Hvornår blev Old Spice sejt?

Old SpiceMin søn og jeg måtte løbe i butikken i aften for at få noget deodorant. Vi var ikke ildelugtende eller noget ... han begyndte lige at løbe tør, og så stjal han min deodorant. Så vi kommer til deodorantsektionen ved den lokale Kmart, og han begynder at samle Old Spice. Old Spice? Jeg husker Old Spice for 30 år siden. Det betyder, at det er ældre krydderi nu, ikke? Det tror jeg ikke. Måske med aldring er det blevet bedre.

Jeg beder ham om at købe noget godt ol 'Mennon eller Right Guard. Han siger nej. Han vil have Old Spice.

Jeg fortæller ham, at jeg ikke ønsker, at mit hus skal være stinkende som teenager og Old Spice.

Han holder fast i det gamle krydderi med et dødsgreb.

Jeg køber ham det gamle krydderi.

Gammel krydderivideoHvornår blev Old Spice sejt? Hvad skete der? En dag sætter de sæbe sammen på et reb Julepakker, og den næste dag har de et utroligt websted, der hedder When She's Hot (eller ... med humor fra URL-adresser, måske er det ... 'When She Shot'. Under alle omstændigheder kan du faktisk bland dine egne beats og video på stedet med nogle af de øjen slikklip, de har der. Her er min video.

Old Spice ... er ... “OS” har måske fundet hemmeligheden bag at blive cool: stink ikke, vis sexet kvinde. Nu ved jeg, hvorfor min søn valgte det.

Held og lykke med det, Bill! Jeg gik med Højre vagt XTREME.

De har skateboardere ... woohoo.

3 Kommentarer

  1. 1

    Mand! Du lavede min dag, min far havde altid gammelt krydderi, og jeg kunne lide lugten, selvom jeg aldrig brugte den, fordi den ikke var sej, som hvide sokker. Jeg vil have noget nu, og hvilken måde at starte en dag med god markedsføring på. Viedoen er varm, jeg håber ikke jeg sprøjter for meget på.

  2. 2
  3. 3

    En af de ting, jeg elsker teknologien - den giver værktøjerne til kreativt arbejde til "almindelige" mennesker. I dette tilfælde kan alle redigere en film. Denne oplevelse gør nogen mere taknemmelige for, hvad en redaktør gør. (Og sjovt også).

    For så vidt som Old Spice går, kunne jeg aldrig lide det - men i disse dage kom det i en mørkebrun emballage. Boring og aldrig så kølig. (Derefter løber teenagere her rundt nu og viser stolt deres undertøjs mærke. Tiderne ændrer sig. Livet er sjovt.)

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.