Vi glider tilbage til øjenkugler

lemmings 1

Hvis du tilhører LinkedIn, Twitter, Facebook eller Youtube, finder du, at din brugergrænseflade altid inkluderer anbefalinger for andre mennesker at oprette forbindelse til eller følge.

Jeg finder det foruroligende.

Jeg undskylder heller ikke dette. Jeg er altid på udkig efter at udvide min efterfølger online og promovere den hver chance jeg har. Gå til et hvilket som helst sted med et firma eller en person, der søger autoritet online, og du kan se dem bede om flere tilhængere. Det er ude af kontrol.

Samtidig foregiver folk som Facebook at være bekymrede over dit privatliv - at levere retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger at du kun skal oprette forbindelse til familie og venner. Virkelig? Så hvorfor kommer Facebook altid til at anbefale, at jeg opretter forbindelse til mennesker, der er det ikke min familie og er ikke mine venner?!

Twitter er derimod ret åbenlyst om, hvad de forsøger at gøre. I deres retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger siger de: "De fleste af de oplysninger, du giver os, er de oplysninger, du beder os om at offentliggøre." og de fortæller dig, at de virkelig skubber dette indhold til verden i realtid.

Da sikkerhedsbrud og fortrolighedsoplysninger bliver mere og mere udbredte på sociale medier, skal denne trang til at udvide alles netværk ved stort volumen ændre sig. Fordelene ved mere øjne skal nedlægges aggressivt af marketingfolk. Vi glider lige tilbage i 'øjeæble'-tilstand, når det kommer til sociale medier. Traditionelle medier udråbt store tal for evigt, og det har aldrig fungeret.

Enhver kan snyde og gå og tilføje titusinder eller hundreder af tusinder af tilhængere (gå og find nogen, der ikke har nogen autoritet med over hundrede tusind tilhængere, og begynd at følge alle deres tilhængere - jeg garanterer, at de fleste af dem følger dig tilbage). Når du har gjort det, bliver du straks opsøgt som en indflydelse af et vilkårligt antal applikationer online - endda sofistikerede algoritmer som f.eks Klout manipuleres.

Så forstyrret som jeg er, er det spillet, vi er i dag. Hvis mine klienter skal konkurrere, og jeg prøver at nå og sælge mere til mere, skal jeg også spille spillet. Jeg vil også anbefale, at mine klienter øger deres følger. Da en ven fra et firma for nylig spurgte mig, hvordan jeg skulle bryde ind på Twitter, gav jeg ham tre råd:

  1. Giv dine tilhængere værdi.
  2. Tal, når der er noget, der er værd at diskutere.
  3. Hvis folk ikke følger dig, skal du købe nogle tilhængere for at starte dit følgende.

Holy crap, rådede jeg faktisk nogen til køb tilhængere? Ja jeg gjorde. Hvorfor? Fordi jer fortsætter med at følge folk, der har et stort tilhænger i stedet for at bekymre sig om relevansen af ​​deres indhold. Ikke alle jer, selvfølgelig, men de fleste af jer. (PS: Der er en risiko forbundet med at købe tilhængere ... hvis du sutte på sociale medier, de forlader. Det er dog ikke en enorm risiko, så alle gør det i dag.)

Til sidst når vi et punkt af mætning, hvor alle følger alle, der taler om intet, og mediet vil blive misbrugt og formindsket, som vi har gjort med alle andre traditionelle medier i fortiden. På det tidspunkt vil marketingfolk glemme volumenet og begynde at handle ansvarligt for at sponsorere sociale medieressourcer med et relevant publikum.

Indtil da gætter jeg bare på at samle øjenkugler.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.