Hvilken forskel gør et smil!

Hver gang jeg har ændret mit blogtema, har jeg sluppet et billede af mig på forsiden. Hver gang jeg forlader det, får jeg masser af e -mails og kommentarer, hvor jeg spørger, hvor det er! Jeg vil aldrig begå den fejl igen - det er fascinerende for mig, hvor meget feedback og personlighed det bringer til webstedet. Jeg er på ingen måde narcissistisk, jeg kæmper med at lægge fotos af mig selv på siden. Jeg genkender dog absolut, hvor svært det er at opbygge et forhold til en, du aldrig har set.

Hvis blogs er samtaler, hvordan har du en samtale med en, du ikke kan se? Jeg må indrømme, at siden jeg indlejrede mit smilende krus i overskriften, så stedet virkelig ud til at være ret generelt. Jeg spekulerer på, hvor stor indflydelse et smilende ansigt har på væksten af ​​bloggen. Det har bestemt en vis indflydelse.

Glamourskuddet ovenfor blev taget for omkring 4 år siden, mens jeg arbejdede for en dot com i Denver, Colorado. Jeg er tungere, gråere og blødere end jeg var på det fantastiske foto. Den fotograf havde et stort talent! Det er et skud, som jeg vil beholde på stedet et stykke tid. Medmindre jeg selvfølgelig kommer tilbage i form (andet end pære). Jeg joker med folk om, at hvis jeg skulle jogge eller cykle for at køre min bærbare computer, ville jeg være Mr. Universe. Videnskaben kan helt sikkert indhente os for at give os en sund livsstil med tastatur, pizza og programmering sent om aftenen, ikke sandt?

Imens vil jeg beholde glamourskuddet oppe. Når jeg kommer til at møde dig, vil du se det samme smil der - selvom ansigtet ikke er lige så smukt.

😉

13 Kommentarer

 1. 1

  Doug,

  Tillykke med det nye design. Meget flot og rent.

  (Og nu går reklamelinket til en simpel tekstside, der siger, at den vil omdirigere mig til den rigtige side. I stedet bliver det bare ved at genindlæse sig selv. Er det et Mac-problem?)

 2. 2
 3. 5
 4. 7

  Doug! Stor forbedring!

  Jeg ville sige 'Ditch the suit and come back to the jovial image you had before', og så tænkte jeg et øjeblik ... måske to ...

  Ok, har vi virkelig brug for en anden fyr i en jakkesæt, der taler om teknologi og markedsføring? Selvom ønsker vi virkelig at læse om teknologi og markedsføring fra en slacker i en sweater (gammelt billede)?

  Så hvad gør vi? Vi har brug for en kombination af det første billede med dig griner og det andet billede - men uden slips. Hele det 'venlige / sjove, ikke-indelukkede, men alligevel professionelle' udseende.

  Men hej, det er dit opkald, og du er stadig x1000 modigere end jeg for at bruge et headshot i din header. (Jeg holder fast ved mit sikre ambigram-header, indtil jeg gennemgår… igen ...) 😉

 5. 8

  Okay, husk, dette kommer fra en fyr, der har en tegneserie af sig selv i sin header, men ligesom William kunne jeg godt lide den "latter Doug." Men i modsætning til William vil jeg have min teknologi og markedsføring fra en slacker i en sweater 🙂

  Det er dog et godt billede, og det overordnede udseende er fantastisk - skarpt, rent, men fed.

  Jeg kan godt lide det.

 6. 10

  Tony's Vote: Laughing Doug.
  Min stemme: Laughing Doug.

  Stem nu! 😉

  Tony: Jeg kender din blog meget godt nu - din bliver SOAP'd, mens vi taler af Robert Hruzek (middleszonemusings.com)! Om en let opgave som at gøre denne var! (burde være en god måned i terapibranchen)

 7. 11
 8. 13

  al denne snak om smilende ansigter og katte fik mig, så jeg besluttede at tilføje en sidebar-widget af WinExtra-maskotten omkring halvdelen af ​​vejen ned LOL .. forbandede jer for alle disse varme og fuzzy ting 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.