Ser du blogs?

såning af blog

Langt tilbage (snicker) i de tidlige dage med blogging fandt jeg ud af at kommentere på andre blogs var enormt succesrig. Størstedelen af ​​væksten i de unge dage skyldtes min deltagelse i samtalen på andre blogs.

Selv med den konstante vækst i min blog, forsøger jeg fortsat at søge og finde nye blogs, der skriver godt indhold i relative interesseområder. Jeg prøver også at promovere dem i mine daglige links. Med hundrede millioner blogs derude er der mange samtaler at deltage i.

Hvad er Blog Seeding?

google og Technorati er mit primære middel til at finde blogs, som jeg aldrig har besøgt før. Du kan bruge 5 eller 10 minutter om dagen såning af blog og blive udsat for tusinder af nye læsere. Blog Seeding tilføjer blot kommentarer til en anden blogs indlæg og sikrer, at du har et godt backlink i deres kommentaroplysninger til din blog. Kommenter ikke bare for at smide et link derude, selvom - det er spamming. Skriv en overbevisende kopi, komplimenter bloggeren, eller giv noget bevis, hvis du ikke er enig med dem. Jo rigere din kommentar er, jo mere opmærksomhed får du.

Blog Seeding adskiller sig fra spamming af kommentarer

Motivationen for Blog Seeding adskiller sig fra spamming af kommentarer. Kommentar Spamming er en sort hat SEM metode til at prøve at finde blogs, der ikke bruger nofollow og få højere placering igennem backlinks.

Såning af blog:

 • Føjes til samtalen med den pågældende blog. Måske understøtter du indlægget med yderligere relativ indhold eller bestrider det indhold, der er der. Uanset hvad er det brugergenereret indhold som enhver blogger skal sætte pris på.
 • Introducerer dig for bloggeren.
 • Mere vigtigt, introducerer dig til bloggerens publikum! Undervurder ikke, hvor mange mennesker der læser blogs OG læser kommentarerne.

Tilføj såning af blog til din taske med marketingteknikker for at opbygge autoritet eller øge bevidstheden om din blog, produkt, service eller virksomhed. Det fungerer usædvanligt godt!

8 Kommentarer

 1. 1

  Fremragende post Douglas. Jeg har brugt denne teknik i udstrakt grad og uden fejl fungerer det! Jeg har fundet ud af, at du virkelig ikke engang behøver at bekymre dig om at slippe et link i selve din kommentar overhovedet, medmindre det gør annoncer af væsentlig værdi for samtalen. Hvis det, du siger, virkelig annoncerer for samtalen, i stedet for kun at være en "mig også" -kommentar, vil besøgende naturligvis blive tiltrukket af din blog.

  For så vidt som nofollow-blogs går, er alle mine blogs no nofollow, og ja, de tiltrækker mange spammere. At fokusere på nofollow-blogs er dog meningsløst for dem, der ønsker at opbygge organisk vækst. Den minimale ranking boost modtaget gennem et no nofollow link i blog kommentarer er i bedste fald ubetydelig. Hvor kommentarer har sine sande belønninger er i de forhold, de bygger, og den naturlige tiltrækning, det skaber. Andre vil være hurtigere til at linke til dine indlæg organisk, hvis du ikke konstant spammer deres kommentarer med links.

  Fantastisk indlæg! Du har fået en ny læser. 😉

 2. 2

  Som nybegynderblogger har jeg været genert over at kommentere andre blogs. Dit indlæg satte mig lige ud.

  Hvad er en nofollow-blog, og hvordan ved jeg, om jeg har en?

  Tak

  Bill

 3. 3

  Tak Doug. Denne info var meget nyttigt for mig i forsøget på at differentiere blogsåning vs. spamming til mine små forretningskunder. Det har også inspireret mig til selv at kommentere nogle flere blogs! 🙂

 4. 4

  Af en eller anden mærkelig grund kan jeg ikke engang logge på Technorati, men det er en anden sag.

  Det, du har beskrevet, fungerer godt for individuelle eller branchespecifikke blogs. For virksomhedsblogs er den samme metode ikke så effektiv, fordi virksomhedsblogs ses som en måde at promovere en forretning på og lide som følge heraf.

  Jeg skal endnu ikke se en virksomhedsblog, der har et højt niveau af aktier eller kommentarer regelmæssigt.

  • 5

   Hvis virksomhedsbloggen er sat omkring salg af et produkt, er jeg enig i, at det er svært at komme med kommentarer. Men når bloggen har et formål uden for salg, er der masser af muligheder.

   https://blog.facebook.com/ - får titusinder af kommentarer. Jeg er klar over, at de er en social platform, selvom ... og måske en undtagelse, da de har milliarder af kunder 🙂
   http://www.lulu.com/blog/ - når indholdet er rigtigt, vil du se en hel del aktivitet her.

   • 6

    Tak for dit svar.

    For virksomhedsblogs, som du har angivet, bør bloggen have et bredere fokus og ikke begrænset til at tilslutte egne produkter eller tjenester. Jeg har oprettet kvalitetsindhold til vores virksomhedsblog, og det fungerer godt med hensyn til besøg, men ikke i form af brugeraktivitet.

    Jeg vil fortsætte med at prøve og tak for den nyttige info.

 5. 7
 6. 8

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.