WordPress 2.1 er her ... Hmmmm

Juryen er ude ... Jeg vil vente på, at andre vil chime ind på WordPress 2.1, men her er min foreløbige:

  • Glad for, at de omdøbte nogle af menuindstillingerne - blogroll giver mere mening end links og kommentarer er bedre end diskussioner.
  • Jeg er på OSX og prøvede 3 browsere, Safari, Camino og Firefox 2, og ingen tillader mig at gennemse de billeder, jeg har uploadet. OPDATERING: Også prøvet Internet Explorer 7 på Windows XP og havde det samme problem.
  • Ummmm ... sørg for at deaktivere dine plugins før opgraderingen. Ups ... min side var temmelig skitseret der i en times tid, da jeg lavede noget ombygning.
  • Jeg havde ikke et enkelt plugin, der brød ... men jeg afsluttede med at genaktivere hver enkelt for at få webstedet op igen.
  • Administrator virker lidt træg ... kunne bare være mig. Jeg kan godt lide autosave-funktionen !!!
  • Hvis jeg også klikker på Manage Uploads ... blank skærm.

WordPress 2.1

Hvad synes I? Ikke at være i stand til at gennemse og indsætte billeder vil virkelig dræbe mig. (Jeg er i stand til at uploade dem uden problemer). Jeg opdaterer ikke nogen klienter, før jeg hører mere.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.