Sikke en dag!

Jones Swag PackMin datter ringede til mig i dag efter at have modtaget en pakke i mailen fra Jones Soda. Dette firma er utroligt! Som tak for det arbejde, jeg lavede på en skik Min Jones musik MP3-afspiller skin, Jones sendte en takpakke. Wow! Den indeholdt en sweatshirt, nogle klistermærker, nogle andre klistermærker, en nøglering, læbepomade og en nål !!! Jeg kan ikke sige nok om dette firma. At gå ud af deres måde sådan siger virkelig meget. Drik Jones Soda !!!

Så jeg troede, det virkelig gjorde min dag ... men det var kun begyndelsen.

En mand snublede hen mod min bil, der blødte meget på sin højre side ned i shortsen. Han fortalte mig, at han var blevet stukket. Jeg lagde ham ned på fortovet og trak hans skjorte op. Han hældte blod ud af 2 knivsår i hans side. Jeg havde ikke noget at holde på det, så jeg skubbede bare sårene med den ene hånd og ringede til politiet med den anden. Han havde lidt smerte og havde mistet en hel del blod. Paramediciner kom, og han blev skyndt ud på hospitalet. Jeg holdt hans side i godt 20 minutter, og blødningen var for det meste stoppet. Nogen gav mig en ren klud fra en restaurant.

Paramedicinen fortalte politiet, at han havde en 50/50 chance for at trække igennem. Mandens navn var Dale og han var 52. Da jeg havde ryddet op, tror jeg, at politiet havde 2 vidner, der så stikket, og de fandt kniven. Jeg ved dog ikke, hvordan man finder ud af, om Dale klarede det. Bed en bøn for Dale.

Så ... hvad en dag! Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg var på det rette sted på det rigtige tidspunkt. Der var kun 1 anden fyr, der blev hos mig, mens jeg holdt Dales side og en servitrice, der gav mig den rene klud. Det er lidt foruroligende på et så travlt hjørne i Indianapolis. Jeg går fortovet hver dag til og fra min bil.

Sig en bøn for Dale!

Opdatering: Her er Politirapport.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.