Doug"; }

   Jeg har ikke testet dette, men jeg er ret sikker på, at du skal sætte det inden for rammerne af get_currentuserinfo-funktionen.

   Doug

 7. 8
 8. 10

  Hej Doug. Tak fordi du delte. Desværre fungerede denne kode ikke for mig:

  Redigere
  profiler

  Jeg brugte koden nedenfor i stedet. Når en bruger er logget ind, vises "Min profil". Når ingen bruger er logget ind, vises "Opret en konto".

  <? php hvis (er_bruger_logget_in ()) {
  get_currentuserinfo ();
  ekko ('Min profil');
  }
  else {
  ekko ('Opret en konto');
  };
  ?>

  Vil bare dele, hvis en anden har brug for det. 🙂 Fjern mellemrummet mellem “<” og “?” for at koden skal fungere.

 9. 11

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.