Hvorfor blogger du?

BlogJeg kan godt lide at søge og videregive oplysninger. Jeg har skarer af familie, venner, kolleger og klienter, der beder om min mening, og jeg elsker at give dem det. Desværre har jeg flere spørgsmål og flere mennesker, der har brug for hjælp, men nogle gange bliver selv min familie sur, fordi jeg ikke svarer.

Men det is hvad jeg er god til.

Jeg kan godt lide at lytte.
Jeg kan lide at læse.
Jeg kan godt lide at lære.
Og jeg elsker at dele det, jeg har lært.

Deling er endnu vigtigere, når jeg tager fejl. Jeg sætter pris på det, når folk fortæller mig, at jeg er væk fra min rocker. I dag fik jeg en lidenskabelig tiff på arbejdet om grænserne for mit ansvar og mit job. Sandheden er, det var en tiff, fordi jeg hader grænser. Jeg vil ikke have mit team, og jeg skændes om, hvad mit job er versus hvad deres job er. Jeg vil bare virkelig have en gruppe hoveder sammen for at løse darnproblemet! Det er det!

Under tider med stress hos en virksomhed kan vi lide at skubbe tilbage på ansvar og grænser. Er det ikke sjovt, at når du starter et firma, at disse grænser ikke eksisterer? Alle sparker simpelthen ind, fordi de alle sammen have til hvis de vil overleve. Hvordan holder vi det momentum, når du vokser fra 5 til 10 til 5,000 kunder? Jeg synes, det er en af ​​de bedst bevarede hemmeligheder for store virksomheder. At hakke med processer, papirarbejde, pegende fingre…. bare få det gjort! Derfor er jeg i erhvervslivet og ikke i politik. Jeg foragter politik, især politik i erhvervslivet.

Så jeg råbte, og de råbte, og jeg råbte mere og stormede ud. Bagefter kom vi igennem det. Vi er et bedre hold på grund af det. Ønsker jeg, at det aldrig skete? Absolut ikke! De skal forstå, hvordan jeg har det, og hvem jeg er, så vi kan få arbejdet gjort rigtigt. Jeg respekterer dem meget mere for at skubbe tilbage end ikke. Og nu har jeg en forståelse for deres perspektiv.

Jeg vil gerne have disse debatter med alle. Jeg er en bedre person, når du udtrykker dig for mig. Jeg vil ikke sige, at jeg har ret, eller at du tager fejl ... vi har hver deres perspektiver og overbevisninger. Vi er bedre som et team på grund af vores mangfoldighed.

Det er derfor, jeg blogger!

Jeg får smidt mine ideer ud til alle, der ønsker at læse dem. Jeg har et par hundrede læsere om dagen nu, og hvert par dage kaster en af ​​dem en kommentar eller en kort note, der får mig til at tænke over, hvad jeg har skrevet. I går videreformidlede lederen af ​​et respekteret GIS-selskab to ord angående min sidste post på Google Maps: “Dejlig implementering!”. Det gjorde min dag!

Det er derfor, jeg blogger.

Jeg har en gruppe pålidelige folk omkring mig, som jeg konstant spretter ideer ud af. Men det er ikke nok. Jeg vil afvise mine ideer fra folk, jeg ikke kender. Folk uden for min branche, uden for mit land, uden for mit race osv. Jeg glæder mig over deres svar! Det gør jeg virklig! Vi er bedre, når vi forstår hinanden. Intet kan stoppe os.

Så hvorfor blogger du?

3 Kommentarer

  1. 1

    Jeg fandt netop denne blog i dag, og jeg må sige, at jeg synes, det er en fremragende blog med lige så gode indlæg. Jeg ser frem til at læse mere af dit arbejde!
    Courtney

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.