Hvem i helvede er Paul Boutin?

En klient spurgte mig i telefon i dag: "Hvad står bloggen for?". Jeg lod ham vide, at det var en forkortelse for weblog og udviklede sig til det forkortede blog. Et par minutter efter opkaldet modtog jeg en note fra min gode ven, Dr. Thomas Ho, der spurgte: "Hvad er din mening om dette?" og han efterlod mig et link til Paul Boutins Kablet essay, Twitter, Flickr, Facebook Få blogs til at se så ud 2004.

Jeg læste essayet og var ikke kun imponeret, jeg var skuffet over Wired for selv at acceptere denne drivel som sandsynlig. Det generer mig virkelig, at nogen ville tage deres bølle prædikestol og skrive et essay - med ingen understøttende data.

Hvem i helvede er Paul Boutin, Jeg undrede mig? Er dette en slags profet på de sociale medier? Marketingguru? Kommunikationsekspert? Nix.

Paul Boutin Bio: I hans ord... Jeg gik til MIT. Jeg tog ikke eksamen. Jeg voksede op i arbejderklassen Maine, men bor i overklassen San Francisco. 20 års erfaring inden for informationsteknologi og et overlappende 12 år med at skrive til nationale publikationer. Dette forklarer alt om mig, du har brug for at vide.

Paul BoutinWow. Paul Boutin er korrespondent for Sladderstedet Silicon Valley Valleywag.

Hvad er Valleywag? Ahem ... det er en ... blog.

Jeg glæder mig til, at folk, der ejer Valleywag, straks trækker stikket baseret på Pauls uendelig kyndige feedback. Paul ... hold dig til osteagtige cowboyhatte, solbriller, armbånd og sladder. Og hold dig væk fra Wired, du får dem til at se dårlige ud.

Træk ikke stikket på din blog

Vi har haft et utroligt problem i mange år. Vi har haft virksomheder, der gemmer sig bag vittige reklamer, slogans eller jingles fra de forbrugere, de tjente. Vi har aldrig haft et offentligt medie til at fortælle virksomheder vores meninger. Vi har aldrig haft et sted at sætte vores stemme. Blogs har givet os dette medium.

Vores stemmer har for nylig været så høje, at virksomheder og politikere nu lytter og svarer. Blogs dukker op over hele verden. Virksomheder og politikere holdes på en højere standard og kræves for at være gennemsigtige. Verden ændrer sig. Og det var vores stemmer, der gjorde det.

Mediet har udviklet sig nok til, at virksomheder finder værdi i det. De erkender nu, at erhvervelsesstrategier gennem søgemaskiner er en utrolig billig strategi. De erkender nu, at gennemsigtighed og en løbende samtale med kunder og potentielle kunder nu er effektive opbevaringsværktøjer. Virksomheder som f.eks corporate blogging ansøgning som jeg arbejder for, endelig lytter ... og udfører.

Vi ændrer verden, men dette er kun begyndelsen. Lyt ikke til Pauls linkbait og træk stikket til en proces, der har så utrolig en indflydelse!

Facebook og Twitter

Paul burde vide, at vi levede på et tidspunkt på Internettet, hvor et konglomerat gav porten til alle oplysninger - det var AOL, undertiden kendt som AOhelL. Facebook er den moderne, sociale version af AOL. Sikker på at det har sin plads. Jeg er på Facebook, og det er alle, jeg kender.

Alle var også på AOL.

Nogen vil skabe noget bedre end Facebook, jeg lover. Jeg er der nu, indtil den 'næste store ting' dukker op. Facebook er en udvikling, ikke en destination, af teknologi. Ligesom MySpace før det, skal Facebook også passere.

Twitter er også et fantastisk medium. jeg elsker twitter og har i et stykke tid. Det er et unikt medium med masser af potentiale. Jeg tror ikke, vi er midtvejs i, hvordan det kan udnyttes fuldt ud. Twitter er dog et medium, ikke mere.

Kongen og dronningen på Internettet er stadig Søgning og e -mail. Begge disse teknologier er ti år gamle og har en ubegrænset fremtid. Blogging drager fordel af Search og er et kommunikationsmedium, der ikke er påtrængende som Email. Det er et utroligt medium og et, der stadig er under udvikling.

Spørg mig, hvad jeg tror, ​​du vil gøre om 5 år - Søgning, blogging og e-mail vil stadig være på listen. Facebook og Twitter vil ikke være.

10 Kommentarer

 1. 1

  Jeg kunne ikke være enig med dig mere Doug! Efter at have læst sin artikel ser det ud til, at han er bitter, fordi han ikke kan skrive en blog godt nok til at få nogen placering. Måske skulle han være mere opmærksom på, hvad han skriver i stedet for at klynke over, at han ikke kan blive rangeret, og derfor er blogging ikke det værd.

 2. 2

  Hej Doug - Jeg læste Wired-essayet i dag, det blev vist i et af de daglige Smart Brief-nyhedsbreve, jeg modtager. Da jeg læste det, tænkte jeg straks på dig og vidste, at du ville være over det! Sikker nok havde jeg ret. Og det er du også.

 3. 3

  "Den tid, det tager at skabe skarp, vittig blogprosa, bruges bedre på at udtrykke dig på Flickr, Facebook eller Twitter."

  Suuuuure, lad os fraråde traditionel skrivning - for hvem har brug for DET mere? Indrømmet, jeg har set folk gøre nogle ret imponerende ting på 140 tegn eller derunder, men hvordan kunne det nogensinde erstatte den ytringsfrihed, folk har ved offentliggørelsen af ​​deres blogs?

  Under alle omstændigheder virker det lidt hyklerisk for Wired at offentliggøre dette, når de for nylig har Julia Allison på forsiden og bifalder hendes stigning til D-listestatus ved at blogge. Gå figur!

 4. 4

  Jeg har ikke læst artiklen, men faktum er, at blogs er for gamle mennesker som mig, der plejede at læse aviser. Dagens tweens og teenagere tekst hinanden. De læser ikke lange blogindlæg (jeg har ikke hårde data til at bakke op, det er bare min opfattelse af det). Når disse tweens og teenagere er 20 somethings og 30 somethings, vil de stadig have deres sms-vaner med sig.

  Gør mig ikke forkert, blogs forsvinder ikke, ligesom tv ikke erstattede radio. Husker du, når videoer skulle udslette biografer? Det skete heller ikke.

 5. 5

  Det afhænger af definitionen af ​​'udskift'. Internettet har erstattet 99% af mit tv-kig til hvor jeg ikke engang sidder ned for at se Daily Show mere; Jeg øger bare lydstyrken, mens jeg arbejder på min blog. Hvis jeg virkelig vil se noget, jeg Netflix, gå til virksomhedswebstedet (tænk Heroes) eller bare køb DVD'en. Fjernsyn, radio og en stor del af internettet er fulde af reklamer, som jeg er meget ved at ignorere. Så godt, faktisk, at jeg ikke vil se mest tv bare for at undgå reklamen. Det giver ikke mening for mig, fordi jeg kun køber højt vurderede film og videospil, ikke bruger øjendråber og er ligeglad med, hvor blødt mit toiletpapir er i forhold til de dumme Charmin-bjørne. Virkeligheden er, at hvis en reklame ikke uafhængigt er underholdende fra udsendelsen, den er knyttet til og også knyttet til en god udsendelse, er den grundlæggende irriterende. Hvad angår Wired, hvem læser stadig magasiner? Der er intet, de kan gøre for mig, som internettet ikke kan klare uden hundrede sider med annoncer.

 6. 6
 7. 7

  Jeg vil sige, at jeg er enig i, at Facebook svarer til, hvad AOL var for 7 år siden, og ligeledes at Facebook vil gå vejen for AOL, så snart nogen designer noget bedre. Som bredbånd gjorde for AOL, vil interaktive medier gøre for Facebook.

 8. 8

  Wow. Jeg elsker lidenskaben i kommentarerne.

  Blogging har mange fordele i forhold til andre sociale medieværktøjer - f.eks. Den kreative kunst at skrive, den forsætlige undersøgelse af emnet (og forsøget på at formidle emnet til dit publikum), markedsføringsfordelene ved kunsten (f.eks. Søgeoptimering, ekspertise, forbindelse med et marked) ...

  Fortsæt kampen Doug.

  dave
  http://blog.alerdingcastor.com/blog/business

 9. 9

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.