Sikke en dag!

Da jeg gik ud til min bil i morges, blev jeg straks fældet med en dejlig isstorm. Forestil dig regn, bare frossen. Jeg var nødt til at bryde isskallen på min bil (en Ford 500) og derefter rydde omkring 10 tommer sne, der faldt i går aftes. Børnene var hjemme - skolen blev aflyst. Jeg fik det til at arbejde uden meget af et problem (gudskelov for AWD).

I hiked the 4 blocks to work through the snow and was pretty much exhausted (yea, I know… lose weight!). At work, a nice arrangement of bagels and fruit awaited the brave few who made it in. On a floor with 30+ other people, I think I was one of 6 that made it to the office. I live South of Indianapolis and the Northside was really beaten up bad! And tonight there’s a repeat:

Billede fra Ønsker TV:
Snefald

Indianapolis er en smuk by, når det sner. Arkitekturen og monumenterne ser utrolige ud med sne, der klæber sig forsigtigt til dem. Jeg ville ønske, jeg kunne have gået rundt med et kamera i dag ... men der var arbejde at gøre.

Work was a real challenge. I spent the day on Instant Messenger and the phone. We’ve got an engaged team of professionals that are starting to build momentum on a great release for early next year. Not having others to bounce ideas and commentary off of really made it tough to be productive, so I buried myself in documents and did some prototyping.

Turen hjem var temmelig stille. Med gaderne tomme besluttede jeg at tage min søn, Bill, out to get some experience driving in the snow. We found a great empty lot with over a foot of snow and I had him do some donuts, loss of control practice, sliding and quick braking… he was pretty amazed at how the car handled it (as was I)… antilock brakes, traction control, and all wheel drive really do provide so much more control. It’s amazing. He practiced for about 30 minutes and then we left just in case someone called the police and thought we were messing around.

Vi stoppede for en hurtig middag, og jeg kom hjem og begyndte at lege med noget PHP og Technorati’s API. Some of the code samples haven’t been touched in years on their site (hint, hint). With PHP5’s handling of XML inherent, I hope that someone does some updating soon. I wrote some code but couldn’t actually get valid responses via PHP… so now I’m frustrated and calling it a night. I don’t believe it’s their API… I can cut and paste my request in the browser with no issues.

My hope is to build a nice widget that provides a profile of a blog… the ranking, latest posts, tag cloud, etc. so that it’s easy to either post it on your own blog or look up someone elses. I’ll get there, but I’m calling it a night. Sorry this isn’t a more helpful post! I’ll get back on track soon!

I’m going to get some sleep for the hike tomorrow!

4 Kommentarer

 1. 1

  Jeg kiggede faktisk efter nogle oplysninger om trackbacks (sådan fandt jeg dit websted), men jeg kan ikke tro, hvad ser jeg her på grafikken! Jeg arbejdede ikke så langt fra Richmond, så al denne sne ser fantastisk ud for mig! Wow! 🙂

 2. 3

  Huh, ja, jeg fandt det, jeg ledte efter - tak. Kunne du fortælle mig, hvorfor WP er bedre end Serendipity? Jeg startede lige min weblog, men brugte Serendipity-software - ved du det?

  [Jeg kommer fra Polen, bor i øjeblikket i Tyskland - for mig er disse storme ikke noget underligt - men i dit område er det ret sjældent - nyd !!!]

  • 4

   Hej Maciek,

   Ikke at være fortrolig med Serendipity, Jeg vil ikke afholde dig fra at bruge det. Jeg er fan af WordPress på grund af muligheden for at tilpasse det og den tilstedeværelse på nettet, det har. Jeg synes, at funktionerne i bloggsoftware bliver mere og mere standard (pings, trackbacks, kommentarer, blogrolls osv.), Så hvis du kan lide det - så prøv det!

   En artikel, jeg læste, holdt Serendipity meget højt, og funktionssættet matchede WordPress, så jeg er ikke sikker på, at den ene er bedre end den anden.

   Hilsen,
   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.