Skal du optimere indhold til brede skærme?

lyn

Jeg ville elske, at en ekspert i brugeroplevelser ville komme med på dette indlæg. Jeg har set, da flere og flere teknologisider maksimerer viewporten (den synlige region på din enhed), og jeg er egentlig ikke så imponeret. Jeg tror ikke på det, hvis du har mere opløsning, skal du bruge denne opløsning.

Her er en oversigt over de bedste resolutioner om Martech Zone:
Beslutninger

Den mest populære opløsning, som du kan se, er 1366 × 768. Dette er stort set standardopløsningen på den bærbare computer på markedet lige nu. Proportionelt ser dette sådan ud på skærmen:
1366x768

Som du kan se er skærmen meget, meget bred og lidt kort. Selvom det giver en fantastisk skærm, der er optimeret til at se HD -videoer, er det ikke rigtig en skærm, der er optimeret til websteder og læsning. Og vi ser videoer på afstand ... ikke tæt på, hvor vi læser tekst og skriver på tastaturet. En lodret skærm ville være en meget bedre opløsning til det, da websteder varierer mere i længde, end de gør i bredden.

Så jeg ser dette angreb af websteder, der er designet til at maksimere viewporten, og jeg sælges ikke. Aviser fandt ud af for længe siden, at folk læste i lodrette strimler, ikke lange vandrette strimler. Vores fokus har en tendens til at gå tabt, når vi bevæger os hen over skærmen. At flytte elementer langt til venstre eller til højre sætter dem ude af fokus, mens jeg læser indhold, så sekundære elementer som sidebjælker ignoreres praktisk talt helt.

Med det ønsker jeg ikke at redesigne Martech Zone skærm for at tage den horisontale fast ejendom til enhver tid snart. Vores design på en skærm adskiller sig fra oplevelsen på en mobilenhed eller tablet, og vi vil fortsat beholde disse oplevelser unikke. Vores bredde på bloggen er fantastisk til at læse top til bund og se sidebjælken, mens vi ser det centrale indhold. Vores primære indhold er 640px bredt til at rumme standardvideostørrelser og et sidepanel, der er 300px bredt til standardreklame.

Hvad synes du? Skal vi gå på ruten for andre websteder? Eller er jeg på rette spor med vores nuværende layout?

2 Kommentarer

 1. 1

  Jeg kan ikke sige, at jeg er ekspert i brugeroplevelse, men jeg har bygget byggepladser i lang tid, og jeg skubber alle hårdt for i det mindste et lydhørt design, hvis kun for at tage sig af de problemer, du er over.

  Hvis du kigger på sider som Mashable, The Verge og endda NPR, kan du fortælle, at de er skiftet til et meget bredere design som du sagde, som jeg personligt ELSKER, da jeg arbejder og læser meget af mit arbejdsrelaterede indhold på en 32 ″ skærm.

  Men efter min mening når det kommer til websteder som din, er jeg nødt til at spekulere på, hvad der ofres, og hvilken type budget du skal konvertere.

  Udvikleren i mig vil anbefale at teste med nogle bredere designs på specifikt indhold og bruge en omdirigering til specifikke visningsport og derefter gå derfra.

  Jeg finder ud af, at med sider som The Verge og Mashable har et rigtig godt stykke brug for en god mængde plads, og det bredere design hjælper virkelig det.

  • 2

   Tak for denne store indsigt, Doug! Vi ville helt sikkert investere, hvis der er tegn på, at brede, lydhøre formater forbedrer læsbarheden og engagementet på websteder. Er der endelige beviser for dette derude?
   Douglas Karr

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.