Google Analytics: Sporing af en tredjepartsside

Du har måske læst, at jeg købte en side i MillionDollarWiki. Det er pengene værd at hjælpe med at drive trafik til mit websted - jeg synes, det er en enorm mulighed for mange virksomheder at foretage en minimal investering med en stor tilbagebetaling. Særlig tak til John Chow for at vække ideen!

Jeg købte Email Marketing, Corporate blogging og Webanalyse sider og vil fortsætte med at udvide indholdet til at være en omfattende ressource om alt, hvad der hører til henholdsvis e-mailmarkedsføring og virksomhedsblogging. Med en investering på hundrede dollar er det virkelig en no-brainer, hvis Wiki fortsætter med at vokse i popularitet.

Det virkelige spørgsmål er, om det vil blive betragtet som en pålidelig kilde eller ej! Hvis det ikke er tilfældet, bruger folk det ikke - og det har ikke noget afkast på min investering. Jeg tror dog, det er værd at gamble - især hvis jeg kan vinde det LCD, som John har i sin konkurrence!

For at 'se min investering' vil jeg være i stand til at spore, hvor mange folk der faktisk besøger wiki-siden. Heldigvis tillader folkene på MillionDollarWiki folk at integrere andre sider på deres side ved hjælp af rammer. Wiki-syntaksen er som følger:


websted = http: //www.yourwebsite.com/your.html
højde = 100
bredde = 100
grænse = 0
rul = nej
> / websiteFrame>

Så at spore siden er ret simpelt. Jeg tilføjede en side til min egen side der har min Google Analytics-sporingskode i sig. Jeg henviste til den side i webstedsrammen og indstillede højden og bredden begge til 1.


websted = https: //martech.zone/mytrackingpage.html
højde = 1
bredde = 1
grænse = 0
rul = nej
> / websiteFrame>

Hver gang nogen besøger wiki-siden, vises den i min Google Analytics. For at sikre, at jeg kan spore det uafhængigt, har jeg tilføjet en parameter til min Analytics-kode for at spore Wiki-siden. Dette er koden i mytrackingpage.html:

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.