Hvorfor filmindustrien fejler, efterfølgeren

Efternavn december, Jeg skrev et indlæg om, hvorfor filmindustrien fejler. Måske skulle jeg have skrevet hvorfor det svigter 'os'. Ironisk nok er her opfølgeren til den post. I aften gik ungerne og jeg og så Pirates of the Caribbean, Død mands kiste. De skulle simpelthen have kaldt det, Pirates of the Caribbean, Lad os mælke så mange film ud af dette som vi kan.

Effekterne i filmen var utrolige, og filmen var underholdende. Uden at ødelægge det for alle gik slutningen dog tilbage hver døren åben til den næste film. Kort sagt så jeg 160 minutter af en film uden ende. Ingen ende! Ikke en!!! Jeg sad endda gennem kreditterne for at se den søde lille scene i slutningen og blev skuffet over det. (Teknisk set forlod det endnu en del af plottet ubemandet).

Beklager, Disney! Du sprængte det. Jeg venter på Pirates Part III på video. Du burde virkelig skamme dig.

Hvad har dette med marketing at gøre? Parallellerne ligner en samtale, min kollega, Pat Coyle, startede på sin blog om reklame, marketing og kultur. Pat siger: “Vi kan bruge disse historier til at fortælle folk, hvad de vil høre, og få deres penge i bytte for en midlertidig følelse af tilfredsstillelse. Det er ikke en forretning, jeg gerne vil være i. ”

Film er en undtagelse fra denne regel ... vi betaler virkelig for den midlertidige følelse af opfyldelse. Ordet opfyldelse er imidlertid en henvisning til en konklusion eller ende. Tænk, hvis du ikke engang får den midlertidige følelse af opfyldelse. I så fald er målet at bedrage forbrugeren og strengt taget at få deres penge. Det var det, der afskrækkede mig ved denne film. Målet med filmen var ikke bare at tjene flere penge, end det krævede at lave filmen, det er også målet at forlade mig uopfyldt, så jeg bruger flere penge på næste film også!

Det plejede at være, at biograferne var i glød over at skrive en efterfølger eller lave en re-make. Nu er det hele en del af filmfremstillingen. Vi har mistet fokus på 'kunsten' og er blevet opslugt af sammenlægningen af ​​infomercials og film. I hvert fald har de fleste informanter en pengene-tilbage-garanti. Det er for sent for de penge, jeg ponede op til denne film.

Arrrrrrrr!

En kommentar

 1. 1

  Ved du, hvordan Hollywood definerer en kunstfilm?

  Hvis det ikke tjener penge, er det en kunstfilm.

  Alvorligt.

  Når det er sagt, må jeg indrømme, at da min kone og jeg havde en chance for at se en film sammen, så vi virkelig piraterne. Og det nød virkelig det.

  For mig er Pirates en sjov og eventyrfilm. Det hævder ikke at være mere. Og som sådan en film finder jeg det strålende.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.