Hvornår udvikler CAN-SPAM tidligere e-mail?

FTC har lukket en hel del spammere for nylig. Spam er stadig et stort problem, jeg får hundredvis af beskeder om dagen. Jeg kunne filtrere e-mails (jeg plejede at bruge MailWasher) men gav op. Der er andre alternativer - ved hjælp af en SPAM-tjeneste, der kræver, at hver person får tilladelse til at maile mig, men jeg kan godt lide at være tilgængelig.

Nu spreder problemet sig. Jeg får Kommentar og Trackback Spam på min blog. Hver dag logger jeg ind, og der er 5 til 10 beskeder, som Akismet ikke har fanget. Ingen fejl af deres - deres service har fanget over 4,000 kommentarer SPAM på min blog.

Hvornår bliver FTC involveret med andre typer SPAM bortset fra e-mail? Jeg synes, en god sammenligning er dette ... Jeg køber en butik på en stor gade med masser af trafik. Så snart jeg flytter ind, og SPAM-butikken nede på gaden finder mig, vil de have nogle af mine kunder. Så - de holder plakater op i min butiks vindue, der reklamerer for deres butik. De beder mig ikke om tilladelse - de gør det bare.

Det er som om nogen hænger en plakat i min butiksfacade, der reklamerer for sin butik. Hvorfor er det ikke ulovligt?

I den virkelige verden ville jeg være i stand til at stoppe dette. Jeg kunne bede personen om at stoppe, få politiet til at bede dem om at stoppe, eller i sidste ende kunne jeg sagsøge dem eller presse anklager. Men på Internettet kan jeg ikke gøre det. Jeg kender adressen til SPAMMEREN ... Jeg kender hans domæne (Hvor han bor). Hvorfor kan jeg ikke lukke ham ned? Det ser ud til, at vi skulle have de samme kriminelle og civile handlinger, som vi fik, hvis min butiksfacade (blog) havde været en rigtig gadenavn.

Det er tid til at udvide lovgivningen og lægge noget teknologi bag disse love. Jeg synes, at SPAMMER IP'er skal blokeres løbende fra navneservere over hele verden. Hvis folk ikke kunne komme til dem, ville de stoppe.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.