Hvor er indholdet?

Tonight I clicked through on an article link and wound up at this site. Is there some news on this page somewhere? (There is… I've highlighted it red). This is absolutely ridiculous! Who wants to read this page? There's ads, flashing, moving cars, floating divs… absolutely ridiculous. No wonder why I don't go to these sites. I can't actually find the content to read!

This is such a disservice to the reporter who obviously spent some time on an article (that I didn't read). I can't even think of an equivalent… perhaps watching a 3 minute TV show with 27 minutes of advertising.

Business Week

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg er helt enig Doug. Det får mig til at undre mig, når jeg ser et sådant sted, hvis de skriver for reklamepenge eller læsere. Personligt på et sådant sted gør jeg det til en mission, IKKE at klikke på nogen annoncer.

    Som bloggere kæmper vi med, hvor meget "fancy" ting der skal medtages på vores blog. Jeg har startet en ny funktion på min blog, hvor jeg i slutningen af ​​ugen sender et resumé af websteder, der har nævnt The Imus Show. Min kone og Liz som en vellykket blog synes, det er lidt kedeligt og skal spiffes lidt op. Men jeg hader at slukke folk, der bare leder efter information, ikke fancy grafik. Det hjælper ikke, at jeg ikke har en kreativ knogle i min krop, når det kommer til kunstneriske ting.

    Fortsæt stillingerne. Jeg elsker din blog.

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.