Weebly: Et bemærkelsesværdigt simpelt webstedshosting og CMS

Weebly

Da min ven Jenni fortalte mig, at en fælles ven talte hende til at starte et websted med Weebly, et gratis hostingtjeneste- og indholdsstyringssystem (CMS), gav jeg hende en hård tid. Jeg vidste bare, at jeg skulle afvikle hele natten med at implementere det pæne sted, der blev designet til hende af Right On Inbox, en e-mail outsourcing agentur.

Oplevelsen med Weebly var tværtimod! Jeg var i stand til at kopiere og indsætte HTML og CSS, bruge Weeblys enkle substitutionsstrenge (f.eks. Er indhold placeret med %% CONTENT %%) og uploade filerne via deres enkle brugergrænseflade.

Indholdsredigering er en Rediger på plads style system - noget som ethvert indholdsstyringssystem bør implementere. Det vil sige, at det giver dig mulighed for at foretage redigeringer i sammenhæng med siden, så du faktisk kan se, hvordan det ser ud. Der er ingen grund til at forhåndsvise eller gå frem og tilbage med redigeringer. Billeduploader placerede endda billederne i forhold til webstedet og bevarede de samme billednavne, så jeg behøvede ikke engang at foretage yderligere redigeringer.
weebly-shot.png

Resultatet er utroligt. Jeg var i stand til at bygge et professionelt designet websted i løbet af 30 minutter eller deromkring. Jeg er ret imponeret! Og med et stort udvalg af forhåndsdesignede temaer, formularer, integrerede medier og indholdsmuligheder behøver du ikke være professionel for at bygge dit websted ud. Der er også pro -konti tilgængelige med nogle ekstra muligheder (og for at fjerne Weebly -sidefod -linket).

Tag et kig på Indy tilskuer og tilmeld dig deres nyhedsbrev!

6 Kommentarer

 1. 1

  Webstedet ser fantastisk ud! Jeg vidste aldrig, at Weebly var i stand til sådanne professionelle resultater ... skønt jeg aldrig kom ud over de medfølgende skabeloner.

 2. 2
 3. 3

  Hej Doug,

  Glad for at høre Weebly fungerede godt for dig! Vi ville være mere end glade for at høre enhver feedback, du har.

  -David

 4. 4
 5. 5

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.