Når psykopater går på arbejde

Slanger i dragter: Når psykopater går på arbejde

Mange af mine nærmeste venner og kolleger ved, at jeg havde en meget forfærdelig oplevelse fra at forlade en arbejdsgiver for et stykke tid siden. Nogle mennesker undrer sig måske over, hvorfor folk ikke bare kan komme videre efter noget lignende. Når denne arbejdsgiver er en meget stor organisation, har den en tendens til gentagne gange at komme tilbage og minde dig om det. Medmindre du faktisk forlader byen, fortsætter du med at høre 'ordet på gaden' om, hvad der skete, efter du gik. Det er ikke en mulighed at forlade branchen - det er det, jeg lever for.

Når du er den type person, der ikke adskiller arbejde fra hjemmet, og du hælder alt hvad du har i dit job - en situation som denne er vanskelig at efterlade. For de af os, der er gået, er vi alle enige om, hvad der skete. Men nogle af de mennesker, der forlod, har ar så dybe, at de ikke engang kan bære at gå til frokost og tale med resten af ​​os. Forestil dig, hvor traumatisk en situation skal være for at skade en sådan person.

Jeg er en ret glad fyr. Jeg elsker mit job, og jeg elsker det, jeg laver. Men når jeg bliver mindet om den tid i min karriere, kan jeg ikke lade være med at undre mig over, hvorfor den ansvarlige stadig er derude og stadig gør skade. Snesevis af store mennesker er væk, den afdeling, der vandt priser tidligere, er i stykker nu, og virksomhedens præstationer aftager på grund af det. Alligevel forbliver den ansvarlige. Dette er virkelig et mysterium for mig.

Jeg hentede en bog på Borders i går: Slanger i dragter, når psykopater går på arbejde. Jeg læste gennem forordet, mens jeg ventede på nogle venner og besluttede at købe bogen. Det var virkelig af nysgerrighed mere end at prøve at forklare, hvad der var sket med mig. Jeg prøvede virkelig ikke at sætte to og to sammen. Men så læste jeg dette:

”Selvfølgelig kunne ikke alle lide Helen, og nogle af hendes medarbejdere stolede ikke på hende. Hun behandlede juniorkollegaerne med foragt og en vis foragt, idet hun ofte spottede deres evner og kompetence. For dem, hun fandt nyttige i sin karriere, var hun imødekommende, engagerende og sjov. Hun havde et talent for at præsentere sin gode side for dem, hun følte var vigtige, mens hun nægtede, diskonterede, kasserede og fortrængte enhver, der ikke var enig i hendes beslutninger.

Helen udviklede et ry for at fortælle virksomhedens medarbejdere, hvad de ønskede at høre, scenestyrende møder med ledelsen som om de var Hollywood-produktioner. Hun insisterede på, at hendes direkte rapporter følger de aftalte manuskripter og udskød eventuelle uventede eller vanskelige spørgsmål til hende. Ifølge sine jævnaldrende var Helen en mester i håndtering af indtryk, og hun manipulerede med succes sin chef, skræmte direkte rapporter og spillede vigtige personligheder, der var vigtige for hende. ”

Disse to afsnit sendte bogstaveligt talt kulderystelser op ad min rygsøjle. Jeg er ikke sikker på, at denne bog vil hjælpe mig med at tilgive og glemme, hvad der skete med mig og mange andre gode mennesker, men måske hjælper det mig med at forstå det bedre. Jeg hører stadig ikke fra ledere i organisationen og selskabet, der engang var mine respekterede kolleger - tværtimod, jeg har absolut ikke lov til at have kontakt med dem.

Måske kan de hente denne bog, læse den og sætte to og to sammen. Ingen tvivl om, at de kommer til den samme erkendelse, som jeg nu kommer til.

De arbejder muligvis med en psykopat.

Bestil slanger i dragter på Amazon

2 Kommentarer

 1. 1

  Interessant indlæg, heldigvis har jeg endnu ikke haft noget så dårligt!
  Har du nogensinde læst om begrebet “kunstig harmoni” ..
  I nogle virksomheder konfronteres problemerne ikke, vi kommer overens, fordi vi er nødt til at tjene en skorpe. Så i sociale omgivelser ville du ikke engang tale med en bestemt person, men på arbejdspladsen er du tvunget til. Bare at tænke højt, men at undertrykke dette over lange perioder, kan forårsage psykopatiske tendenser.

  • 2

   Som et andet offer for en forfærdelig afgang er jeg meget sympatisk med Dougs situation og kan forstå, hvor lang tid det tager at helbrede. Også her sladder jeg stadig med, hvad der skete, siden jeg gik, og selvom minderne er forsvundet, vil jeg aldrig helt komme over den skade, der er gjort mig (for dem, der ikke har oplevet det, er du heldig - bliver offer for arbejde a-huller, enten utroiske kolleger eller dem i højere position, føles som om du er blevet voldtaget, røvet, slået og efterladt til døde). En mulighed er at sige "deres tab" og "jeg synes synd på dem." Jeg tror også, at "de jerks, der gjorde mit liv så uudholdeligt i alle disse år, virkelig skal have nogle selvtillidsproblemer for at arbejde så hårdt på at gøre en positiv bidragyderes liv til et helvede." Alle disse tanker har hjulpet mig med at helbrede ... måske ville de også hjælpe dig, Doug.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.