Top 11-funktionerne i Windows 8

Windows 8

Mens mit hjem og kontor er fuldt udstyret med Mac'er, kan jeg ikke sige, at jeg ikke er imponeret over det Windows 8. Jeg ved, at salget har været blødt, men jeg tror, ​​det var en modig udvikling i Windows-historien, et fremskridt inden for brugervenlighed og et smukt operativsystem. Microsoft er en værdig modstander ... de ejer stadig forretningens OS-marked, de ejer stadig kontormarkedet, og de har stadig en masse kontanter klar til at købe indgrebsteknologier op.

Dit marketingteam skal stadig være opmærksom på at udvikle apps og [indsæt sværd] Internet Explorer-kompatible sider. Denne seneste infografik fra Dot Com Infoway (DCI) giver et klart overblik over fakta, tal og funktioner, der hjælper brugerne med at blive fortrolige med det nye operativsystem.

Jeg tager kun stilling til en mening ... at Windows 8 har en stejl indlæringskurve. Hvis du ikke kan finde ud af at klikke på en firkant på en skærm, skal du muligvis bare opgive teknologien! Mit foretrukne aspekt af Windows 8 er, at du får den samme oplevelse - uanset om du er på en telefon, en tablet, en berøringsskærm eller en bærbar computer.

8 Windows-funktioner

2 Kommentarer

  1. 1

    Så meget som jeg er enig med de fleste af de punkter, du fremsætter i din artikel (og de ting, der er nævnt i infografikken), er jeg uenig med dig, hvor du sagde: “Mit yndlingsaspekt ved Windows 8 er, at du får den samme oplevelse - hvad enten du er på en telefon, en tablet, en touchscreen eller en bærbar computer. ” Jeg tror virkelig ikke, at du får den samme oplevelse på forskellige hardwareplatforme. Overvejer du virkelig at bruge Windows 8 på en bærbar computer det samme som at bruge Windows 8 på en tablet? Det tror jeg næppe. Den måde, hvorpå disse enheder betjenes, er lige så forskellig, at Windows 8 desværre måtte ofre til fordel for tablets og mindske brugervenligheden på pc'er og bærbare computere. Tror du ikke?

    • 2

      Det er god feedback, Michael. Hver er bestemt optimeret til deres specifikke hardware. Mit pointe var mere at gøre med læringskurven ... Hvis du for eksempel mestrer Windows 8 på en tablet, vil det være relativt problemfrit at hente en mobilenhed eller hoppe på en bærbar computer.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.