Hvorfor filmindustrien fejler

Depositphotos38080275 s

Mig og mine børn gik og så King Kong i går. Specialeffekterne og computergenereret grafik var helt fantastiske. Jeg tror, ​​at den sande test af en film (det afhænger af specialeffekter) er, om du finder dig selv medfølende med den computergenererede karakter. Kong havde faktisk sin egen karakter. Jeg troede, at slutningen var lidt hokey og ikke matchede tristheden og intensiteten af ​​hjerterytmen falmer i den sidste version ... men turen var stadig fantastisk.

Jeg tog 2 venner af mine børn såvel som mig, så de 3+ timer kostede mig en hel del. Når jeg kørte op til teatret 20 minutter før filmen startede, begyndte mine børn at stønne om at være for sent og de pladser, vi ville befinde os i. Jeg spøgte tilbage, at vi først skulle sidde igennem den "Best-Buy-sponsoreret-tur din mobiltelefon-off-idiot-film ”, en forhåndsvisning af X-Men 45, en sodavand og nacho (med ost, der kommer igennem Armageddon) og 14 andre eksempler på film, der er ved at blive genskabt.

Hvad der skete næste fik mine børn til at tro, at jeg var en profet. Det var ikke X-Men 45, det var X-Men 3. Poseidon, en genindspilning af det stadigt forfærdelige Poseidon-eventyr, Miami Vice, og se ... en bankrøveri (med et twist) film med Denzel Washington.

Er nogen ellers spekulerer på, hvorfor filmindustrien suger? Undrer de sig virkelig? Virkelig? På vej til King Kong 3 (hvis du springer over Mighty Joe Young) ser jeg en forhåndsvisning af Miami Vice (sans Don), Poseidon 3 (hvis du tæller tv-versionen for et par uger siden), X-Men 3 og en bankrøveri film ????

Problemet med filmindustrien er, at det nu er en officiel 'industri'. Det er en industri med en flok fede katte, der sidder omkring bordet, der plejede at tjene en milliard dollars, og som er bange for at satse på alt andet end den sikre gevinst.

De siger, at de, der ikke studerer historie, er dømt til at gentage det. Jeg begynder at tro, at ingen i Amerika studerer historie mere. Dette land er bygget på tro og risiko. Find mig et firma, der har oprettet det, og garanter, at de har nogle gode historier om, hvordan de var en tomme fra fuldstændig tilintetgørelse.

Filmindustrien har brug for at 'opdele sin portefølje', hvis den virkelig ønsker at gøre det. Sikker på ... gå efter de nemme penge med Shrek 5, Rocky 10 osv. Men begynd at finansiere flere 'start-ups'. Min bedste vens kone producerede en film i 2004, kaldet Man føler smerte der modtog en Bravo! pris ved Toronto Film Festival ... du ville tro, at folk bankede ned ad døren for at bringe noget talent ind!

Nix…. Jeg gætte, vi havde brug for Miami Vice og Poseidon.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.