Hvad er en e-mail-marketingkonsulent, og har jeg brug for en?

Depositphotos53656971 s

E-mail-marketingkonsulentSom vi alle ved, fungerer e-mailmarkedsføring, så jeg keder dig ikke denne information. Lad os i stedet se, hvad en e-mail marketingkonsulent er, og hvad de kan gøre for dig.

E-mail-marketingkonsulenter tager normalt tre former, en E-mail-marketingbureau, en freelancer eller en intern medarbejder hos en e-mail-tjenesteudbyder (ESP) eller et traditionelt agentur; som alle har færdigheder og erfaring, der er specifikke for at udvikle effektive e-mail-marketingstrategier. Imidlertid varierer deres kernekompetencer og servicetilbud meget.

Så har du brug for en e-mail-marketingkonsulent? Hvis ja, hvilken type? Stil dig selv følgende spørgsmål.

Er min mailingløsning den rigtige for mig?
Tilbyder mine ESP eller interne løsninger alle de funktioner, jeg har brug for? Bruger jeg de funktioner, som jeg betaler for? Er det let for mig at bruge? Er min kapacitet i overensstemmelse med mine omkostninger?

Hvad sender jeg?
Har jeg kortlagt hvad skal jeg sende? Såsom velkomstmails, nyhedsbreve, forladte ordrer, kampagner og genaktiverings-e-mails? Hvad overser jeg? Hvor opdeles e-mail-kommunikationskæden?

Hvornår skal jeg sende en mail?

Skal jeg bruge oplysninger baseret på min modtagers handlinger til at sende e-mails, såsom downloads af hvidbøger eller opgivelse af vogn? Hvad med datadrevne e-mails, såsom købere, der kun er ferie eller jubilæer. Hvad er min redaktionelle kalender for mine nyhedsbreve? Holder jeg styr på ad-hoc-reklamemails?

Hvad er mine forretningsregler?
Har jeg besluttet, hvad der får en besked til at blive sendt? Hvilke data er nødvendige for at understøtte meddelelsen? Skal dataimportprocessen være manuel eller automatisk? Hvilket indhold sendes, når disse betingelser er opfyldt? Hvad er min plan for Fra navne og emnelinjer? Skal jeg blande det sammen? Hvad og hvornår skal jeg teste?

Hvad er mine mål?
Har jeg fastlagt mål, såsom antal downloads, salg, registreringer? Hvad planlægger jeg at gøre for at udvide min liste? Hvad kan jeg gøre for at reducere slid?

Hvad er mine rapporteringsbehov?
Skal jeg se mere end bare klik og åbninger for at forbedre mine resultater og bevise min sag? Har jeg brug for min brug af eksterne data som CRM og websted analytics værktøjer til at etablere og spore mine succesmålinger?

E-mail-marketing er en værdifuld indsats for de fleste marketingfolk, men processen kan være udfordrende og tidskrævende. En e-mail-marketingkonsulent eller et bureau kan hjælpe dig med at nå dine mål, samtidig med at du kan bruge din tid til at drive andre aspekter af din virksomhed.

Brug for mere end bare indsigt? Et e-mail-fokuseret bureau kan også levere de understøttende tjenester såvel som vejledning, der kræves for at starte og støtte et stærkt e-mail-marketingprogram; Læs hvordan man ansætter et e-mail-marketingbureau at lære mere.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.