Hvad hvis bloggere gik i strejke?

Når jeg skriver et indlæg som dette, føler jeg, at jeg er sikker på at gøre vrede google Beføjelser-det-være. Min blogs evne til at blive 'fundet' er nøglen til dens succes. Faktisk kommer over halvdelen af ​​mine besøgende dagligt fra søgemaskiner, størstedelen fra Moder Google. Jeg arbejder hårdt på at sikre, at jeg lægger en rød løber til Google med al den pomp og omstændighed, der får dem til at smile til mig.

Google Grådighed

Google har lagt handsken på mange mennesker for straffen for 'betalte links' inden for deres indhold. Nogle har endda været tvunget til at skrive og annoncere et overgivelsesbrev.

Men jeg bliver træt af det. Misforstå mig ikke, jeg er stadig meget ærefrygt for Google, og jeg bruger deres applikationer hver dag. De er et utroligt firma, og jeg er glad for, at deres tilstedeværelse får de andre store fyre til at tisse i bukserne. En af grundene til at jeg elsker Internettet er simpelthen fordi det er sådan en equalizer.

Hvor meget tjener Google på denne blog?

Jeg har skrevet over 1,000 indlæg på denne blog og har omkring 500 besøgende om dagen fra Google. Lad os sige, bare for argumentets skyld, at Google laver omkring 10 øre hver 10. søgning. Så for de 500 søgninger, jeg kom på, var der 50 søgninger, hvor der blev klikket på et betalt link, svarende til $ 5.00. For at være fair over for Google er jeg kun 1 ud af 10 resultater på en side, så lad os sige, at jeg hjælper med at tilskrive 50 cent til Googles daglige bundlinje. I slutningen af ​​året hjalp jeg måske Google med at tjene $ 100.

Jeg er klar over, at dette er uklar matematik, men min pointe er dette ... vi skriver indhold, der indekserer godt for Google ... og Google er i stand til at sælge BETALEDE links baseret på dette indhold. Google tjener penge på VORES evne til at skrive godt indhold og indeksere godt, men vi må ikke udnytte dette indhold på andres vegne. Det, der gør mit websted attraktivt for annoncører, er ikke bare læserskaren, det er også placeringen af ​​søgemaskinen. Google angiver dybest set, at de ejer vores rang, ikke os, selvom vi er dem, der har gjort alt det hårde arbejde for at nå dertil!

Google Killing Scavenging Companies

Virksomheder som PayPerPost vil blive kørt under, og andre kan lide Tekstlinkannoncer er blevet tvunget til at gå under jorden. Google har startet en krig og er fuldt parat til at føre den mod os alle, fordi vi muligvis påvirker deres bundlinje.

Men hjalp vi ikke med at drive den bundlinje? Det tror jeg, vi gjorde! 75,000,000 blogs på Internettet driver TONS af fantastisk indhold til Googles dørtrin. I stedet for at vi forventer noget til gengæld fra Google, beder vi og beder om, at de indekserer os godt og ofte.

Dewey-decimalsystemet

Google, der fortæller bloggere, hvad de kan og ikke kan gøre med deres blogs, ville være som Dewey Decimal System, der fortæller forfattere, hvad de kan og ikke må skrive i deres bøger.

Google smadrer omkring et par bloggere, der har betalte links, er en velkendt metode, der ofte bruges af diktatorer og slaveherrer. Træk et par dissentanter ud af rækken og giv dem en god piskning ... og alle andre vil fortsætte med at arbejde og holde kæft.

Dewey til forfatteren, “Nogen betalt for en omtale i din bog? Beklager hr. Forfatter, vi trækker dig fra indekset. Hvis disse mennesker ønsker at blive lagt mærke til, bed dem om at betale os, så giver vi dem den placering, de har brug for. ”

Forfatter, "Så hvordan skal jeg tjene penge?"

Dewey, "Nå, ved at være i vores indeks får du mange flere læsere."

Forfatter, "Vent, hjælper det dig ikke med at opretholde en bedre klassificering, der vil tiltrække flere læsere og som følge heraf sælge mere af din produktplacering?"

Dewey griner, ”Sikkert vil! Men hvis du ikke lytter til os, læser ingen din bog. ”

Jeg siger slet ikke, at Google skylder mig. Jeg tror simpelthen, at dette er et andet godt eksempel på, at et selskab dovent forsøger at beskytte en primær indtægtskilde ved at tygge på den lille fyr. I stedet for at udvikle bedre midler til at analysere kontekstuelle data og klassificere betalte links versus organiske links, tager Google den lette vej.

Hvad hvis bloggere gik i strejke?

Her er spørgsmålet, hvad hvis vi gik "On Strike"? Hvad hvis de 75,000,000 blogs besluttede at smide en robotfil op og forhindre Google i at indeksere dem ... dem alle! Hvad ville Google sidde tilbage med på det tidspunkt? De ville sidde tilbage med pressemeddelelser og virksomhedswebsteder. I slutningen af ​​dagen, er det ikke betalte links? Hvor ville Google være uden os?

Jeg ved dog, hvor jeg ville være uden Google, så jeg vil være en god tjener og følge reglerne.

Jeg behøver dog ikke at lide reglerne.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg tror, ​​at hvis du er afhængig af din indeksstatus for at drive trafik på din måde, så du kan tjene penge, ville du bedst spille google-spillet. Ellers skal du, som du nævnte, indsætte en kode, der fortæller Google-robotter at gå væk.

    Min oprindelige reaktion var simpelthen ... hvorfor ikke skrive bedre indhold, så folk får dig til din feed-læser? Jeg har aldrig googlet og fundet din blog, men jeg så den nævnes på en andens blog, som jeg kan lide, og tilføjede den til min læser.

    Den anden hurtigste måde, jeg kender til at køre indhold, er at skrive negativt om noget. 😉 Jeg får altid 10 gange trafikken, når jeg bash noget i modsætning til bare at skrive “B” -kvalitetsindhold.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.