Hvor er indholdet?

I aften klikkede jeg igennem på et artikellink og afviklede på dette sted. Er der nogle nyheder på denne side et eller andet sted? (Der er ... Jeg har fremhævet det rødt). Dette er absolut latterligt! Hvem vil læse denne side? Der er annoncer, blinkende, bevægelige biler, flydende divs ... helt latterligt. Ikke underligt, hvorfor jeg ikke går til disse websteder. Jeg kan faktisk ikke finde indholdet at læse!

Dette er sådan en bjørnetjeneste for reporteren, der naturligvis brugte lidt tid på en artikel (som jeg ikke læste). Jeg kan ikke engang tænke på en ækvivalent ... måske at se et 3-minutters tv-show med 27 minutters reklame.

Business Week

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg er helt enig Doug. Det får mig til at undre mig, når jeg ser et sådant sted, hvis de skriver for reklamepenge eller læsere. Personligt på et sådant sted gør jeg det til en mission, IKKE at klikke på nogen annoncer.

    Som bloggere kæmper vi med, hvor meget "fancy" ting der skal medtages på vores blog. Jeg har startet en ny funktion på min blog, hvor jeg i slutningen af ​​ugen sender et resumé af websteder, der har nævnt The Imus Show. Min kone og Liz som en vellykket blog synes, det er lidt kedeligt og skal spiffes lidt op. Men jeg hader at slukke folk, der bare leder efter information, ikke fancy grafik. Det hjælper ikke, at jeg ikke har en kreativ knogle i min krop, når det kommer til kunstneriske ting.

    Fortsæt stillingerne. Jeg elsker din blog.

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.