Hvorfor filmindustrien fejler, efterfølgeren

Efternavn december, Jeg skrev et indlæg om, hvorfor filmindustrien fejler. Måske skulle jeg have skrevet, hvorfor det fejler 'os'. Ironisk nok er her efterfølgeren til denne post. I aften gik børnene og jeg og så Pirates of the Caribbean, Død mands kiste. De skulle simpelthen have kaldt det, Pirates of the Caribbean, Lad os mælke så mange film ud af dette som vi kan.

Effekterne i filmen var utrolige, og filmen var underholdende. Uden at ødelægge det for alle gik slutningen dog tilbage hver døren åben til den næste film. Kort sagt så jeg 160 minutter af en film uden ende. Ingen ende! Ikke en!!! Jeg sad endda gennem kreditterne for at se den søde lille scene i slutningen og blev skuffet over det. (Teknisk set forlod det endnu en del af plottet ubemandet).

Undskyld, Disney! Du sprængte det. Jeg venter på Pirates del III på video. I burde virkelig skamme jer.

Hvad har dette at gøre med markedsføring? Parallellerne ligner en samtale, som min kollega, Pat Coyle, startede på sin blog om reklame, markedsføring og kultur. Pat siger, ”vi kan bruge disse historier til at fortælle folk, hvad de vil høre, og få deres penge til gengæld for en midlertidig følelse af opfyldelse. Det er ikke en forretning, jeg vil være i. ”

Film er en undtagelse fra denne regel ... vi betaler virkelig for den midlertidige følelse af opfyldelse. Ordet opfyldelse er imidlertid en henvisning til en konklusion eller slutning. Forestil dig, hvis du ikke engang får den midlertidige følelse af opfyldelse. I så fald er målet at bedrage forbrugeren og strengt at få deres penge. Det var det, der afskrækkede mig ved denne film. Målet med filmen var ikke blot at tjene flere penge, end det tog at lave filmen, men målet er også at lade mig være uopfyldt, så jeg bruger flere penge på næste film også!

Det plejede at være, at biografer blev voldsomme ved at skrive en efterfølger eller lave et nyt make. Nu er det hele en del af filmen. Vi har mistet fokus på 'kunsten' og er blevet slugt af sammensmeltningen af ​​reklamefilm og film. I det mindste har de fleste informationsannoncer en pengene-tilbage-garanti. Det er for sent for de penge, jeg ponyede op til denne film.

Arrrrrrrr!

En kommentar

 1. 1

  Ved du, hvordan Hollywood definerer en kunstfilm?

  Hvis det ikke tjener penge, er det en kunstfilm.

  Alvorligt.

  Når det er sagt, må jeg indrømme, at da min kone og jeg havde en chance for at se en film sammen, så vi virkelig piraterne. Og det nød virkelig det.

  For mig er Pirates en sjov og eventyrfilm. Det hævder ikke at være mere. Og som sådan en film finder jeg det strålende.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.