Hvad søgemaskiner læser ...

20583963 m

Søgemaskiner indekserer sider med komplekse algoritmer, der vejer masser af forskellige variabler, både interne og eksterne for din side. Jeg synes dog, det er vigtigt at genkende hvilke nøgleelementer, som søgemaskiner er opmærksomme på. De fleste af dem er elementer, som du har fuld kontrol over, når du planlægger eller designer dit websted eller blot skriver din side. Dette er uanset om det er en typisk markedsføringsbrochure-webside, en blog eller et andet websted.

Nøgleelementer til søgemaskineoptimering

SEO-diagram over nøgleelementer

Inden SEO-fyre, der læser min blog, river mig ad - jeg kaster en ansvarsfraskrivelse derude ... dette er kun en del af, hvad en SEO-ekspert vil være opmærksom på, når de gennemgår og tilpasser dit websted. Der er selvfølgelig andre faktorer såsom metatags, HTML-placeringog websted popularitet. Mit punkt er simpelthen at gøre den gennemsnitlige websiteudvikler eller virksomhedsejer opmærksom på nogle nøgleelementer, der let kan ændres.

 1. titlen på dine sider vil påvirke, hvor godt siden er indekseret. Sørg for at bruge nøgleord i din sidetitel og sæt din blog eller websteds titel sekundært.
 2. Din domænenavn påvirker din placering. Hvis du vil have topplacering for bestemte søgeord eller sætninger, skal du overveje at integrere dem i dit domænenavn.
 3. Post snegle er vigtige og kan bruges til at udnytte nøgleord og sætninger. Jeg prøver at bruge en overbevisende overskrift, der tiltrækker læseren, men mine indlægssnegler ændres normalt til søgemaskiner.
 4. hovedoverskrift (h1) på din side vejer tungt inden for det indhold, som søgemaskiner indekserer. Højde (est) placering fysisk i HTML vil også påvirke indekseringen.
 5. Som med hovedoverskriften, a pos (h2) vil også påvirke indekseringen af ​​siden.
 6. titel på dit indlægeller yderligere underoverskrifter vil påvirke, hvilke søgeord og sætninger der indekseres, og hvor godt.
 7. Gentagelse nøgleord og nøgleudtryk inden for indholdet er vigtigt. Disse nøgleord og nøglefraser bør analyseres for at se, om det er nøgleord og nøglefraser, der sandsynligvis søges.
 8. Gratis nøgleord og nøglesætninger vil også hjælpe.
 9. Yderligere underpositioner (h3) hjælper også og kan veje mere end andre ord inden for sideindholdet.
 10. Brug af sætninger og nøgleord inden for en ankermærke (link), er også en fantastisk måde at drive indeksering af søgeord og nøglefraser på en side. Spild ikke denne værdifulde vare på "klik her" eller "link" ... Brug snarere titel og tekst til virkelig at køre forholdet mellem linket og nøglesætningerne. Hvis jeg f.eks. Vil have mit domæne relateret til markedsføring og teknologi, vil jeg være sikker på at bruge:
  <a href="http://martech.zone" title="Martech Zone">Martech Zone

  i stedet for:

  Min blog
 11. Ligesom med ankerlinket er det også nyttigt at inkorporere titeltags i billedlinks. Da søgemaskiner ikke kan indeksere indholdet af et billede (endnu), vil tilføjelse af en søgeordsbelastet titel hjælpe meget mere - især hvis nogen bare bruger Googles billedsøgning.
 12. Billednavne er vigtige. Sørg for at bruge bindestreger og ikke understreg mellem ordene i billedet. Og sørg for, at billednavnet matcher billedet ... at prøve at sætte nøgleord i et billede, der ikke er relevant, kan skade mere end at hjælpe.

5 Kommentarer

 1. 1

  Bortset fra det faktum, at hvis du har målrettet de forkerte nøglesætninger til at begynde med, betyder det virkelig ikke noget, jeg tror, ​​du har det meste.
  Meget grundigt arbejde.
  Tak.

 2. 3

  At kende SEO og forklare det i lægmandssæt er to forskellige dyr. Prøv som jeg kan, jeg får nogle dumfounded udseende, når jeg gør mit bedste for at forklare, hvad søgemaskiner ser efter, hvordan linking er vigtig, og hvorfor sidetitler betyder noget. Det er mit job at udtrykke disse ideer på en kortfattet og letforståelig måde. Dette indlæg hjælper mig enormt. Godt arbejde.

  • 4

   Tak, Dan! Det har været en styrke for mig, og jeg forsøger fortsat at finjustere det. Jeg tror, ​​jeg er bedre personligt, hovedsagelig fordi jeg kan oversætte det forvirrede udseende hos de mennesker, jeg taler til.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.